Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ Η ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΚΛΗΡΙΔΗ!

ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ... Η εβδομαδιαία εφημερίδα «Γνώμη» (πρόσκειται στον πρόεδρο Χριστόφια) στ...

ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ... Η εβδομαδιαία εφημερίδα «Γνώμη» (πρόσκειται στον πρόεδρο Χριστόφια) στην έκδοσή της 21ης Ιανουαρίου 2011 σελίδα 5, αναφέρεται στα «ελεύθερα γαιδούρια της Καρπασίας», αλλά βέβαια ούτε λέξη για τους εγκλωβισμένους ανθρώπους (Ελληνοκύπριους εννοείται) της ίδιας περιοχής για το έγινε τελικά (τιμωρήθηκε δηλαδή κανένας ή όχι;) με εκείνη την απάνθρωπη παραβίαση των ανθρωπίνων τους δικαιωμάτων ανήμερα των Χριστουγέννων με την στέρηση της θρησκευτικής τους ελευθερίας.
Γράφει λοιπόν ότι «...οι κάτοικοι των χωριών Αγίου Συμεού και Νέτας στην κατεχόμενη Καρπασία διαμαρτύρονται, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, για τις «δραστηριότητες» των ελεύθερων γαιδουριών... που ζουν μέσα στο φυσικό πάρκο της χερσονήσου της Καρπασίας. Βγαίνουν εκτός αυτού για βοσκή και αναζήτηση τροφής με αποτέλεσμα να προκαλούν μεγάλες ζημιές στις σοδιές των κατοίκων... Οι κάτοικοι των περιοχών», συνεχίζει το δημοσίευμα, «επικρίνουν τους αρμοδίους, ειδικότερα τους «εκλελεγμένους» βουλευτές επειδή δεν ενδιαφέρονται για επίλυση του προβλήματος αυτού... οι διαμαρτυρίες τους θα εντατικοποιηθούν και δεν αποκλείεται και η μεταφορά γαιδουριών έξω από το κτίριο της «βουλής»».
Μα δεν είναι η κα Καίτη Κληρίδη η πρόεδρος του συνδέσμου για την προστασία των πασών γαιδουριών της Κύπρου; Ορίστε λοιπόν τώρα που κάποια από αυτά χρειάζονται άμεσα την βοήθειά της. Να τρέξει, τα ελεύθερα γαιδούρια στην κατεχόμενη Καρπασία έχουν ανάγκη της «ανθρωπιστικής» της βοήθειας, συμπαράστασης και προστασίας. Ελπίζουμε αυτό να μην της προξενήσει σύγκρουση αισθημάτων καθώς θυμώμαστε την δήλωσή της ότι η καρδιά της πάλλεται για τους κουβαλητούς Τούρκους έποικους, πολλοί εκ των οποίων βεβαίως κατοικούν παράνομα στην ίδια περιοχή με τα...ελεύθερια γαιδούρια στην κατεχόμενη Καρπασία και προφανώς πολλοί από τους εν λόγω διαμαρτυρόμενους να είναι και κουβαλητοί.


Φανούλα Αργυρού
Λονδίνο

1 σχόλιο

  1. Ασχετο με το θεμα αλλα ιδιαιτερα αξιοσημειωτο.Το ανθελληνικο ΓΕΣ(τουρκοδουλοι),εβγαλε ανακοινωση και καταφερετε εναντιων των ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ οι οποιοι αρνουνται να πανε στο αφγανισταν και γενικα οπου τους θελει το ΝΑΤΟ των πολιτικαντηδων.Οι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αυτοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,υποστηριζουν πως εχουν ορκιστει να φυλανε την πατριδα μας και οχι να γινουν μισθοφοροι των πολιτικαντηδων.Το ΓΕΣ λεει πως αυτη η αρνηση ειναι..ανηθικη και ατολμη(ακου τι λενε οι αλητες για τους στρατιωτικους!!).Νομιζω πως αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στα παλλικαρια μας που αρνουνται να συμμετασχουν εκει που τους στελνουν οι ΠΟΡΝΕΣ των νατοικων και των ΟΗΕΔΩΝ,οι σιχαμενη ανθελληνικη συμμορια που παριστανει την Ελληνικη κυβερνηση..ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.