Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Στο παρά πέντε αποτράπηκε θεαματική απόδραση 4 Τούρκων δουλεμπόρων από τα κρατητήρια του τμήματος συνοριακής φύλαξης Φερών στον Έβρο, χάρη κ...

Στο παρά πέντε αποτράπηκε θεαματική απόδραση 4 Τούρκων δουλεμπόρων από τα κρατητήρια του τμήματος συνοριακής φύλαξης Φερών στον Έβρο, χάρη κυρίως στην επαγρύπνηση των εκεί υπηρετούντων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι 4 δουλέμποροι οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν πιαστεί να μεταφέρουν καραβάνια ξεριζωμένων από διάφορες χώρες της Κεντρικής Ασίας και της βόρειας Αφρικής απελπισμένων προσφύγων, ήταν έγκλειστοι στα κρατητήρια του τμήματος.
Με κάποιο τρόπο κατάφεραν να σπάσουν την κλειδαριά και περίπου στη 1 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, κινήθηκαν προς τα παλιά κρατητήρια, η προσπέλαση των οποίων τους έβγαζε σε μία αυλή με ένα τοιχίο κι από εκεί στην οδό της ελευθερίας.
Ένας ανεπαίσθητος θόρυβος ωστόσο που ευτυχώς έγινε αντιληπτής από συνοριοφύλακες που ήταν κοντά στη φαινομενικά "νεκρή" ζώνη προκάλεσε κινητοποίηση, ακολούθησε έφοδος στα νέα κρατητήρια τα οποία ήταν άδεια και οι επίδοξοι φυγάδες πιάστηκαν λίγο πριν αποσπάσουν από το τοίχο τα τελευταία τούβλα που θα τους επέτρεπαν ν΄αποδράσουν ανενόχλητοι.
blokoteam.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.