Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΖΑ! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ -ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔ...

ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ -ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ- ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Τη Γάζα ετοιμάζεται να επισκεφθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνει η Άγκυρα κατά του Ισραήλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ηabertürk, που έχει τίτλο « ο Ερντογάν πάει στη Γάζα» τονίζει πως στην Τουρκική κυβέρνηση αρχίζουν να ετοιμάζουν το ταξίδι του. Ο Τούρκος πρωθυπουργός στις 12 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί την Αίγυπτο. Το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας ήδη διερευνά τους τρόπους μετάβασης του τούρκου πρωθυπουργού, στην Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερντογάν ενδέχεται να ταξιδέψει οδικώς καθώς θα περάσει από τα σύνορα της Ράφα. Σε περίπτωση που το ταξίδι πραγματοποιηθεί αναμένεται η έντονη αντίδραση του Ισραήλ. Ο τούρκος πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να κάνει επίδειξη δύναμης στα Παλαιστινιακά εδάφη. Οι πιθανότητες πραγματοποίησης του ταξιδιού είναι περισσότερες από 50%. ( ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - ONALERT)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ... ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΖΕΜΑΤΙΣΤΑ; ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ...

"ΣΤΟΧΟΣ" 

6 σχόλια

  1. Πρώτη φορά έχω δει μια χώρα να βιάζεται να διαμελιστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΛΑΓΝΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ερντογαν-νταβουτογλου εχουν κανει ΛΑΘΟΣ εκτιμηση .
    Νομιζουν οτι διοικουν την μεγαλυτερη υπερδυναμη του πλανητη !
    Να τους εχει καλα ο Αλαχ μεχρι να ολοκληρωσουν το εργο τους - τη δυαλυση της τουρκιας οπως την ξερουμε ως σημερα .
    ΟΙ πανεξυπνοι Στρατηγοι ξερουν οτι ο στρατος τους αποτελειται απο θρασυδειλους εγκληματιες , και για να κτυπησει πρεπει να υπαρχουν στους τους αντιπαλους προδοτες , ο αντιπαλος να ειναι αοπλος , ενας , να στραφουν οι επομενοι εχθροι -τωρα φιλοι εναντιον του κλπ και οχι οπως τωρα.
    Τους συλαμβανουν και τους στελνουν φυλακη .
    Χαιρομαστε διπλα , ο συρφετος των δολοφονων ηρθε η ωρα να διαλυθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Toυρκαλες κουφαλες ερχονται κρεμαλες!
    Για οτι μας κανατε το 1922.
    Μετα θα ξεπαστρευτουν ολα τα αναρχοκουμμουνια και θα καθαρισει η Ελλας για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοι,ας μην ξεχναμε οτι η Τουρκια εχει κανει κοινες στρατιωτικες ασκησεις με τη Κινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουρκικοί λεονταρισμοί, άνευ σημασίας. Η Τουρκία γνωρίζει ότι, παρά το 75.000.000 της, είναι αδύναμη μπροστά στα μόλις 5.000.000 του Ισραήλ, διαφορετικά θα είχε ήδη αναλάβει δράση εναντίον του, αμέσως μετά το περιστατικό του "Mavi Marmara". Όμως, το μόνο που έκανε, ήταν αυτό που κάνει και η Ελλάδα. Επεδόθη σε μία απίστευτη λογοδιάρροια "σκληρών ανακοινώσεων" και τίποτε άλλο.

    Τι σημαίνει αυτό για μάς, τους Έλληνες. Ότι το μέγεθος της Τουρκίας δεν λέει απολύτως τίποτε, μπροστά στον άριστο εξοπλισμό και την εκπαίδευση των Ισραηλινών και προπαντός την ευψυχία των. Αυτούς θα έπρεπε να έχει όχι μόνο σαν σύμμαχους η Ελλάδα, αλλά προπαντός σαν παράδειγμα προς μίμηση, αντί να δίνει κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.