Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Για περίπου 500 τραυματίες και 4 νεκρούς κάνουν λόγο νεώτερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, στα επεισόδια που ξέσπασαν εχθές το βράδυ γύρω α...


Για περίπου 500 τραυματίες και 4 νεκρούς κάνουν λόγο νεώτερες πληροφορίες από την Αίγυπτο, στα επεισόδια που ξέσπασαν εχθές το βράδυ γύρω από την πρεσβεία του Ισραήλ, αυξάνωντας τον αρθιμό των θυμάτων που είχαμε αναφέρει νωρίτερα. Η κατάσταση στην Αίγυπτο συνεχίζει να είναι τραγικά τεταμένη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, σήμερα, για την κατάσταση που επικρατεί στην ισραηλινή πρεσβεία στο Κάιρο. Ο πρόεδρος  Ομπάμα εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία του για τα τεκτενόμενα στην πρεσβεία, και για την ασφάλεια των ισραηλινών που εργάζονται εκεί, όπως αναφέρουν πηγές του Λευκού Οίκου.

Ταυτόχρονα ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε την Αίγυπτο να «τιμήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της» και να προστατεύσει την ισραηλινή διπλωματική αποστολή μετά την εισβολή διαδηλωτών. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο του cnn βίντεο από την εισβολή στην Ισραηλινή πρεσβεία και πως υποδέχονται οι Αμερικανοί την είδηση... (κλικ ΕΔΩ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ!

------------------------




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.