Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ!!! Σάλο έχει προκαλέσ...

ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ!!!

Σάλο έχει προκαλέσει στις μαθητικές τάξεις γυμνασίων και λυκείων του Ν. Έβρου, η προπαγάνδα του κ. Ακρίβου Κώστα, καθηγητή και συγγραφέα γνωστών αριστερών βιβλίων, για την προπαγάνδα που ασκεί κατά της Χρυσής Αυγής σε δημόσια σχολεία της Θράκης, με τη συνενοχή και συγκάλυψη των καθηγητών και διευθυντών της σχολικής κοινότητας της περιοχής μας. Ο κ. Κώστας Ακρίβος έκανε σεμινάρια έκθεσης σε τάξεις με θέμα τους τρόπους συγγραφής έκθεσης. Ενώ ενημέρωνε τους ανήλικους μαθητές για την σύνταξη βιβλίων και για τους τρόπους συγγραφής εκθέσεων και βιβλίων, παράλληλα φρόντιζε να τους ενημερώνει για ένα συγκεκριμένο βιβλίο το οποίο έγραψε ο ίδιος και που ως θέμα είχε μια ‘γκόμενα’ μέσα στο Άγιο Όρος. Η συνέχεια μετά την ‘παρουσίαση’ του βιβλίου του ήταν να κάνει μαρξιστική προπαγάνδα στους μαθητές που έκπληκτοι τον κοιτούσαν. Άρχισε να τους αναλύει την προσωπική του ιδεολογία που είναι κατά των παρελάσεων και της πρωινής προσευχής στα σχολεία, και αυτά ήρθε να τα δικαιολογήσει λέγοντας ότι αποτελούν κατάλοιπα προηγούμενων δεκαετιών ιδιαιτέρως της «ντροπιαστικής επταετίας του έθνους», και πως κανείς δεν πρέπει να έχει σχέσεις με «χρυσά αυγά», καθώς η οργάνωση αυτή είναι ρατσιστική και δεν αγαπάνε τους ανθρώπους…!

Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε διευθυντές και καθηγητές που εις βάρος μαθητών και γονέων, στερήσανε μια ακαδημαϊκή-σχολική ώρα, προκειμένου να επιτρέψουν σε έναν κύριο όπως τον κ. Ακρίβο, να παραδίδει ‘σεμινάρια’ που αφορούν τις ιδεολογικές και θρησκευτικές του απόψεις, σε ανήλικους μαθητές. Παραχωρήθηκε μια ώρα από το πρόγραμμα των μαθητών σε αυτόν τον άνθρωπο, για να μπορέσει να δηλητηριάσει τα μυαλά μικρών παιδιών, όχι σε μορφή διαλόγου αλλά σε μορφή διάλεξης, στην οποία ο ίδιος ανέλυε τις αντι-εθνικιστικές του θέσεις και τα παιδιά απλώς αναγκάστηκαν να τον ακούνε…

http://xryshaygh.wordpress.com 

9 σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ,<1984>,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΚΟΥΣ Κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AkriBa "SKATA" DIDASKEI O AKRIBIARHS=ARKOUDIARHS AUTOS.

    AS DIDAKSEI LOIPON STOUS MA8HTES TOU,KAI TIN ISTORIA TOU PRWHN E8NIKOU HRWA THS SOSIALISTIKHS OUGGARIAS,AFOU PROFANWS KAI O IDIOS EINE SOSIALISTHS, AS TOUS DIDAKSEI LOIPON PWS EGEINE E8NIKOS HRWAS ENAS OUGGAREZOS POU KATEDWSE TOUS GONEIS TOU OTAN AUTOI EFAGAN XWRIS NA TO DHLWSOUN DIO MHLA APO TIN KOLEXTIBA,APOTELESMA EKTELESTHKAN GIA 2 MHLA OI GONEIS TOU,KAI TO ROUFIANAKI EGEINE E8NIKOS HRWAS!!!

    AS TOUS PEI KAI GIA TON STALIN POU EFAGE 47 EKATOMMYRIA AN8RWPOUS STIN PRWHN KOMOUNISTIKH RWSIA!!!
    STIN OUKRANIA STA 1930 GONEIS EFAGAN TA NEKRA PAIDIA TOUS GIA NA MHN PE8ANOUN APO TIN PEINA,AFOU TOUS EPAIRNE THN PARAGWGH TROFIMWN TO KRATOS OTAN AUTOI ARNOUNTO NA EISXWRHSOUN STIN KOLEKTIBES!!!
    EDW SE 8ELW KYRIE KA8HGHTH KA8ODHGHTH AKRIBE,NA LES OLHN TIN ALH8EIA STOUS MA8HTES SOU!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. File anwnyme 3:15 OXI MONO TO PASOK EIXE FRONTISEI GIA TETIOUS KA8HGHTES,ALA KAI H TRELONEA DHMOKRATIA!!!

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η 28η Οκτωβρίου είναι η μεγαλύτερη αντιφασιστική πορεία της χώρας. Μόνο οι φασίστες θέλουν την κατάργηση της.

    Οι βούλγαροι ζήτησαν την απαγόρευση του κομμουνισμού στην ευρώπη. Για εκδίκηση όλοι οι αρηστερούληδες κάνουν πως δεν υπάρχουν βούλγαροι μετανάστες(νόμιμοι), ασχολούνται μόνο με αλβανούς(λάθρο) και τούρκους(διακινητές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μισό ρε παιδιά, κάνας εισαγγελέας δεν παρενέβη? Το σύνταγμα μιλάει για την ανάπτυξη εθνικής συνείδησης στα παιδιά εντός του σχολείου-μέσο των δασκάλων δηλαδή. Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας τελικά? Κάποιος γονέας δεν του έκανε κάποια αναφορά ή κάτι? Πως μαθεύτηκε το όλο θέμα?

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με το παραπάνω ξυπνήστε γονείς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψαχνω την εξηγηση στο γιατι οι νεοελληνες δεν αντιδρουν οπως πρεπει και εως να αλλαξη η πολιτικη η να παραιτηθουν πολλοι πολιτικοι απ'αυτους που μας εφεραν σ'αυτην την κατασταση.μηπως ενθυμουμενοι την αιματοβαμμενη ιστορια μας φοβουνται η οντες πολλοι αργυρωνυτοι με μαυρο χρημα,ητοι μπλεγμενοι με ολη αυτη την βρωμια που μας κυβερναει εδω και 36 χρονια,σκεπτονται μονον την καλοπεραση τους;αν ειναι ετσι,που αυτο νομιζω προσωπικα,να καταλαβουν οτι αν ερθη εκεινη η ωρα,κανεις δεν θα μεινη απ'εξω.κ α τ α λ α β α τ ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aκομά τον κρατάνε να τον πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες! Σε ένα κράτος που σέβεται τον εαύτο του στην καλύτερη περίπτωση θα τον είχαν διώξει η θα τον στέλναν μετάθεση σε καμία χώρα όπως τουρκία αλβανία να διδάξει εκεί αυτά που θέλει να περάσει εδώ να τα περάσει εκεί στους μαθητές εις βάρος των χωρών τους να δεις τι ωραία τον κρεμάνε με πετονιά την άλλη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 5/3/11 3:15 μμ

    H παιδεία παραδόθηκε στην "προοδευτική" αριστερά αμέσως μετά την μεταπολίτευση. Ήταν μία προσπάθεια εξευμενισμού της Αριστεράς, διότι, κατά τεκμήριο, υπέστη τις περισσότερες διώξεις επί δικτατορίας. Από την άλλη, ο Καραμανλής ήθελε να τονίσει ότι ούτε ο ίδιος είναι ο Καραμανλής, ο "κομμουνιστοφάγος" (1955-63), ούτε η ΝΔ, το νέο του κόμμα, είχε σχέση με την ΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.