Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑΥΤΟ...

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ("ΡΩΓΜΗ" ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ)  ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ...

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας τελεί υπό κατάληψη από την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη συμμετέχοντας στο πανελλαδικό συντονιστικό καταλήψεων, που φτάνει στις 280 σε όλη την Ελλάδα, στην προσπάθεια του να ανατρέψει το νέο νόμο πλαίσιο που ψηφίστηκε από την αντιδραστική συμμαχία της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.

Στο πλαίσιο της κατάληψης και συγκεκριμένα την Κυριακή ξημερώματα ο φοιτητής της Πληροφορικής Έκτορας Γαρίνης, προέβη σε φασιστική συμπεριφορά στην αυλή του Τμήματός μας. Συγκεκριμένα, προσπάθησε αρχικά να αφαιρέσει το πανό της κατάληψης, το οποίο βρίσκεται εκεί ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τεχνών και απαιτούσε να ανέβει η Ελληνική σημαία η οποία επίσης αποφασίστηκε στην συνέλευση να μην υπάρχει στο κτήριο. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες φοιτητών να τον αποτρέψουν και να τον οδηγήσουν στη συνέλευση του τμήματος για να εκφράσει εκεί τις αντιθέσεις του σχετικά με τις αποφάσεις του συλλόγου , ο συγκεκριμένος φοιτητής προπηλάκισε τους φοιτητές ενώ ταυτόχρονα προέβη σε ένα φασιστικό εθνικιστικό παραλήρημα. Επιτέθηκε φραστικά σε μετανάστρια φοιτήτρια κάνοντας ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της. Τέλος πριν φύγει, απείλησε συγκεκριμένα άτομα του φοιτητικού συλλόγου ότι θα ασκήσει σωματική βία πάνω τους , ακόμα και έξω από το πανεπιστήμιο.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι περιόδους σαν και αυτή (δηλαδή περιόδους κρίσης) η ιστορία μας έχει δείξει ότι τέτοιες φασιστικές ιδέες μπορούν να ανθίσουν. Εμείς δεν μασάμε ούτε από απειλές, ούτε από φασιστική προπαγάνδα. Πιστεύουμε ότι ενωμένοι οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι μετανάστες, όλα τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να παλέψουμε και να μην τους δίνουμε χώρο ούτε στα πανεπιστήμια ούτε και πουθενά στην κοινωνία.

Για τον συγκεκριμένο φοιτητή, απαιτούμε την άμεση διαγραφή του από τον φοιτητικό σύλλογο και γενικότερα την καταδίκη αυτής της ενέργειας από όλους τους φοιτητές της πληροφορικής και των πανεπιστημίων. Ζητάμε την ουσιαστική απομόνωση τέτοιων ανθρώπων και τέτοιων πρακτικών από τα πανεπιστήμια.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ Ι.Π.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΙΑ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ... ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ" 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


7 σχόλια

  1. Οι αριστερο-αναρχικοί είναι μεγαλύτεροι φασίστες όπως πολύ σωστά γράφετε. Και στην Ασοεε το ίδιο έκαναν. Κατέβασαν την τιμημένη Ελληνική σημαία και ανέβασαν μια κόκκινη πατσαβούρα... Ότι και να κάνουν πάντως τα αναρχάκια, ο Έλληνας έχει στο DNA του και τη γαλανόλευκη και τη Θρησκεία του. Δεν πρόκειται να τα ξεριζώσουν ποτέ από μέσα μας.
    Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστες από τους αριστερούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάνει κουμάντο η κάθε πουτανομετανάστρια στην Ελλάδα που για αυτήν κέρδος είναι να κατέβει η Ελληνική Σημαία και μετά βέβαια να ανέβει η δικιά της.
    Μόνο θάνατος στους προδότες έχει μείνει πλέον, η λογική εξαντλήθηκε .
    Ας πάει ένας από αυτούς τους αλήτοκουμουνιστές να κατεβάσει σημαία από αλβανικό πανεπιστήμιο να δούμε πως θα του κάνουν τον πρωκτό και μετά που θα βρεθεί το κεφάλι του από τους φίλους του τους αλβανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ- ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.
    ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ.Ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΤΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΕΙΜΑΙΡΑ ΤΟΥ.
    ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ, ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ, ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΥΤΟ ΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΑΛΛΑ Ω ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ ΧΡΟΥΤΣΩΦ, Η ΓΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Ή ΜΑΥΡΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΓΑΤΑ ΜΕΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΩΡ ΓΑΡΙΝΗΣ - ΑΞΙΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι οπως ο κλεφτης που σου κλεβει το πορτοφολι και τον τσακωνεις . λεει "πεινανε τα παιδακια μου,πρεπει να κανω εγχειρηση " και ενα σωρο συγκηνιτικα...
    Στην πραγματικοτητα ειναι σαχλαμαρες ,ειναι ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, η ΠΡΑΞΗ του επιφερει ΠΟΙΝΗ απο το ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , και πονταρει στην ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ μιας και τον τσακωσες να μην τον τιμωρισεις .

    Το ιδιο ολες αυτες οι μπουρδες ειναι για ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ μιας και τετοιες εντολες εχουν απο τα τουρκοσιωνιστικα κεντρα που τους δινουν πλεον γραμμη.

    ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ???? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΙΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ!ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ! ΑΛΗΤΕΣ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΝΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.