Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ...

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ Μ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ... Τα ποσοστά που έδιναν οι δημοσκοπήσεις που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας (κι όσω...

ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΘΕΡΙΟ

Μ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ...


Τα ποσοστά που έδιναν οι δημοσκοπήσεις που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας (κι όσων δεν την έβλεπαν...) είναι αυτά που τρόμαξαν τον Καρατζαφέρη ώστε να αγνοήσει την δεδηλωμένη πρόθεση του Βορίδη να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αθηνών.


Οι εκτιμήσεις που γινόντουσαν πάνω στα νούμερα αυτών των ερευνών έφερναν τον Βορίδη να περνάει ΑΝΕΤΑ στον δεύτερο γύρο των εκλογών με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ νούμερα για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως ο Βορίδης θα μπορούσε να γίνει κάτω από ορισμένες συνθήκες ο πρώτος ΥΠΕΡΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδος υπό την διοικητική του εποπτεία.


Κάτι τέτοιο... δηλαδή Βουλευτής του ΛΑΟΣ -της επικοινωνιακής εμβέλειας μάλιστα του Βορίδη- να καταγράφει ποσοστά που φαντάζουν αδιανόητα για το κόμμα και δυσανάλογα της πραγματική πολιτικής του εμβέλειας, ΘΑ ΕΘΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τον αρχηγό του κόμματος, ο οποίος ΑΔΥΝΑΤΕΙ ή και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να διεμβολίσει τον συστημικό δικοματισμό και δεν χρειάζεται να το πεί κάποιος αυτό. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


Και το τελευταίο που χρειάζεται ο ΒΑΛΤΟΜΕΝΟΣ πολιτικά Καρατζαφέρης είναι μιά δημόσια αμφισβήτηση βάση μάλιστα αποτελεσμάτων, όχι από κάποιον επίδοξο δελφίνο, -ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ- αλλά από την πραγματικότητα και την ίδια του την βάση.


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ... και πολύ καλά κάνει. Σε λίγο καιρό που θα διαλυθεί και ο ΜΥΘΟΣ περί... προσέγγισης Βορίδη - Ντόρα, θα πρέπει να φοβάται ακόμη περισσότερο, όχι για το κόμμα του... αλλά για την θέση του στην ίδια την πολιτική.


Η αλήθεια πάντως είναι πως η Ντόρα επιθυμούσε σφόδρα την υποψηφιότητα Βορίδη, ο οποίος θα διεμβόλιζε θεαματικά την επιλογή της Ρηγίλλης όποια κι αν ήταν αυτή, αλλά οι προσωπικές ανασφάλειες του Καρατζαφέρη ήταν πιό δυνατές αυτή την φορά από την διαρκή επιθυμία του να εξυπηρετεί πολιτικά την Γνωστή Οικογένεια.


Οτι κι αν ακούσετε ότι κι αν ειπωθεί, αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια.

www.stoxos.gr

28 σχόλια

  1. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στρατηγός ούτε πολιτικός λόχιας πρέπει να'ναι του έθνους οαρχηγός.

    Συμφωνώ απολύτα ,το πιο επιτυχημένο άρθρο που έχει γραφτεί. Λίγες γραμμές, και νόημα εικοσαετίας για όλους και για όλα.
    Άξιος ο συντάκτης, αξιοπιστία πληροφοριών Α1 , ξέρει και την οικογένεια, και τον αμαρτωλό αρχηγί του τηλεκόμματος και το παιδί των βορείων προαστίων πρωήν αρχηγό ακροδεξιού κόμματος, δελφίνου του τηλεκόμματος και συνοδοιπόρο του νυν αρχηγού του στον μονόδρομο του μνημονίου.
    Δεν μας είπες όμως Σάββα πότε θα φύγουν όλοι τους και τι ώρα θα είναι π. ή μ. μεσημβρίας.

    Πολιτικοί απατεώνες και όσοι υπάρχουν στο άρθρο και όσοι λείπουν.Η λύση είναι μία, ολόκληρη η τουρκία Ελληνική επαρχία.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη, ο Βοριδης γινεται Υπερπεριφερειαρχης, και εκτοπιζει τον κωλοτουμπα (???).

    Ο μεγαλος ο Πλευρης επρεπε να βγει να κοψει κωλους... ε με συχγωρειτε για την εκφραση, αλλα σαν πολλα παχυδερμα μαζευτηκαν εκει μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ |"ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΟΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΗ "ΜΟΡΦΩΣΗ" ΤΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ) ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΉ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΆΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΔΙΕΙΔΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ) ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΜΑΝΤΡΙΟΥ" (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 82-92.
    Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ (ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ).
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ. ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ή Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ) ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΔΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ, ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ".ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΕΥΡΗ - ΤΖΑΒΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΥΡΗ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΤΑΓΟΥΣ" ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1977.
    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΤΙ ΤΟ 77 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΣΩΣΤΟ.
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΔΕΞΙΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗ ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ)ΦΕΡΕΤΕ ΒΑΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα ειναι κουτσομπολια και προσπαθεια ικανοποιησης ποθων περι διαλυσεως του λαϊκου ορθοδοξου συναγερμου. Ο Αδωνις ειναι ο πρωτος σε ψηφους βουλευτης του κομματος και θα τα παει πολυ καλα. Ο Μακης τον στηριζει και θα ειναι διπλα του.

    Ο Καρατζαφερης γνωριζει πολυ καλα το πολιτικο σκακι ειναι μεθοδικος και σατανικα εξυπνος.

    Αυτο που λετε περι δυναμης του βοριδη που θα ξεπερνα εκεινη του ΛΑΟΣ ειναι σωστο αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με το Ροντουλη στη Θεσσαλία. Γιατι εκει δε φοβαται ο Καρατζαφερης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΗΤΣΙ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ;;; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δε μας λέτε...
    εσείς όμως στο στόχο τηρείτε το σύνθημα του Καψάλη :ψηλά το κεφάλι και όχι την παλάμη;
    Η άποψη γερμανολάγνων και συνοδοιπόρων της τάξης του 0.1% για το δημοκρατικό ΛΑΟΣ δεν ενδιαφέρει την δημοκρατική μάζα!
    Αλλά ...όχι!Δεν είστε γερμανολάγνοι ούτε και αντιδημοκράτες.
    Είστε πρώην Οννεδίτες, νυν χαφιέδες της Ρηγίλλης, που κάνετε φθηνό,προκλητικά προβοκατόρικο πατριωτικό κήρυγμα.
    Ναι, είστε δημιούργημα της Ρηγίλλης.
    Ζητω-πατριώτες που αφού δεν σας έδωσε ανταλλάγματα ο Κατρατζαφέρης για την αρχική σας στήριξη πάνω του, και με αφορμή ΔΗΘΕΝ κάποιες "κωλοτούμπες" την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια για να του κόψετε τα ποσοστά και να βγει εν τέλει η ΝΔ κερδισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ "ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΙΑ" ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ,Ο ΟΠΟΙΟΣ...ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ,ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ Ν.Δ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ...

    ΑΠΟΧΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ(Η ΚΑΙ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ..), ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν δεν δημοσιέψετε το προηγούμενο ποστ
    με απάντησή σας φυσικά, θα σας ανοίξουμε ολομέτωπο πόλεμο...
    ΟΛΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ τον ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας λες ρε τσιράκι τι είδους ανταλλάγματα ζήτησε ο ΣΤΟΧΟΣ απο τον Καρατζαφέρη; Για να μάθουμε και εμείς, δηλαδή! Αλλά η ρουφιανιά, ο χαφιεδισμός και η λασπολογία προφανώς αποτελεί χαρακτηριστικό σας γνώρισμα! Όσο για τις απειλές περί "ολομέτωπου πολέμου", δεν μασάμε μεγάλε απο τέτοια! Ολομέτωπο πόλεμο έχουμε εδώ και χρόνια και δεν λυγίσαμε, λες να... τρομάξουμε απο τη συνομοταξία σου; Το "ρήξη και ανατροπή" το θυμάσαι; Στο είπαν στο κόμμα ή έχετε επιλεκτική μνήμη όσοι έχετε μετατραπεί σε καρατζαφερικότερους του Καρατζαφέρη; Και πραγματικά είναι μέγιστη κατάντια να γίνεται σε κόμμα και σε επιλογές του πολιτική κριτική και τα τσιράκια να προχωράνε σε ανήθικες επιθέσεις, επειδή δεν έχουν τι άλλο να πουν. Όσο για το "Ζητωπατριώτες"... Ορισμένοι έχουν τους δίδυμους γεννητικούς αδένες (ακόμη και αν είναι γυναίκες!) να λένε τις απόψεις τους με ονοματεπώνυμο και να κατεβαίνουν στο δρόμο! Οι λοιποί "επαναστάτες" και υπηρέτες του κάθε κόμματος ας κάτσουν να παριστάνουν τους... Δελαπατρήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -ΑΠΑΝΤΩ Ο ΙΔΙΟΣ-
    ΚΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
    ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΌ ΤΟ "ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΟΚΑΝΑΛΟ" ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟς ΣΑς.
    αΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ...
    ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.
    Πάντως είναι λίγο περίεργο στα 40 του τα χρόνια να καταλαβαίνει κανείς όπως εσείς ως και ο Χ'Παρασκευάς ότι όλα τα σκυλιά έχουν ίδιο χρώμα.χο-χο (ή για την περίπτωσή σας Χ.Α.-Χ.Α.!).Εγώ από τα 15 μου το κατάλαβα και δεν ασχολήθηκα με ΝΔ
    Ενώ για 20 χρόνια ήσαστε στην ΟΝΝΕΔ!!!
    Εντάξει;
    Αν ο Καρατζαφέρης λακίσει στην τελική φυσικά και δεν είμαστε πρόβατα να παραμείνουμε.Μας έχει δείξει ως τώρα σημαντική διαφορά από την πολιτική της ΝΔ σας!
    Και φυσικά είμαστε κατά τη δήλωση του Μαυρουδή κατά των λαϊκών δικαστηρίων ενώ εσείς είστε υπερ(έτσι δηλώνετε βασικά!)Και παρουσιάζεστε και ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του...σαν δεν ντρέπεστε (κρυφο-νεο)αντι- δημοκράτες

    Κρατάμε τα αρχεία σας ΚΑΙ είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τις κωλοτούμπες σας...Χ.Α.-Χ.Α.-Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ 2η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ(ΑΦΟΥ
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩς ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝ-ΑΡΧΙΔΗΣ κατεστημένης ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ!)είμαι λίγο κουρασμένος και
    να επαναλάβω ότι(ίσως να μου διέφυγε λόγω κόπωσης) :κρατάμε τα αρχεία σας και έρχεται πλημμύρα για εσας με τις κωλοτούμπες σας!
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ χ.Α. ΚΑΙ ΤΗ Ν.Δούλα σας θα κλείσουμε...
    ΖΗΤΩ η ΝΙΚΗ ΤΩΝ σκεπτόμενων Ελλήνων
    και όχι των φασιστικώς σκεπτόμενων!
    Και έτσι χαλαρά για ζέσταμα ρωτάμε:
    θα σηκώσετε την παλάμη σας επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυρ ανώνυμε... Έτσι σου είπαν να λες, έτσι λες! Ο "Στόχος" δεν διαφημιζόταν απο το κανάλι του κόμματός σου. Όποιος έκανε αναφορά στην εφημερίδα το έκανε με δική του πρωτοβουλία. Ώσπου έπεσε "σύρμα"! Αυτό είναι το... αντάλλαγμα;;; Να γελάσουμε;;; Όσο για τις αστειότητες περί ΝΔ... Εσείς δεν μαζεύετε τον κάθε πικραμένο του μπλε μαντριού; Εσείς δεν του δίνετε μάλιστα και καρέκλες, αναβαθμίζοντάς τον εις βάρος των αγνών ανθρώπων που υπάρχουν στο κόμμα σας και προσφέρουν αφιλοκερδώς; Εσείς δεν είσαστε ο όροφος της πολυκατοικίας; Εσείς δεν κάνετε δηλώσεις υποτέλειας προς την Ρηγίλλης, παρακαλώντας μονίμως; Εμείς δεν πολιτευτήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε καμιά τέτοια μωροφιλοδοξία... Οπότε τζάμπα γράφεις και κουράζεσαι! Όσο για το αρχείο... Να σου δώσουμε βραβείο, μιας και πρέπει να είσαι ο μοναδικός παγκοσμίως που κρατάς αρχείο του "Στόχου"! Μακάρι μόνο την ίδια θέρμη που δείχνεις για να υπερασπιστείς το κόμμα σου να την έδειχνες και για θέματα που αφορούν την Πατρίδα ΜΑΣ και είναι απείρως πιο σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βεβαίως και θα σηκώσουμε την παλάμη μας... Για να φασκελώσουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΓ:η συνεργασία με την Χ.Α. είναι πάνω σε πολιτικές βάσεις και τους διαφημίζετε και αυτοί εσάς άρα συμμετέχετε στο πολιτευτικό πανηγυράκι της Χ.Α.
    αντίο μέχρι αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -φιλαράκι του Ανώνυμου-
    φακελώστε αγαπητή μου μαχητική Μπουμπουλίνα όσο θέλετε 'ελεύθερα!Βασικά, το φιλαράκι μου εννοούσε αν θα σας δούμε ποτέ μπροστά στο ελληνορθόδοξο ακροατήριό σας να υψώνετε την παλάμη ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ!
    Και να επιμείνω στο ερώτημα αν και πόσο ζείτε μόνο από τις πωλήσεις της εφημερίδας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμητρα τι λέει;όλα καλά;
    αν δεν απαντήσεις θα τα βγάλω τα άπλυτα σε άλλου μπλογκ τη φόρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΧΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΧΙΜΑΡΑΣ 3-7
    ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ GRPATRIOTSTRAVEL.BLOGSPOT.COM
    KAI
    FACEBOOK GRPATRIOTS TRAVEL AGENCY

    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. FACEBOOK
    GIANNIS PETRESCU

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΗΔΙΑΣΕΙ

    ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΒΜW
    http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/x/x5/2010/_shared/pdf/x5_catalogue.pdf

    ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕΣΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΩΜΑΤΩΔΗ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΜΟΥ.ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ.

    ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ...
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΑΛΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι εγινε; βγηκανε τα σιχαμενα κοπροσκυλα του καρατζαφουσκα και ζητανε και τα ρεστα για τις προδοσιες που εχουν διαπραξει εναντια στο εθνος και την πατριδα; ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ λάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΕΚΚΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜ! ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ! Ο ΔΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από πότε οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει αντικειμενικές; από πότε ο «στόχος» δέχεται τις δημοσκοπήσεις; Και ποια δημοσκόπηση έχει προηγηθεί της υποψηφιότητας Γεωργιάδη που να δείχνει μικρά ποσοστά σε σχέση με Βορίδη; Είπαμε γραφικοί, άλλα «μηδέν άγαν», μιας και είστε και αρχαιολάτρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του Δωδεκαθειστη,ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!Εχετε παρει σβαρνα ολα τα μπλογκς και νομιζετε οτι θα μας κανετε "ντα" με την γελοια προπαγανδα σας;

    Πειτε τους εκει στα γραφεια να μην μπαινουν ολη μερα στα μπλογκς,γιατι εχουν καταντησει γραφικοι και δε βγαινει και η δουλεια πλεον...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    Οσο για τα αρχεια,υπαρχουν στοιχεια και για καποιους "πατριωτες" που ετσι και βγουν δεν σας σωζουν ουτε τα παραμυθια των "γερμανοφιλων" ουτε της "Ρηγιλλης" ουτε τιποτα!

    Συνεχιστε να ξυνεστε στη γκλιτσα του τσοπανη...και θα καλοπερασετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 2:01 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΕ FACEBOOK
    GIANNIS PETRESCU

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ:
    "ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕΣΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΩΜΑΤΩΔΗ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΜΟΥ.ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ."

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ΜΕ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΖΩΕΣ" ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΣΗΜ: ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ, ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ "GIANNIS PETRESCU" ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟ), ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πέφτω απο τα σύννεφα. Και αυτό γιατί βλέπω τον κ. Γιαννάκενα, που εκτιμώ απεριόριστα, να αναλαμβάνει ρόλο ουσιαστικά δικηγόρου του ΛΑΟΣ, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί πουθενά το όνομά του. Κύριε Γιαννάκενα, στα παραπάνω σχόλια θα είδατε πως απειλούν τους ανθρώπους του "Στόχου"... Για αυτό το αίσχος δεν έχετε κάτι να πείτε; Διότι το κείμενο που ανήρτησαν -συμφωνεί, διαφωνεί κάποιος μαζί του- ήταν πολιτικό και όχι προσωπικό. Οι απειλές λοιπόν προς τι; Αυτά δεν πρέπει να τα καταδικάζουμε; Και σας ρωτάω γιατί πραγματικά γνωρίζω τους αγώνες και την προσφορά σας και σας εκτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αποχή από τις εκλογές. Καμιά δύναμη σε ανάξιους, καμιά ελπίδα για τους μετρίους, μέχρι να το καταλάβουν.
    Είτε είναι ΛΑΟΣ, είτε είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μην τους κάνετε τη χάρη. Αγώνας Κοινωνικός, ενάντια σε ΟΛΑ τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειμαι πολυ ηρεμος μεχρι να μου πατησουν τον καλο και σεις το κανατε "περιστερακια". Λασπη εναντιον του Στοχου ε? Το κανατε σε λαθος στιγμη, ερχονται εκλογες. Ετοιμαστειτε για πολυ σκληρο...ροκ, μεχρι τελικης πτωσεως!

    Προσωπικα δεν ψηφιζω και δεν υποστηριζω κανενα κομμα οπως και οι περισσοτεροι φιλοι του Στοχου. Ουτε ΝΔ, ουτε Λαος,ουτε ΧΑ ουτε τιποτα. Τις κομματικες κοντρες που εχετε μεταξυ σας λυστε τις μονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.