Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

“Ναι” σε ό,τι ζήτησε ο Νταβούτογλου από τον Μπουτάρη Σε πολύ φιλικό κλίμα, όπως αναμενόταν άλλωστε, διεξήχθη η συνάντηση Νταβούτογλου-Μπο...

“Ναι” σε ό,τι ζήτησε ο Νταβούτογλου από τον Μπουτάρη


Σε πολύ φιλικό κλίμα, όπως αναμενόταν άλλωστε, διεξήχθη η συνάντηση Νταβούτογλου-Μπουτάρη, παρά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του πρώτου που ευθέως αμφισβητούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος σε αέρα και θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Νταβούτογλου ζήτησε επίσημα από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης τη δημιουργία τζαμιού στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε ευχαριστημένος από την άνοδο των Τούρκων τουριστών που επισκέφτονται τη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα και κάνοντας την ένα εν δυνάμει εμπορικό σταυροδρόμι παγκόσμιου χαρακτήρα. Ο Μπουτάρης όχι μόνο συμφώνησε με τον Νταβούτογλου, αλλά τον επιβεβαίωσε ότι η δημιουργία τζαμιού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προγραμματικά σχέδια της νέας διοίκησης και ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προστατεύσει τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων για τους οποίους -πέραν του τζαμιού- είναι διατεθειμένος να χτίσει και κοιμητήριο.

Λίγο αργότερα οι δύο άντρες επισκέφτηκαν το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, προς τιμήν του οποίου ήδη πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Μπουτάρης δήλωσε ότι επιθυμεί να μετονομάσει κεντρική οδό της πόλης προς τιμήν του σφαγέα του Ελληνισμού με την πρόφαση ότι είναι ένα “παιδί της πόλης”. Ο Νταβούτογλου δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη είναι τυχερή που έχει έναν τέτοιο δήμαρχο με όραμα και με μια επίδειξη φτηνού λαϊκισμού δήλωσε ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, πως είναι δυνατόν να μην είναι ευχαριστημένος ο Τούρκος όταν ό,τι ζητάει το παίρνει και με το παραπάνω; Πως να μην είναι ευχαριστημένος όταν ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εξαντλεί το ενδιαφέρον του μόνο για τα δικαιώματα των Τούρκων και των μουσουλμάνων, ενώ με νύχια και με δόντια προσπαθεί να υποβαθμίσει την ελληνική ιστορία με ύβρεις και προσβολές για χατίρι της “ελληνοτουρκικής φιλίας”; Και πως να μην είναι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη όταν γνωρίζει ότι οι ενδοτικοί Έλληνες πολιτικοί μπροστά σε κάθε του επιθυμία θα ενδώσουν συγκαταβατικά;

Στα πλαίσια αυτής της περίφημης ελληνοτουρκικής φιλίας λοιπόν, που στο παρελθόν την πληρώσαμε με αίμα, κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, σε μια λαθροαποικία μουσουλμάνων, ξεριζώνοντας ό,τι ελληνικό έχει απομείνει και...εκσυγχρονίζοντας τη μία πόλη μετά την άλλη σε μια πολυπολιτισμική χαβούζα όπου το μόνο δικαίωμα που θα αναγνωρίζεται θα είναι αυτό των μουσουλμάνων με τα τεμένη τους και τα τζαμιά τους. Αυτά που θα τους χτίσουν οι Έλληνες πολιτικοί με τα λεφτά της τσέπης μας.

 http://xathess.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Κοιτάξτε "χαρούλες"! Κοιτάξτε χαμογελάκια!!!! Θέλει η που@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Το αίμα νερό δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.