Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

Ψευτομουφτής Μετέ & Χαμπιμπογλου Πρίν λίγες ημέρες ανανεώθηκε η θητεία των νόμιμων μουφτήδων στην Θράκη από το Ελληνικό Κράτος και...

Ψευτομουφτής Μετέ & Χαμπιμπογλου
Πρίν λίγες ημέρες ανανεώθηκε η θητεία των νόμιμων μουφτήδων στην Θράκη από το Ελληνικό Κράτος και ο Χαμπίμπογλου ως πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας "τούρκων" δυτικής Θράκης έβγαλε ανακοίνωση στην οποία καρφώνει τον πρωθυπουργό για υποσχέσεις πεί εκλογής μουφτήδων (κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στην τουρκία). Πριν λίγο καιρό μάλιστα τις προθέσεις της κυβέρνησης να φέρει Νόμο προς ευχαρίστηση των εγκάθετων της Άγκυρας, της ΜΙΤ και του Προξενείου, είχαμε καταγγείλει από τον "Στόχο" με πρωτοσέλιδη μάλιστα έμφαση. Η ανακοίνωση του Χαμπίμπογλου είναι χαρακτηριστική και για τις προθέσεις και για τις διαθέσεις των προσκυνημένων: 

«Η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, η οποία είχε αντιδράσει στην ανανέωση της θητείας του διορισμένου Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλί τον Δεκέμβριο του 2010, είχε θεωρήσει πως θα επιλυόταν το πρόβλημα αυτό μιας και δεν είχε οριστεί μέχρι πότε είχε ανανεωθεί η θητεία του Τζεμαλί Μέτσο. Στο νομοσχέδιο που είχε διαρρεύσει στον τύπο, είχε ακουστεί πως οι μουφτήδες θα εκλέγονταν. Τώρα, όπως έχει αναφέρει και ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ευχόμαστε η απόφαση αυτή της ανανέωσης της θητείας του Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου να μην είναι ουσιαστική αλλά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Σε αντίθεση περίπτωση, θα μπορούμε να πούμε πως έχει ολοκληρωθεί αρνητικά η πορεία που ξεκίνησε για το ζήτημα της μουφτείας όταν στο 3ο Συνέδριο Πρέσβεων που συμμετείχε ο Γιώργος Παπανδρέου, είχαν ανακοινώσει πως η Ελλάδα και η Τουρκία συζήτησε το θέμα της μουφτείας στο Ερζερούμ. Εκείνη την μέρα ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν είχε πει ‘Όσο λάθος είναι το να διορίζουμε τον Πατριάρχη, τόσο λάθος είναι και ο διορισμός του μουφτή’. Αυτό το λάθος συνεχίζεται ακόμα. Η χώρα μας, πρέπει να βρει λύση στο θέμα αυτό στα πλαίσια των απαιτήσεων της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, το συντομότερο δυνατόν. Αλλιώς, θα εξαφανιστεί τελείως η εμπιστοσύνη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης απέναντι στην Κυβέρνηση»

1 σχόλιο

  1. Ο ΣΕΡΒΟΣ

    ειναι αληθεια οτι ο Χαμπιμπης με μπερδδευει αρκετα!
    ενω ειναι Ελλην πολιτης, αναφερει σα Πρωθυπουργο γενικα, τον Ερντογαν, ενω στο τελος των αποκαλυπτικων του δηλωσεων, αναφερεται στη 'χωρα μας' και την Κυβερνηση...
    καλα τα περι Τουρκικης μειονοτητας...#@$^#~##

    τωρα το σημαντικοτερο ειναι αλλο... το σαπιοπαιχνιδο που επαιξε εναντια στα συμφεροντα της χωρας που ηγειται ο Τζωρτζ!!! ειναι προδοτης και κινδυνος / θανατος για τον Ελληνισμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.