Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων και πολλές αλήθειες για την Αριστερα οι οποίες χρειάστηκαν 30 χρόνια για να ακουστούν ανέφερε ο υπουργός...

Επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων και πολλές αλήθειες για την Αριστερα οι οποίες χρειάστηκαν 30 χρόνια για να ακουστούν ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής σήμερα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης της κοινοβουλευτική Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων σχετικά με τα κωλύματα μετεγκατάστασης του υπουργείου Υγείας στο κτίριο του Κέντρου Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων στο Μαρούσι, ο υπουργός απέδωσε την καθυστέρηση στην γραφειοκρατία και στο Σύνταγμα της χώρας που όπως είπε «Το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας».

Συνεχίζοντας την εξομολόγηση του ο υπουργός που μας έχει συνηθίσει να λέει τα πράγματα όπως έχουν (βλ. την οικονομική επιβάρυνση των λαθρομεταναστών στο σύστημα Υγείας της χώρας) προχώρησε σε μία ευθεία επίθεση κατά των δημοσίων υπαλλήλων λέγοντας ότι «Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… Το 1.000.000 υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10.000.000, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10.000.000 πληρώνουν το 1.000.000. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς…».

Εκεί όμως που ο υπουργός προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων ήταν όταν ομολόγησε αυτό που τόσα χρόνια αποτελεί κοινό μυστικό ότι «στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης η ζωή έχει αξία μόνο άμα είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι σε πεθαίνουν σε 15 μέρες» και πως «ότι έγινε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του εμφυλίου αντιστράφηκε μετά την μεταπολίτευση».

Πιο συγκεκριμένα η παραδοχή του υπουργού έγινε μιλώντας στη Βουλή για την Αριστερά στην Ελλάδα και την τραγωδία στην Marfin. «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στη Marfin» είπε ο υπουργός, «Σας θυμίζω ότι, με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον Εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη Μεταπολίτευση».

 Συμπληρώνοντας ο υπουργός επεσήμανε ότι «όποιος δήλωνε μετά το 1974 αριστερός είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του». Πικρές αλήθειες από τα χείλη ενός υπουργού μίας Σοσιαλιστικής κυβέρνησης έστω και με καθυστέρηση 30 ετών.

A.Θ.

-------------------------------


4 σχόλια

  1. STOXE AN IOTHETIS TA LOGIA TOU DIMOSIOU IPALILOU(APO KI DEN PLIRONETE?)LOVERDOU , DEN EXOUME LOGO NA POLEMISOUME GIA KANENA ELLINIKO KRATOS.
    O LOVERDOS MAS KSEXORISE APO TON ELLINIKO LAO

    DIMOSIOS IPALILOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «όποιος δήλωνε μετά το 1974 αριστερός είχε λύσει το πρόβλημα της ζωής του»

    Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλοι οι "αριστεροί" βρίσκονται σε καίρια και υψηλά πόστα, χωμένοι παντού μέσα στα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας, στα συνδικάτα, στις συντεχνίες, στις διάφορες "ανεξάρτητες" επιτροπές, στα πανεπιστήμια, και δεν συμμαζεύεται...

    Κι όποιος δεν είναι στην κλίκα τους, χαρακτηρίζεται από "ΔΑΠίτης" για να προαχθεί έως "φασίστας εθνικιστής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΛΗΤΑΡΙΟΥ. Η ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΦΙΛΗ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΕ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ "ΣΩΓΑΜΠΡΟ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΤΟ 1963.ΤΟ ΙΔΙΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 74, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΠΡΩΤΑΙ. ΑΝ Η ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΤΣΙ ΔΥΜΑΝΗ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΟΥΣ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΑΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΣΥΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ 4.000.000 ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ( ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ Μ.Ο. 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΤΕ ΑΝΕΡΓΑ Η ΑΝΗΛΙΚΑ
    ) ΒΑΛΕ ΑΛΛΑ 3.000.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 8.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ 1.000.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 9.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΜΕ 3 000.000 ΛΑΘΡΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΌΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 12 ΕΚ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ...ΟΥΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ...ΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΙ Δ.Υ. ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΧΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ /.ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΡΕ ΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ...ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΣΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.