Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΘΟΔΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ

Με απρόοπτα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τον Εφαρμοστικό νόμο. Η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στη αίθουσα και πή...

Με απρόοπτα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τον Εφαρμοστικό νόμο. Η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στη αίθουσα και πήγε να καθίσει στη θέση τη αλλά η καρέκλα υποχώρησε και η κ.Μπακογιάννη βρέθηκε στο έδαφος.
Μήπως το ρίξαμε στο φαγητό πάλι και δεν μας κρατάνε οι καρέκλες;
Η συνεδρίαση διεκόπη και όλοι οι βουλευτές έσπευσαν να βοηθήσουν την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η κ.Μπακογιάννη δεν χτύπησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ήταν παρών για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα θυμήθηκε ότι στη συγκεκριμένη αίθουσα παλιά συνεδρίαζε το Συμβούλιο της Επικράτειας και ο ίδιος καθόταν στα καθίσματα που ήταν ακόμα πιο άβολα ως δικηγορος.
Μήπως καθόσασταν στο κάθισμα της κ.Μπακογιάννη και γ'ιαυτό ήταν επιβαρυμένο και έσπασε τώρα; ρώτησε ένας βουλευτής χαμογελώντας. 'Οχι όχι καθόμουν πιο πίσω απάντησε χαμογελώντας ενώ άλλοι βουλευτές άρχισαν τα πειράγματα ότι η πτώση ήταν δάχτυλος... Σαμαρά για να μην ψηφίσει η κ.Μπακογιάννη το Μεσοπρόθεσμο.

newpost

4 σχόλια

  1. Ακόμα και οι καρέκλες αντιδρούν και αποβάλλουν τα "άχθη αρούρης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που να αντέξει τον SIEMENS κώλο της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά θα της είπε καλή επιτυχία ο πατερούλης της και γιαυτό έγινε το συμβάν. Τελικά ακόμη και στο ίδιο του το αίμα πιάνουν η ευχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.