Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

Πρώτος ο "Στόχος" ανακάλυψε και αποκάλυψε το ΦΕΚ που πέρασαν στα μουλωχτά για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, ΦΕΚ που έφερε τ...

Πρώτος ο "Στόχος" ανακάλυψε και αποκάλυψε το ΦΕΚ που πέρασαν στα μουλωχτά για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, ΦΕΚ που έφερε την υπογραφή του παλιού γνώριμου των Ελληνόψυχων και πασίγνωστο για τις προκλητικές του δηλώσεις, Σηφουνάκη. Το θέμα είναι κάτι παραπάνω απο σοβαρό και το "κόψιμο" των κυβερνόντων και των παπαγάλων τους το αποδεικνύει περίτρανα. Την Τρίτη λοιπόν, μαζί με το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα ψηφίζεται (ως τροπολογία) η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Το τζαμί θα ανεγερθεί στον Βοτανικό (σε χώρο που ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό).
Δεν θα διαθέτει, λένε, μιναρέ και τον Ιμάμη θα τον διορίζει η κυβέρνηση, η οποία θα αναλάβει και τα έξοδα μισθοδοσίας του.
Η κατασκευή του τζαμιού έχει ανατεθεί στο υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων και όχι στο υπουργείο Παιδείας, όπως προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο και το συνολικό κόστος έχει υπολογισθεί στο 80% του αρχικού που ήταν 15 εκατ. ευρώ. Δεν πρόκειται να κτισθεί σε νέο οικοδόμημα, αλλά σε υπάρχοντα οικοδομήματα για λόγους οικονομίας. Δεν θα υπάρχουν βοηθητικά κτίρια, για προετοιμασία προσευχής.
Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς υπολογισμούς, εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι μπουλντόζες θα εισέλθουν στον χώρο του Βοτανικού αρχίζοντας τις εργασίες για την κατασκευή του μουσουλμανικού αυτού τεμένους σε τέσσερις μήνες.

3 σχόλια

  1. http://www.tsantiri.gr/politiki/karatzaferis-ne-stin-ipothikefsi-tis-akropolis.html
    Υποθηκευση της ακροπολης ζηταει ο καρατζαφερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν την παρουν την Ακροπολη οι Γερμανοι θα στειλουμε το Γλεζο να κατεβασει τη σημαια τους , και ξερει τη δουλεια , και εχει υποχρεωση γιατι εκει οδηγησε το Κρατος μας ο αριστερισμος.
    --------------
    Οσο για το τεμενος ,αφου ειναι σε χωρο του ΠΝ προτεινω να ονομαστει "Καναρειο τζαμι" προς τιμην του μπουρλοτιερη Κ.Καναρη μιας και εχει στειλει απειρους πιστους να συναντησουν τον Αλαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.