Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Μετά από μιά περίοδο σχετικής ηρεμίας, η τουρκική αεροπορία άρχισε πάλι να ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη κι έβγαλε εκτός από την Κύπρο τα...


Μετά από μιά περίοδο σχετικής ηρεμίας, η τουρκική αεροπορία άρχισε πάλι να ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη κι έβγαλε εκτός από την Κύπρο τα πολεμικά της και στο Αιγαίο πραγματοποιώντας συνεχόμενες παραβιάσεις του Εθνικού μας Εναέριου Χώρου και παραβάσεις του FIR Aθηνών.

Τουλάχιστον 12 τουρκικά μαχητικά και δύο CN-235, ένα εκ των οποίων ήταν ηλεκτρονικού πολέμου και πληροφοριών CN-235 M-100 SIGINT/ELINT πραγματοποίησαν καθολική εμφάνιση από τη μια άκρη μέχρι την άλλη του Αιγαίου, βόρειο, κεντρικό και νότιο πραγματοποίησαν ούτε λίγο πολύ 21 παραβιάσεις του Εθνικού Εανέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 5 παραβιάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών. Από τα 12 τουρκικά μαχητικά τα 4 έφεραν οπλισμό. Εμπλοκές δεν σημειώθηκαν και η ΠΑ απογείωσε μαχητικά από την 115ΠΜ (Σούδα), 135ΣΜ (Σκύρος) και 133 ΣΜ (Καστέλι) για την αναχαίτισή τους.

Είναι κι αυτό μέσα στα πλαίσια της μετατόπισης της έντασης εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει, ότι δηλαδή λέμε πριν καν ξεκινήση αυτή η ένταση. Να τονίσουμε μόνο πως η προκλητικότητα των Μογγόλων στο Αιγαίο επανεμφανίστηκε μετά το χθεσινό τηλεφώνημα Γιωργάκη - Ερντογάν... Σε μάς αυτό λέει πολλά! 

www.stoxos.gr 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8 ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 KAI ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...

1 σχόλιο

  1. θυμωσαν γιατι τους κυνηγησαν οι μεγαλες δυναμεις απο την Κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.