Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!

130 περίπου Ελληνικές σημαίες δώρισε ο Εμπορικός Σύλλογος Νεάπολης στα μέλη του ενόψει της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Μια από τις π...

130 περίπου Ελληνικές σημαίες δώρισε ο Εμπορικός Σύλλογος Νεάπολης στα μέλη του ενόψει της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες του νέου Δ.Σ του συλλόγου θέλει να τονώσει την διάθεση των επαγγελματιών και των πολιτών της περιοχής. «Το ηθικό όλων μας είναι πεσμένο με όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και σε μας τους ίδιους σαν Δ.Σ αναλάβαμε την πρωτοβουλία να προμηθευτούμε 100 περίπου Ελληνικές σημαίες ώστε οι δρόμοι της πόλης να γεμίσουν με το χρώμα όλων μας που δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό του γαλανόλευκου. Μια πόλη σημαιοστολισμένη με την σημαία της πατρίδας μας ίσως μας δημιουργήσει έστω για λίγο μια καλύτερη διάθεση και αν τρέψει κάπως την πεσμένη ψυχολογία μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης κ. Σταύρος Τζώρτζης θέλοντας να επισημάνει την προσπάθεια όλων των επαγγελματιών της τοπικής αγοράς της Νεάπολης για την αλλαγή του κλίματος κατά το δυνατόν.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.