Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΤΟΥ ΟΗΕ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!  Αφού ο σουλτάνος τελείωσε την περιοδεία του στις αραβικές χώρες της πρώην οθωμανικής αυτοκ...

ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! 


Αφού ο σουλτάνος τελείωσε την περιοδεία του στις αραβικές χώρες της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας που πολύ θα ήθελαν να αναβιώσουν οι τουρκαλάδες, φεύγει αύριο για Ηνωμένες Πολιτείες ο Ερντογάν, όπου την Τρίτη θα συναντήσει τον Ομπάμα. Οι τούρκοι ισχυρίζονται ότι την συνάντηση Ομπάμα - Ερντογάν ζήτησε ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος για να τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις Τουρκίας Ισραήλ.

Την Πέμπτη ο Ερντογάν θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου και θα επικεντρώσει σε Παλαιστινιακά ζητήματα για να μπεί στο μάτι του Ισραήλ.  Ο Ερντογάν θα ζητήσει την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητο κράτος και θα μεταφέρει τις απόψεις της Τουρκίας σχετικά με τη Μέση Ανατολή, τη Λιβύη, τη Συρία, το Κυπριακό, το λιμό στην Αφρική, την τρομοκρατία καθώς και άλλα πολλά θέματα.

Αλλά την Τετάρτη, μιά μέρα μετά την συνάντηση με τον Ομπάμα και μιά πριν την ομιλία του στην Γ.Σ. του ΟΗΕ ο Ερντγάν έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμετντινετζάντ και τους Αμερικάνους να αφρίζουν με τις "κολεγιές" του πολυχρενεμένου εκτουρκισμένου και εκμουσουλμανισμένου Ταγίπ Ερντογάν από την Ποταμιά του Πόντου.

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.