Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ, Πρώην Υπουργός Η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελλήνων, πλην των γνωστών αδιάψευστων ιστορικών στοιχείων (επιγραφές, ευρήματα α...

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ, Πρώην Υπουργός

Η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελλήνων, πλην των γνωστών αδιάψευστων ιστορικών στοιχείων (επιγραφές, ευρήματα αρχαιολογικών χώρων, κείμενα αρχαίων ιστορικών Ελλήνων, Εβραίων, Ρωμαίων κτλ) επιβεβαιώνεται και από μία επιγραφή του 267 π.Χ. (φωτογραφία της οποίας μου έστειλε ο κ. Σταύρος Χατζής, Συνταξιούχος Αστυνομικός, που παρακολουθεί το θέμα της Μακεδονίας) η οποία βρέθηκε στην Αίγυπτο και αναφέρεται σε αθλητικούς αγώνες, που έγιναν στα δωδέκατα βασιλικά γενέθλια. Οι αθλητές που αναφέρονται ότι αγωνίστηκαν, χαρακτηρίζονται από τον τόπο καταγωγής τους (Θραξ, Μακεδών, Σάμιος κτλ.), δηλαδή από τον ενιαίο Ελληνικό γεωγραφικό χώρο. Συνεπώς και μόνο από το γεγονός ότι αναφέρονται μεταξύ των άλλων Ελλήνων αθλητών και τέσσερις Μακεδόνες αθλητές, επιβεβαιώνει ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες.
Ο George Robinson, στο εκδοθέν το 1899 στη Νέα Υόρκη βιβλίο του γράφει: «Ο αρχαίος Αιγυπτιακός πολιτισμός γαλουχήθηκε επί τρεις αιώνες από τον Ελληνικό πολιτισμό και ανέπτυξε το εμπόριο σε ύψιστο βαθμό, αλλά δεν αλλοιώθηκε από τον Μακεδόνα κατακτητή (Πτολεμαίο) στα θρησκευτικά και γλωσσικά στοιχεία του, γι’ αυτό πολλές επιγραφές που βρέθηκαν, είναι χαραγμένες στην αιγυπτιακή (ιερογλυφική ή δημώδη) γλώσσα και στη γλώσσα των Μακεδόνων» (δηλαδή την Ελληνική).
Εκτός των ανωτέρω αδιάψευστων στοιχείων, η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελληνική, επιβεβαιώνεται και από τα αναφερόμενα στην πρόσφατη επιστολή μου στην Πρέσβειρα της Συρίας στην Αθήνα, δηλαδή:
α). Από την Παλαιά Διαθήκη, όπου αναφέρεται ότι «Ο Έλλην Βασιλεύς θα νικήσει τον Πέρση βασιλέα». Στο βιβλίο των Μακκαβαίων αναφέρεται ότι: «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών ο υιός του Φιλίππου ενίκησε τον Δαρείο».
β) Ο Απόστολος Παύλος (ΙΣΤ 9, 10) αναφέρεται, ότι το 50 μ.Χ.....
συνέχεια στο http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/

3 σχόλια

  1. Mε όλο τον σεβασμό στον παλαίμαχο κ. Μάρτη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εμείς να αποδεικνύουμε κάθε τόσο το αυτονόητο. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά ως πότε θα ασχολούμαστε με το αυτονόητο;;;; Ένα Ελληνικότατο ΟΧΙ στους γυφτοσκοπιανούς και τους "νταβατζήδες" τους είναι υπεραρκετό, αρκεί να εκφραστεί από επίσημα ελληνικά χείλη. Υπάρχουν;;;; αυτό είναι το ερώτημα. Το τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος γυφτοσκοπιανός το' χουμε γραμμένο στα παλιά μας άρβυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν συνεχώς προσπαθείς να αποδείξεις κάτι, το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι φοβάσαι πως μπορεί να μην είναι κι έτσι. Διαφορετικά, δεν κάνεις τον κόπο να αποδεικνύεις το αυτονόητα.

    Επειδή το περίσσιο φως βλάπτει, εν αντιθέσει με ό,τι συνήθως λέγεται, καλά θα έκανε και ο κ. Μάρτης και όλοι οι άλλοι να σταματήσουν να ασχολούνται με αποδείξεις του γνωστού και αυτονόητου. Άλλως, δημιουργούν την εντύπωση ότι και οι ίδιοι αμφιβάλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.