Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΟΥΡΟΥΝΟ Ο ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Σημερινής" στην Κύπρο, ο σφαγέας ΚΑΙ άμαχου πληθυσμού το 1974 και ηγέτης των παραστρατιωτικών ομάδων ...

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Σημερινής" στην Κύπρο, ο σφαγέας ΚΑΙ άμαχου πληθυσμού το 1974 και ηγέτης των παραστρατιωτικών ομάδων δολοφόνων των μογγόλων στο νησί, ο εγκληματίας πολέμου Ραούφ Ντενκτάς ζητάει από τον Τουρκικό Στόλο να αναλάβει δράση εναντίον της Κύπρου... 

Ο πρώην Τουρκοκύπριος ηγέτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Τουρκία θα πρέπει να παρεμποδίσει τις μονομερείς έρευνες των Ελληνοκυπρίων για πετρέλαιο και, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν, να επέμβει ο τουρκικός στόλος.

Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα «Κίπρις», ο Ρ. Ντενκτάς υποστήριξε ότι οι Ε/κ, εκμεταλλευόμενοι δήθεν την ένταση μεταξύ Τουρκίας-Ισραήλ, επιδόθηκαν στην αναζήτηση πετρελαίου και προσπαθούν να διαμηνύσουν στη διεθνή κοινότητα ότι είναι κυρίαρχοι όλης της Κύπρου.

Υπενθύμισε, παράλληλα, ότι κατά το παρελθόν η Τουρκία ενήργησε αυστηρά σε παρόμοιες περιπτώσεις, και κάλεσε την Άγκυρα να προχωρήσει σε συμφωνίες με το ψευδοκράτος, όπως αυτές των Ε/κ με το Ισραήλ.

Ο κ. Ντενκτάς επανέλαβε τους τουρκικούς ισχυρισμούς, ότι η ε/κ πλευρά δεν επιθυμεί την επίλυση του Κυπριακού, ότι οι Ε/κ έφθασαν στη σημερινή πολιτική συγκυρία ροκανίζοντας το χρόνο και διαδίδοντας ότι η τουρκική πλευρά είναι αδιάλλακτη, και διερωτήθηκε γιατί η Ε.Ε. μοιράζει χρήματα σε ένα κράτος, όπως το ψευδοκράτος, που δεν αναγνωρίζει.

Κάλεσε, μάλιστα, αυτούς που κάνουν τον «μάγκα», σύμφωνα με την έκφρασή του, κατά της Τουρκίας, να δείξουν τη μαγκιά τους απέναντι στους Ε/κ, το Ισραήλ και την Ε.Ε.

Αμήν και πότε μογγολότουρκοι να μας κάνετε την χάρη και να τον ακούσετε τον Ντενκτάς!

www.stoxos.gr 

2 σχόλια

  1. Μπηπως εφτασε η ωρα για μια σωστη συμμαχια για παραδειγματισμο των υπανθρωπων τουρκων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kante tin kinisi k 8a sas mamisoume tin ratsa tin avaftisti,sas perimenoume moggoloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.