Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Πριν λίγα λεπτά με Δελτίο Τύπου ο Χρήστος Χαρίτος ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος ...

ΜΕ ΤΗΝ "ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Πριν λίγα λεπτά με Δελτίο Τύπου ο Χρήστος Χαρίτος ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος με την "Αττική Οδό" του Άδωνι Γεωργιάδη. Στο Δελτίο αναφέρει:
Αποδέχθηκα με ιδιαιτέρα τιμή και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη να είμαι υποψ. αντι-περιφερειάρχης Νήσων, με την εισήγηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Άδωνι Γεωργιάδη. Ο συνδυασμός «Αττικής Οδός» του Άδωνι Γεωργιάδη θα εκφράσει στις εκλογές της Περιφέρειας τις πατριωτικές ιδέες, όχι μόνο του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά και της ευρύτερης Δεξιάς.
Οι προγραμματικές θέσεις που ήδη έχει καταγράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, της εγκληματικότητος και της λαθρομεταναστεύσεως, όπως και οι θέσεις για την οικονομική ανάπτυξη και τον έλεγχο της εξουσίας, μεταφέρουν στην πολιτική τις πραγματικές αγωνίες και ανάγκες των πολιτών.
Στα πλαίσια αυτά, η συστράτευσή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη θα μεταφέρει αυτές τις θέσεις στα νησιά της Περιφέρειας, παράλληλα με την ανάδειξη των χρόνιων τοπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές μας περιοχές. Η «Αττική Οδός» θα αλλάξει την πολιτική ατζέντα των εκλογών, υπερνικώντας ιδεοληψίες και κατεστημένες πολιτικές. Είμαι σίγουρος ότι στις 7 Νοεμβρίου θα έχουμε πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, προς όφελος της χώρας, του πατριωτικού κινήματος και των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

7 σχόλια

  1. Μαύρο στο μαυρογιαλούρο.
    Στον υπερασπιστή του ΔΝΤ που είναι περίφανος κι όλας που το ψήφισε.
    Μαύρο σ αυτόν που θέλει να μας γεμίσει τζαμιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΣΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεισε η συμμετοχη των κουμπαρων Ουτσεκαδων του Κοκινουλη στο ψηφοδελτιο του Δημου Κιλeλερ। νομού Λάρισας !! Δυο τελικα θα ειναι οι Αλβανοι που θα διεκδικησουν την ψηφο των Αγροτων του Καμπου.O ενας θα ειναι ο Προεδρος των Αλβανων Λαρισας Μιτσι και ο αλλος ο κουμπαρος του απο τη Χαλκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟ!
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. **Μαύρο σ αυτόν που θέλει να μας γεμίσει τζαμιά...**

    Αδωνις: Το να επιτρέπουμε τζαμιά στην Ελλάδα είναι φρενοβλάβεια!

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_6160.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνες! Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος μας, ψηφίστε τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής και ΜΟΝΟΝ αυτούς. Όλοι οι άλλοι ανήκουν (εκόντες άκοντες) στην σφαίρα και στα κόμματα της ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.