Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ... Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Για 270 ψήφους ο Βασίλης Μπολάνος φαίνεται να χάνει την Χειμάρρα... Το αποτέλεσμα που υποτίθεται ότι είναι τελικά βγήκα...

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Για 270 ψήφους ο Βασίλης Μπολάνος φαίνεται να χάνει την Χειμάρρα... Το αποτέλεσμα που υποτίθεται ότι είναι τελικά βγήκαν πριν από λίγο και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Ελληνική ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στην Βόρειο ήπειρο. Να σημειώσουμε ότι μέχρι πολύ αργά εχθές το βράδυ το αποτέλεσμα φαίνόταν κλειδωμένο υπέρ του Βασίλη Μπολάνου, αλλά το τι έγινε και τα τελικά αποτελέσματα ήταν διαφορετικά προσπαθούμε να διερευνήσουμε αυτή την ώρα!

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ! 

Για οτιδήποτε νεώτερο θα επανέλθουμε...

"ΣΤΟΧΟΣ"

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΩΡΑ 12:35... Στους 120 ψήφους δίνουν επίσημα οι αλβανοί την διαφορά με την οποία ο Βασίλης Μπολάνος χάνει τις εκλογές στην Χειμάρρα. Μια τόσο μικρή διαφορά ίσως έχει διαμορφωθεί ΆΝΕΤΑ, όχι μόνο στα εκλογικά κέντρα με την ακύρωση ψηφοδελτίων (έχουν ήδη καταγγελθεί περιστατικά από την Ομόνοια) αλλά και στην ηλεκτρονική καταμέτρηση και διαλογή που έγινε στην Αυλώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.