Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ! Δυόμισυ μήνες μετά την δολοφονική μανία των παρακρατικών της αριστεράς που κόστισε την ζωή σε 4 αθώες ψυχ...

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Δυόμισυ μήνες μετά την δολοφονική μανία των παρακρατικών της αριστεράς που κόστισε την ζωή σε 4 αθώες ψυχές στο υποκατάστημα της Marfin, αρκετούς μήνες μετά την δολοφονία του Αστυφύλακα Σάββα στην Κυψέλη και την παραλίγο τραγωδία στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, οι μαριονέτες του συστήματος «χαρίζουν απλόχερα» 16 σφαίρες στο σώμα ενός μάχιμου δημοσιογράφου, του Σωκράτη Γκιόλια, επαληθεύοντας για πολλοστή φορά τον τρόμο ενός διεφθαρμένου και πνιγμένου στο αίμα συστήματος που αντιμετωπίζει την κατάρρευσή του αντιδρώντας με σπασμωδικές κινήσεις. Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία η τρομοκρατία δεν υπήρξε καλύτερος και πειθήνιος υπηρέτης του συστήματος.

6 σχόλια

  1. Γιατι ρε παιδια παρακρατικοι τηs αριστεραs? Που το ξερουμε? Συνεληφθη κανειs απο δαυτουs και ειχε καμια κομματικη ταυτοτητα? Καλλιστα θα μπορουσα να ειμαι και γω και ο καθεναs μαs μεταμφιεσμενοs αναρχικοs.Δηλαδη δεν θα μπορουσαν να ηταν ασφαλιτεs? Tωρα με τον Γκιολια τα ιδια.Ενα σωρο σεναρια παιζουν.Που ηταν μπλεγμενοs και με ποιουs?Απειλουσε κανενα μεγαλο κεφαλι και τον εφαγαν η' ηταν καμια προειδοποιηση για καποιον αλλο? Το σιγουρο ειναι οτι δεν βλεπω το συστημα να απειλειται προs ωραs απο καποιουs και να θελει να τουs βγαλει απο τη μεση. Οπωs ειμαστε αδιαφοροι και χωρισμενοι δεν υπαρχει περιπτωση το συστημα να νιωσει απειλη. Οταν δουμε κοσμο στο δρομο με οπλα,ροπαλα τσεκουρια και οτι αλλο μπορει να χρησιμοποιηθει για οπλο να κινει προs τη βουλη τοτε το συστημα θα νιωσει πραγματικα φοβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους. Οργή νιώθει όλη η κοινωνία για τον χαμό του δημοσιογράφου. Σκοτώνουν πλέον δημοσιογράφους (ήταν και blogger; Μάλλον δεν θα μάθουμε). Χτυπάν την Δημοκρατία πλέον. Καλός ή κακός, ο Σωκράτης θήτευσε για πολλά χρόνια δίπλα στο Μάκη. Ένας άνθρωπος που ανδρώθηκε δημοσιογραφικά μέσα στο βούρκο, είχε να πει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την βρόμα του παρακράτους, τους μεγαλομαφιόζους, τους μεγαλοκαναλάρχες, τους μεγαλοαντιεξουσιαστές με ονοματεπώνυμο. Την υπόγεια εξουσία που έχει κηρύξει το πόλεμο στην κοινωνία. Όπως το λέει ο Στόχος. Σπασμωδικές κινήσεις. Ο χρόνος τους τελειώνει, το βλέπουν και οι ίδιοι και προβαίνουν σε κινήσεις πανικού. Ξέρουν ότι αν χαλάσει εδώ η δουλεία, τα επόμενα κεφάλια που θα πέσουν θα είναι τα δικά τους. Όμως η φωνή μας δεν φιμώνεται ούτε με 16 σφαίρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββατο 13 Φλεβάρη 2010 :

    Αισχρή επιχείρηση συκοφάντησης του ΚΚΕ
    Σε ενιαία γραμμή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενσωματωμένα στην κυβερνητική προπαγάνδα, προσπαθούν με ψευτιές να χτυπήσουν το Κόμμα σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση στους εργαζόμενους και το λαό.
    Η απάντηση της «Τυποεκδοτικής»
    Αμεση ήταν η απάντηση και της «Τυποεκδοτικής» στην αθλιότητα του ραδιοσταθμού. Με έγγραφη διαμαρτυρία που απέστειλε στον διευθυντή του ρ/σ «ΘΕΜΑ 9,89»
    Σ. Γκιόλια σημειώνει:

    «Ισχυριστήκατε επανειλημμένα στην εκπομπή σας ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ λειτούργησε την ημέρα της απεργίας, συνδέοντας αυτό τον ισχυρισμό σας με περίεργα πολιτικά σχόλια. Δε γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο προχωρήσατε σε αυτή την παραπληροφόρηση των ακροατών σας.

    Σας ενημερώνουμε ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ δεν προχώρησε σε καμία εκτύπωση κανενός εντύπου την Τετάρτη 10-02-2010 από ώρα 00.00 έως 24.00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

    Αυτό μπορούσατε με μια απλή δημοσιογραφική έρευνα να το διαπιστώσετε.

    Απαιτούμε άμεσα επανόρθωση».

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5502303&publDate=13/2/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως ειμαστε αδιαφοροι και χωρισμενοι δεν υπαρχει περιπτωση το συστημα να νιωσει απειλη. Οταν δουμε κοσμο στο δρομο με οπλα,ροπαλα τσεκουρια και οτι αλλο μπορει να χρησιμοποιηθει για οπλο να κινει προς τη βουλη τοτε το συστημα θα νιωσει πραγματικα φοβο.Ωραία τα είπες και πολύ σωστά φιλε spartan.Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα το ξεκωλιάσουμε αυτό το σύστημα και όλα τα λαμόγια που μας το έχουνε περάσει θηλιά στον λαιμό μας..Εύχομαι μόνο μην αργήσει πολύ αυτή η μέρα και βρεθούμε όλοι μας σαν πνιγμένα κουνέλια!Χαρείτε ακόμη λαμόγια όσο είναι καιρός..Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος σας πάει κόντρα και σας βγάζει τα άπλυτα σας στην φόρα τον στέλνετε αδιάβαστο.Εγώ όμως δεν σας φοβάμαι ρε κοπρόσκυλα και για να σας αποδείξω πόσο δειλοί είστε σας λέω μόνο τούτο..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφήστε μήνυμα ρε κουτσαβάκια να σας στείλω και την διεύθυνση μου.Γιά να ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ και το μόνο που τον τρομάζει είναι ο Θεός!
    Τα θερμά μου συλληπητηρια στην οικογένεια του Σωκράτη και ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του εν τόπω παραδείσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ.
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.