Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Αποφασισμένοι για ακόμη μια φορά οι Έλληνες κάτοικοι και επαγγελματίες της Ομονοίας έδωσαν ηχηρό παρών με την προγραμματισμένη τους εκδήλωση...

Αποφασισμένοι για ακόμη μια φορά οι Έλληνες κάτοικοι και επαγγελματίες της Ομονοίας έδωσαν ηχηρό παρών με την προγραμματισμένη τους εκδήλωση διαμαρτυρίας, φωνάζοντας ΟΧΙ στην γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας. Ούτε η ζέστη στάθηκε ικανή να τους πτοήσει... Από το σημείο συνάντησης (Βεραντζέρου και Σωκράτους) διατράνωσαν το δικαίωμά τους στη ζωή, αφού εδώ και χρόνια δεν μπορούν ούτε να ζήσουν, ούτε και να εργαστούν στην περιοχή, η οποία έχει μετατραπεί σε γκέτο και σε άντρο αλλοδαπών, εμπόρων ναρκωτικών, προαγωγών και πορνείας. Πραγματοποιήθηκε και πορεία, μέσα απο τα στενά τα οποία έχουν πλήρως καταληφθεί απο αλλοδαπούς, για να καταλήξει στην Ομόνοια, ενώ ήταν αδύνατον να λείπουν οι αστυνομικές δυνάμεις και δυο διμοιρίες ΜΑΤ, προχωρώντας μέχρι και σε προσαγωγές, για ακόμη μια φορά όταν πρόκειται για Έλληνες! Οι κάτοικοι δεν το βάζουν κάτω και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους, προασπιζόμενοι την ίδια την επιβίωσή τους!

1 σχόλιο

  1. Η Ελλάδα παραμένει δυνατή και όρθια και αντιστέκεται στους αλλοδαπούς εγκληματίες που τα τελευταία χρόνια έχουν... γκετοποιήσει το κέντρο της Αθήνας. Έξω οι ξένοι απ' την Ελλάδα. Ψοφήστε αλλοδαπά σκουλήκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.