Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ!

Αργά εχθές το βράδυ... Χωρίς ο Στρατός και η Αστυνομία να τους σταματήσουν, διαδηλωτές φανατικοί ισλαμιστές που ετοιμάζονται να υποδεχθούν ...


Αργά εχθές το βράδυ... Χωρίς ο Στρατός και η Αστυνομία να τους σταματήσουν, διαδηλωτές φανατικοί ισλαμιστές που ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Άιγυπτο τον Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθησαν κατά της Ισραηλινής πρεσβείας στο Κάϊρο κι αφού κατέστρεψαν σε σημεία του το τείχος που είχε αναγερθεί για την προστασία του, εισέβαλαν σε αυτή και άρχισαν από τα μπαλκόνι να πετούν χαρτιά και αντικείμενα προς τον δρόμο.

Η Αστυνομία και ο Στρατός ισχυρίζονται ότι την ίδια ώρα συγκρούονταν με άλλη ομάδα διαδηλωτών, επίσης φανατικών ισλαμιστών σε δρόμο παρακείμενο της πρεσβείας. Αποτέλεσμα αυτών των συγκρούσεων ισχυρίζονται οι Αιγυπτιακές αρχές πως είναι 1 νεκρός και 219 τραυματίες. Ο νεκρός διαδηλωτής υπέστει καρδιακό επεισόδιο κατά την διάρκεια των συγκρούσεων.

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αίγυπτο έχει ήδη μαζί με την οικογένεια του διαφύγει από την χώρα, οδηγούμενος και συνοδευόμενος από ισχυρές Αιγυπτιακές δυνάμεις Ασφαλείας προς το αεροδρόμιο, αργά εχθές το βράδυ. Την Αίγυπτο έχουν εγκαταλείψει και οι περισσότεροι από το προσωπικό της πρεβείας, πολύ Ισραηλινοί πολίτες, ενω΄τις επόμενες ώρες αναμένεται κύμα φυγής.

"ΣΤΟΧΟΣ"
¨
(Στην φωτογρφία: το τείχος που είχε σηκωθεί για να προστατέψει την Ισραηλινή πρεσβεία. Εργάτες για να εξευμενίσουν την παρουσία του, το βάφουν στα χρώματα της Αιγυπτιακής σημαίας)

---------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.