Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!

Ο νέος διεθνής εξευτελισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας έρχεται ξανά από την ίδια την κυβέρνηση. Με συνοπτικές διαδικασίες, μέσω του ορισμένου...

Ο νέος διεθνής εξευτελισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας έρχεται ξανά από την ίδια την κυβέρνηση. Με συνοπτικές διαδικασίες, μέσω του ορισμένου εκπροσώπου της, η φιλοτουρκική κυβέρνηση μας, προχώρησε στην συμφωνία με την παράνομη αρχή ηλεκτρισμού των κατεχομένων για την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο Μάνθος Μαυρομμάτης, πρόεδρος του ΚΕΒΕ, με την έγκριση της Κυβέρνησης και την νομική συμβουλή του Γενικού Εισαγγελέα, έκανε αίτηση προς την λεγόμενη αρχή ηλεκτρισμού των κατεχομένων για την αγορά ρεύματος για την εξυπηρέτηση της ΑΗΚ. Σύμφωνα με τον γελοίο, κυβερνητικό εκπρόσωπο, η συμφωνία αυτή θα βοηθήσει στην ομαλότερη λειτουργία της κυπριακής οικονομίας.

Η αίτηση έγινε με τα χαράς αποδεκτή, αφού οι τούρκοι ξέρουν καλά τι κάνουν. Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που πέσαμε για άλλη μια φορά στην παγίδα τους και η διοχέτευση του ηλεκτρικού ρεύματος έχει ήδη ξεκινήσει από το Σάββατο τα μεσάνυκτα. Συγκεκριμένα ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ πλέον, από το παράνομο κατοχικό καθεστώς, 90 Μεγαβάτ ηλεκτρικού ρεύματος ημερησίως, σε τιμή ψηλότερη από αυτή που παρέχει η ΑΗΚ στους καταναλωτές.

Η βεβιασμένη αυτή κίνηση, μας φανερώνει την ανικανότητα και την ανευθυνότητα της σημερινής Κυβέρνησης. Μπροστά στην κρίση που ξέσπασε μετά την εθνική τραγωδία της δικής τους αδιαφορίας, οι κυβερνώντες, με απερίσκεπτες κινήσεις προσέτρεξαν στην εύκολη λύση από τα κατεχόμενα, χωρίς να λογαριάζουν τις πολιτικές επιπτώσεις των πράξεων τους. Έμμεσα η κατοχύρωση της συμφωνίας αυτής, αναγνωρίζει και αναβαθμίζει το παράνομο ψευδοκράτος, κάτι που πανηγυρίζεται ήδη στα κατεχόμενα.

Η εθνική ξευτίλα και η κατρακύλα της αξιοπρέπειας μας δεν έχουν τελειωμό με την σάπια πολιτική ηγεσία που μας κυβερνά. Από την μία η υποταγμένη στον τούρκο κατακτητή Κυβέρνηση, με τις ευλογίες της συνέβαλε στην επίτευξη της συμφωνίας, ενώ από την άλλη, οι παραδοσιακοί εφιάλτες τις σύγχρονης εποχής, πέραν του ότι δικός τους άνθρωπος (σ. Ο Μάνθος Μαυρομμάτης), διαχειριστικέ την συμφωνία, δεν μπήκαν στον κόπο καν να σχολιάσουν το όλο θέμα.

Ο Κυπριακός Ελληνισμός, δεν έχει ανάγκη το τούρκικο Ρεύμα. Ξέρει να ζει με αξιοπρέπεια. Έχει μάθει στα δύσκολα. Μπροστά στα όσα τραγικά συνέβησαν, ο λαός, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα των αρχών τόσο για αιμοδοσία, όσο και για μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος. Με υπομονή δέχεται καθημερινά τις δίωρες διακοπές ρεύματος, αντιλαμβανόμενος την κρίση την οποία βιώνουμε.. Θα μάθουμε να ζούμε στο σκοτάδι αν χρειαστεί. Υπόλογοι στον κατακτητή δεν δεχόμαστε να γίνουμε ποτέ.

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. δηλώνει ξεκάθαρα, προς την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, ότι, όταν θα ψάχνει για λεφτά να πληρώσει το τούρκικο ρεύμα και να ενισχύσει οικονομικά τον κατοχικό στρατό, να μην μας κτυπήσει την πόρτα. Δεν δίνουμε ούτε ένα ευρώ για να αγοραστούν οι σφαίρες που θα μας σκοτώσουν. Για άλλη μια φορά η αδίστακτη μας κυβέρνηση μας έχει πουλήσει. Απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό τις λήψεις ηλεκτρικού ρεύματος από το παράνομο ψευδοκράτος.

ΟΧΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ – Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε..Σ.

3 σχόλια

  1. Πραγματικά αν μερικοί άνθρωποι δεν είναι προδότες, είναι απλά ηλιθιοι!
    Σε κάθε περίπτωση όμως είναι επικίνδυνοι!!!!!
    Η Κυπρος έπρεπε να στραφεί στα δικά της μέσα, στην μητέρα Πατρίδα και όχι στο φονιά του Ελληνισμού!

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά ρε παιδιά!!! Μέχρι πριν λίγο καιρό αν θυμάμαι καλά, οι Τούρκοι θεωρούσαν αιτία πολέμου την διακοπή παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από το ελεύθερο κομμάτι της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τα κατεχόμενα, υποχρεώνοντας έτσι την Ελληνική πλευρά να "παρέχει" δωρεάν ενέργεια στα κατεχόμενα. Τώρα τι έγινε και "πουλάνε" ρεύμα οι κατακτητές;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χριστόφιας αναγνώρισε defacto την τουρκική κατοχή! Η προδοσία δεν έχει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.