Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ ...  .. Για μιά φορά ακόμη κάποιοι στο νησί μας, που μόνο αδέρφια των το...

ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ
... 

Για μιά φορά ακόμη κάποιοι στο νησί μας, που μόνο αδέρφια των τούρκων μπορούμε να χαρακτηρίσουμε, επιτέθηκαν στο μνημείο ηρώων της Λακατάμειας... Οι βέβηλοι, δρώντας υπό την κάλυψη του σκότους, κατέβασαν την ελληνική σημαία, λέρωσαν με μαύρη μπογιά το Μνημείο Ηρώων, όπως και την προτομή του Γρηγόρη Αυξεντίου, τοποθέτησαν πλαστική σακούλα, καλύπτοντας την προτομή του Αυξεντίου, ενώ σχεδίασαν σφυροδρέπανα και προέβησαν σε καταστροφές στο χώρο του μνημείου. Οι αρχές μοιάζουν ΑΝΙΚΑΝΕΣ να τους σταματήσουν και οι ευθύνη βρίσκεται πια στους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ της Κύπρου που πρέπει μόνοι τους να βρούν και να τσακίσουν τους προδότες.

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ:
    ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΑΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΖΗΔΡΟΥ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΣΟΥΒΛΙΤΣΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΟΓΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ (ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΜΑΘΗΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ)
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ) ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ?

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΛΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ !

    ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ.. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΠΛΑ, ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ησυχάστε, δεν είναι όλοι οι κουμμουνιστές προδότες, οι περισσότεροι γεννήθηκαν κουκουέδες και γαλουχήθηκαν στον αγώνα τον τάξεων όπως συνηθίζεται να λέγεται. Πρέπει να τους χωρίσουμε σε δυο τάξεις, η μια είναι οι ιδεολόγοι που πιστεύουν στον ίσο καταμερισμό τον αγαθών κλπ και οι άλλοι που μισούν την Ελλάδα, το σύστημα, την μάνα τους και τα πάντα. Αυτοί είναι ο εχθρός, όχι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.