Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ! ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ. ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΚΛΟΚΟΖΑΣ...

Ξεκίνησε και ο Κλοκόζας να γυρίζει από μονάδα σε μονάδα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, δίνοντας νέες οδηγίες και κατευθύνσεις για τον πόλεμο ...

Ξεκίνησε και ο Κλοκόζας να γυρίζει από μονάδα σε μονάδα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, δίνοντας νέες οδηγίες και κατευθύνσεις για τον πόλεμο που έρχεται. Η πρωταγωνίστρια Ελληνική Πολεμική Αεροπρία, είναι αυτή που θα κάνει την διαφορά... Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2011 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αρχηγό Τακτικής κατευθύνσεις.


Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι, το 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής στη Ζήρο και την 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Αρχηγός συνομίλησε με το προσωπικό και έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις στους Διοικητές των Μονάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ! 

13 σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΗ; ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ 180 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ; ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΗ ΠΡΟΒΑΤΑ; (ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΑΛΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εσενα. Ολοι εσενα περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δι(ΜΙΤ)τράκο κατσ' κατ' ρε μη εισπράξεις καμιά ελληνική σφαλιάρα και γυρίσεις στην πατρίδα σ' (που θα σβήσει απ' το χάρτη σύντομα). ΟΥΣΤ από δω ρε και άειντε χαιρετίσματα στην κόκκινη Μηλιά...

    Σαρμανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρη η γενικευση ειναι η αρχη της βλακειας .

    Σεβαστη η γνωμη σου αλλα ο βοσκος ειναι 1(ενας) . Ο στρατος επανδρωνεται σε γενικη επιστρατευση με 2-2,5 εκατομμυρια ανδρες .
    Εχοντας υπ οψην οτι 50 κουρδοι με σφεντονες τους ξεπαστρεψαν ,λες εναντιον μιας τετοιας δυναμης και σε ξενο εδαφος και με απειρως ανωτερο εξοπλισμο αντι για σφεντονες θα εχουν καμμια τυχη ???

    Σιγουρα θα υπαρξει και ο "βοσκος" , ο ψηνακης η χρουσαλα κλπ αλλα αυτα ειναι ασημαντα γεγονοτα που ΔΕΝ επηρεαζουν στο ελαχιστο την επιχειρησιακη ικανοτητα του στρατου , απλα προβαλλονται απο τα ΜΜΕ ωστε ορισμενοι αφελεις(μεσα σε αυτους και εσυ) να πιστεψουν οτι αυτος ειναι ο κανονας στον Ε.Σ.

    Μην ξεχνας οτι σε ΑΟΠΛΗ ΚΥΠΡΟ , σε συνθηκες απολυτης προδοσιας , με μια Ελλαδα που σφυριζε αδιαφορα κλπ κλπ
    ειχαν χιλιαδες νεκρων στρατιωτων και τα καταφεραν με την προδοτικη βοηθεια του ΟΗΕ.

    Εξ αλλου να ξερεις οτι ποτε δεν μας εχουν χαριστει και αν μπορουσαν να φθασουν στη Μανη να εισαι σιγουρος οτι θα ηταν τωρα ΕΚΕΙ.

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει άδικο ο Δημήτρης...αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...υπάρχουν ακόμη Έλληνες με τιμή και πατριωτικά συναισθήματα! Αυτοί οι λίγοι είναι η ελπίδα της σωτηρίας αυτού του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουράδες δώστε λεφτά στο στρατό για υλικά και προσωπικό γιατί η ελληνική πατέντα δεν πάει άλλο..κόσμος δεν υπάρχει ,υλικά από το βιετνάμ και ηθικό ''ας λέμε'' ακμαίο..μόνο λόγια ουσία μηδέν...μια ζωή σαν το σαράντα δεν θα είναι..η τεχνολογία τρέχει και εμείς ακόμα π.χ. δουλεύουμε 45άρι του 22'...δεν θα πάει πολύ ακόμα..θα ξεφτιλιστούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΣΥ ΤΩΡΑ ΜΙΤΣΑΡΑ 12/9/11 8:58 . ΤΡΕΜΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ! ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ , ΑΚΟΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ , ΔΕΝ ΦΤΕΣ ΕΣΥ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ . ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΔΡΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ > ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ; ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑΡΑΛΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρη μάλλον δεν έχεις πάει στρατό! Ή ξαναγράψε όταν είσαι νηφάλιος! Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ του σχολίου σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βάλουμε Στρατάρχη το Λαζόπουλο και Στρατηγούς τους Κορκολή, Ρουβά, Παπακαλιάτη & Βαλλιανάτο.
    Κι έτσι θα την πάρουμε την Πόλη και θα σφίξουνε κι οι κώλοι.
    dimitris όπως έχουν δρομολογηθεί τα γεγονότα δε γίνεται να κάνουμε πίσω. Αν υποχωρήσουμε τότε πάει έσβησε η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόσεξε Δημητράκη ή Μουσταφά ή όπως σε λένε, μην έρθουμε οι Μανιάτες σε εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΣΑΤΕ ΚΟΜΠΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ.!!!!!. Α'Ι' ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ, Τ' ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.!!!!!. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ.;;;;;. ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.!!!!!. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ'' Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.!!!!!. ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ.!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!!!

    Τουρκάκια αν είναι να μας έρθετε προς τα δώ..... Ελάτε με την όπισθεν για να το φχαριστηθείτε!!!! Χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.