Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΟΥ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το τελευταίο διάστημα ακούσαμε πάρα πολλά σχετικά με τη σωτηρία της πατρίδος και δεχθήκαμε άπειρα μαθήματα πατριωτισμού από τους ανθρώπους που την τελευταία τριακονταετία πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος.

Παρακολουθήσαμε ξεσπάσματα εκ του ασφαλούς και λόγια περί ανάγκης επιβολής φόρων και νέων μέτρων σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Δ.Ν.Τ. Η ανησυχία για το μέλλον των λαικών τάξεων και των εργαζομένων στους δημόσιους οργανισμούς μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους, αφού είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι για το ολοκληρωτικού τύπου μόρφωμα που από κοινού εξέθρεψαν με τη στήριξή τους στις εκάστοτε εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν όμως και πολίτες οι οποίοι ουδέποτε έπεσαν στην παγίδα των λαικισμών ανθρώπων που κάποτε χαρακτηριζόταν ως εθνάρχες και άλλοτε ως ηγέτες, αποκαλούμενοι μάλιστα από τον ημιμαθή λαό με τα μικρά τους ονόματα.

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι σ' αυτή τη δύσμοιρη χώρα που ποτέ δε φώναξαν <<ο λαός στην εξουσία>> και ποτέ δεν κούνησαν πλαστικά σημαιάκια σε συγκεντρώσεις των οποίων το κόστος επωμιζόταν πάντοτε ο Έλλην φορολογούμενος. Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί που γνωρίζανε πολύ πριν την "τυχαία" κρίση την αλήθεια για το τι συνέβαινε από το 1974 κι εντεύθεν, αλλά ποιος τους έδινε σημασία; Αυτοί εξάλλου είχαν επάνω τους τη ρετσινιά του φασίστα.

Για αυτούς και μόνο τους συνειδητοποιημένους Έλληνες που ανέκαθεν είχαν τα χέρια τους καθαρά και δεν τα λέρωσαν με ψηφοδέλτια και σημαιάκια, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τους πάντες να αρνηθούν να πληρώσουν το νέο κεφαλικό φόρο που σκοπεύει να επιβάλλει η κυβέρνηση στα ακίνητα, μέσω των τιμολογίων της Δ.Ε.Η. Αντί αυτού προτείνουμε τη δήμευση των προσωπικών και οικογενειακών περιουσιών όλων των βουλευτών που κάθισαν στα έδρανα της βουλής από το 1974 μέχρι σήμερα. 'Οσο "ακραία" ή "φασιστική" κι αν σας ακούγεται η συγκεκριμένη πρόταση, μην εξάπτεστε. Αν θέλετε να παραδίδετε μαθήματα πατριωτισμού, θα πρέπει να διδαχθείτε από ανθρώπους που κράτησαν στα χέρια τους τα ηνία της Πατρίδος.

Κορυφαίο παράδειγμα ο Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, τον οποίο ο συφερτός καταδίκασε εις θάνατον το 1922. Διαβάστε πρώτα το πως διαχειρίστηκε την προσωπική του ακίνητη περιουσία κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του κι έπειτα μιλήστε μας για το καλό του λαού και της Ελλάδος ή αν θέλετε επιδοθείτε σε λεονταρισμούς πιάνοντας στο στόμα σας κάποια ευγενή ζωάκια... Μας έχετε κουράσει κύριοι της οικογενειοκρατίας, της λιτότητας και της ασυδοσίας.

Η Ελλάς χρειάζεται Μεταξάδες κι ανθρώπους μπαρουτοκαπνισμένους. 'Οχι καλαμαράδες και λαογέννητα κινήματα με πυρσούς και ήλιους πράσινους στο χρώμα της ελπίδος.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
« Προηγουμενη
Επομενη »