Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

47 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ... ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ!

Την ανάληψη της ευθύνης για την φιλοξενία των 47 λαθρομεταναστών (δύο κρατούνται στο λιμεναρχείο ως ύποπτοι για δουλεμπόριο) στο Κλειστό Γυμ...

Την ανάληψη της ευθύνης για την φιλοξενία των 47 λαθρομεταναστών (δύο κρατούνται στο λιμεναρχείο ως ύποπτοι για δουλεμπόριο) στο Κλειστό Γυμναστήριο Παναγούλας ανέλαβε ο Δήμος Ζακύνθου με την υπογραφή του αντιδημάρχου Παν. Κολύρη, επιλύοντας το έκτακτο ζήτημα που προέκυψε προχθές το απόγευμα, όταν δεν βρισκόταν άλλος χώρος που να καλύπτει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ασφαλούς στέγασης και παραμονής παρόμοιων περιστατικών.
Ο χώρος θα διατεθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες δήλωσε ο αντιδήμαρχος.
Επίσης, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Α. Λαδικός, ο διοικητής του ΟΔΑΖ και ο διοικητής του νοσοκομείου συνέβαλαν με τη σειρά τους για την ιατρική φροντίδα και την σίτιση τους, ενώ -όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Βαρβαρίγος- το ίδιο βράδυ βοήθησε να αντικατασταθούν οι λαμπτήρες στον εξωτερικό χώρο του γυμναστηρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων (σ.σ.: είδατε τι ευαίσθητοι είναι οι δημοτικοί άρχοντες; είδατε φιλοξενία προς τους λαθρομετανάστες;; αλήθεια εμάς θα μας φιλοξενήσουν;;;).

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

1 σχόλιο

  1. Ειμαι λαθρομεταναστης με ολα τα απαιτουμενα εγγραφα.

    Μπορω να φιλοξενηθω στη Ζακυνθο για 12ημερο ?(14 με 25 Αυγουστου) . Που πρεπει να απευθυνθω? Μπορω να φερω και το ΙΧ μου ?
    Προσφερετε και οδοντιατρικη καλυψη ?

    Υπαρχει περιπτωση να διαπιστωθει οτι ειμαι Ελληνας και προσπαθω να κανω τζαμπα διακοπες με πλαστα (αλλα ΟΧΙ κλεμενα - τα αγορασα) λαθρομεταναστευτικα εγγραφα ?
    Τι κυρωσεις θα εχω ?

    Κε Δημαρχε περιμενω απαντησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.