Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ - ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2013

ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ  Μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες στην ιστορία της ζεί σήμερα η Ελλάδα και σε α...

ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ 

Μια από τις μεγαλύτερες ξεφτίλες στην ιστορία της ζεί σήμερα η Ελλάδα και σε αθλητικό επίπεδο (αν και το ζήτημα δεν είναι ατόφια αθλητικό) αφού η η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων κατά τη σημερινή συνεδρίασή της στο Παρίσι αποφάσισε πως είμαστε εντελώς άχρηστοι ακόμη και για να διοργανώσουμε τουυς Μεσογειακούς αγώνες του 2013 που είχαμε αναλάβει. Σύμφωνα με την απόφαση η χώρα μας έχει καθυστερήσει στην κατασκευή των αναγκαίων για την διοργάνωση έργων, οπότε Βόλος και Λάρισα που θα φιλοξενούσαν τους αγώνες μένουν με τις μακέτες και τα λογότυπα στα χέρια, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. 

Εκτός των εκατομμυρίων ευρώ που μέχρι σήμερα σπαταλήθηκαν άδικα για τον σκοπό αυτό... πόσο να στοίχησε άραγε και το λογότυπο των αγώνων που βλέπετε στην φωτογραφία, όταν η Νέα Δημοκρατία πλήρωσε 25.000 ευρώ για το "ζιγκ ζαγκ" που θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να είναι σήμα κατατεθέν της πανελλήνιας ομοσπονδίας κοπτοραπτούδων;

www.stoxos.gr

------------------------------------


7 σχόλια

  1. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΥΤΥΧΩ ΣΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" , ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενομενο ηταν. Εδω δεν εχουμε χρηματα να καθαρισουμε τις πολεις μας απο τα σκουπιδια, οι μεσσογειακοι μας μαραναν! Παντως για τυπικους λογους θα επρεπε το ελαχιστον να παραιτηθουν- και να γινη η παραιτησι τους αμεσσα δεκτη!- οι "αρμοδιοι" υπουργοι, ο περι "πολιτισμου" και ο περι "αθλητισμου" κτλ. αλλα ουτε κι αυτη η ξεφτιλα, η ελλειψι "μπεσας" δηλαδη, δεν προκειται να εγκαταληψη το δυσμοιρο εθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήμασταν σε θέση να διοργανώσουμε Μ.Α.; Είδαμε τα καλά της Ολυμπιάδας που μας καταβαράθρωσε. Πιστεύω ότι δεν μας τους πήραν, αλλά ότι δηλώσαμε αδυναμία, λόγω οικονομικής κρίσης.

    Όπως και να έχει το πράγμα, Δόξα τω Θεώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για τον νέο σχεδιασμό. Τον βρίσκω πολύ ωραίο.

    Σχετικά με τους Μεσογειακούς Αγώνες, ευτυχώς την γλυτώσαμε, αλλά όχι φτηνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI MAS PHGANE STO BOLO KAI KOPSANE TON K....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mas xosane to xreos ths olimpiadas 22dis.kala eine re pedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.