Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ". Στην προηγούμενη έκδοση της εφημερίδας μας παραθ...

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ".


Στην προηγούμενη έκδοση της εφημερίδας μας παραθέταμε σοβαρά στοιχεία και ενδείξεις για την δράση του φόρουμ μεταναστών στην Κρήτη που είχε προηγηθεί της οργανωμένης εκστρατείας μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Είχαμε γράψει μάλιστα και για την εμπλοκή της ΑΝΕΚ της οποίας τα γραφεία είχαν ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ από τα μέλη του "φόρουμ".

Σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Σπύρος Μουζακίτης απέστειλε τρεις νέες κλήσεις σε υπόπτους για την υπόθεση των μεταναστών της Νομικής, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το κακούργημα της προώθησης και μεταφοράς παράνομων μεταναστών. Οι αποδέκτες είναι ο ναυτιλιακός πράκτορας, ο πλοίαρχος του πλοίου «ΛΑΤΩ», που μετέφερε τους μετανάστες στην Αθήνα από την Κρήτη και εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΝΕΚ, στην οποία ανήκει το πλοίο.

Για να καταλάβετε πόσο σοβαρή είναι αυτή η εξέλιξη διαβάστε τι γράφαμε στο "Στόχο" της περασμένη εβδομάδας κάνοντας "κλιλ" παρακάτω.

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Ο ΤΥΝΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.