Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ... "ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΥ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ;;;

Όπως αναφέρουν καθεστωτικά μέσα... Με μία θεαματική διπλωματική κίνηση, η Άγκυρα κλιμάκωσε τη ρήξη της Τουρκίας με το Ισραήλ, ανακοινώνοντας...

Όπως αναφέρουν καθεστωτικά μέσα... Με μία θεαματική διπλωματική κίνηση, η Άγκυρα κλιμάκωσε τη ρήξη της Τουρκίας με το Ισραήλ, ανακοινώνοντας την απέλαση του Ισραηλινού πρέσβη από την τουρκική πρωτεύουσα. Ταυτόχρονα, η Τουρκία ανακοίνωσε το πάγωμα όλων των συμφωνιών στρατιωτικού χαρακτήρα με το Ισραήλ.

Η μονομερής αυτή απόφαση της Άγκυρας να κλιμακώσει την ένταση στις ήδη επιδεινούμενες σχέσεις της με το Τελ Αβίβ οφείλεται, κατά τον υπουργό εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν μέσω της εφημερίδας «New York Times» για το περιεχόμενο της έκθεσης του Ο.Η.Ε.

Η Άγκυρα ανακοίνωσε, επίσης, πως δέχεται την παρουσία ενός και μόνον Ισραηλινού διπλωμάτη με βαθμό Β’ γραμματέα, επισημαίνοντας πως το σύνολο του διπλωματικού προσωπικού της ισραηλινής πρεσβείας στην Άγκυρα μαζί με τις οικογένειες των διπλωματών θα πρέπει να εγκαταλείψουν το τουρκικό έδαφος. (zougla)

Στο Ισραήλ οι Εβραίοι συγκαλούν έκτακτο υπουργικό συμβούλιο με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου, για να μεθοδεύσουν την επίσημη απάντηση του Ισραήλ στην Άγκυρα. Οι εξελίξεις είναι ραγσαίες και θεαματικές όσο και πρωτόγνωρες για την Μέση Ανατολή. Έχουν δε ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ελληνικό ενδιαφέρον αφού από μέρα σε μέρα ξεκινάνε οι έρευνες της Κύπρου στο οικόπεδο "Αφροδίτη" κάτι που έχει στην κυριολεξία σπάσει τα νεύρα των τούρκων που η μοναδική τους σωτηρία είναι μετά τις φωνές και τους παλληκαρισμούς να κάτσουν ΚΟΤΕΣ... TAVUK!

"ΣΤΟΧΟΣ"

-------------------------------


 

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ tavuk ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ kümes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.