Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΤΟ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Αναστέλλει την εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία το ΤΕΙ Πειραιά για τη Δευτέρα και την Τρίτη, την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς όπως κατ...

Αναστέλλει την εκπαιδευτική και διοικητική του λειτουργία το ΤΕΙ Πειραιά για τη Δευτέρα και την Τρίτη, την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ιδρύματος, με την χρηματοδότηση του έτους 2011 δεν μπορεί να καλύψει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του σε υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητα, τους λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φυσικού αερίου και σε προμήθεια αναλώσιμων υλικών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαστηρίων.
Σε έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο προϋπολογισμός του ΤΕΙ Πειραιά το 2009 για λειτουργικές δαπάνες και δαπάνες πληρωμής ωρομίσθιου προσωπικού ήταν 15.450.000, το έτος 2010 13.040.000 και το έτος 2011 7.400.000.
Την Τετάρτη θα συνέλθει Γενική Συνέλευση προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση

ΠΗΓΗ: NEWSTODAY.GR

3 σχόλια

  1. Δεν ειναι για να τους λυπομαστε..ξερουμε πως λειτουργουν τα ΤΕΙ..οι συντροφοι καθηγητες διοριζουν αλλους συντροφους με φωτογραφικότατες προκηρύξεις, εχουν αριστες σχεσεις με τους συνεργαζομενους εργολαβους πχ καθαριότητας, το χαμηλότατο επίπεδο γνώσεων που έχουν κ κυρίως την έλλειψη εργασιακής εμπειρίας (εκτος το καθηγητηλίκι) πολλών απο αυτών. Οσο για το ήθος τους, ας ερωτηθουν οι φοιτητριες που πολλες ερχονται σε δυσκολη θεση. Να κλεισουν τα ΤΕΙ και να μείνουν άνεργα τα λομογια. Καλύτερα ιδιωτικα ΤΕΙ και ΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον 9/4/11 3:44. Όποιος έχει πάει σε δημόσιο ΤΕΙ-ΑΕΙ θα προτιμούσε να χρεωθεί δάνειο για 3 χρόνια σπουδές σε αγγλία, παρά να πάρει πτυχίο σε 6-7 χρόνια αντί για 4-5 στην Ελλάδα.
    Τα ΤΕΙ-ΑΕΙ υπάρχουν για να παράγουν πολιτικά στελέχη. Στην πόλη μου βλέπω να ανακατεύονται στην πολιτική(επιτροπούλες, αναρχικές οργανώσεις, όλα τα κόμματα κτλ) όλοι όσοι είναι στο πανεπιστήμιο: καθηγητές, φοιτητές, απόφοιτοι, μέχρι και η τελευταία γραμματέας του πανεπιστημίου.
    Τα εκατό άτομα του πανεπιστημίου είναι χωμένα σε κάθε πολιτική δραστηριότητα στο δήμο των 40.000 ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.