Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΕΝΥ!

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΓΩ... Αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη δεξίωση που δόθηκε στο θωρηκτό "Γ. Αβ...

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΓΩ...

Αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη δεξίωση που δόθηκε στο θωρηκτό "Γ. Αβέρωφ", ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε το γεγονός προκλητικό, βαριά προσβολή της τιμής και του κύρους του Πολεμικού Ναυτικού, βαριά προσβολή της πατριωτικής ευαισθησίας και "επικίνδυνο το να βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ισχύος του πλούτου, ή της επιπολαιότητας ατόμων της δημοσιότητας". Γνωστοποίησε ότι ο γενικός επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού διενεργεί ένορκη διοικητική εξέταση για τον καταλογισμό τυχόν ευθυνών και σε άλλες υπηρεσίες και επανέλαβε ότι το αίτημα για τη διάθεση του θωρηκτού υπεβλήθη το Νοέμβριο του 2009, με σκοπό να τιμηθούν τα εκατό χρόνια από την ένταξη του "Γεωργίου Αβέρωφ" στο ΠΝ, στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων. Επίσης είπε, ότι την παραμονή της εκδήλωσης, η εταιρία ευχαρίστησε το Πολεμικό Ναυτικό για την παραχώρηση του μνημείου, προσκομίζοντας δωρεά 5.000 ευρώ. Το Πολεμικό Ναυτικό, τόνισε, θα αποστείλει επιστολή-καταγγελία προς την εταιρία για την προσβολή του μνημείου, η δωρεά επιστρέφεται ως απαράδεκτη, θα ζητηθεί από την εταιρία να ζητήσει συγγνώμη για αυτό που συνέβη, ενώ και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ζητά συγγνώμη γιατί έχει αντικειμενικές ευθύνες που απορρέουν από την υποκειμενική στάση στελεχών των υπηρεσιών του. Εμείς πάλι θα συστήσουμε στον Μπένυ να μη δώσει πίσω τα 5000 ευρώ (ξοδεύτηκαν!) αλλά να τους πάρουν κανένα σοβαρό ποσό και για την παραπλάνηση και για την προσβολή! Ούτως ή άλλως λεφτά έχουν -για να παριστάνουν τους σπουδαίους... Και στην τελική ας κάνει η μανούλα του Λεό -η κυρά Μαριγώ- καμιά πλαστική λιγότερο!

11 σχόλια

  1. Η ξεφτιλα των νεοελληνων φανηκε για ακομη μια φορα. Και αν ακομα και αυτη η Χρουσαλα ειναι κενη περιεχομενου, η πεθερα τηs θα περιμενε κανειs να εχει λιγο περισσοτερο μυαλο. Δυστυχωs ελληνεs,η εποχη του Αβερωφ,του Ζαππα,του Συγγρου και τοσων αλλων εχει παρελθει ανεπιστρεπτι.Οι συγχρονοι πλουσιοι ελληνεs νοιαζονται μονο για γκλαμουρ και βιτρινα.Διαφωνω ΣΤΟΧΕ καθετα με το τιτλο του αρθρου σου γιατι δεν μπορει ο καθε φραγκατοs εφοπλιστηs να γραφει στα παλια του τα παπουτσια την ιστορια τηs χωραs του και μετα οταν υπαρχει κραξιμο να λειτουργει με τη λογικη " παρε ενα κοκκαλο και σκασε".Πανω απο ολα υπαρχει αξιοπρεπεια. Ο αρχηγοs ΓΕΝ επρεπε να τριψει την επιταγη στα μουτρα του καθε Λεο Πατιστα και να απαιτησει να ζητηθει δημοσια συγνωμη γι αυτη την προσβολη. Ο Υπουργοs οφειλει να παρει κεφαλια,ακομη και του αρχηγου,γιατι κανειs δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλει ετσι την Ελλαδα.Το σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει μονο ο αρχιπλοιαρχοs που απολυθηκε αλλα και αλλοι ανωτεροι του που δεχονται να δινονται τα μνημεια μαs για καθε ειδουs καρναβαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den mas katouras kyra Marigoula,Ga.w TA LEFTA SOU!!
    GIA TA KARNABALIA DIATE8ETE TA OPLA ,TA ARMMATA,KAI TA MNHMEIA TOU STRATOU,TIS PARELASEIS OMWS TIS KOPSATE KARAGKIOZHDES,KLEFTES;KLEFTES,KLEFTES KLEFTESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σα μούμια με σεντόνι είναι η κυρά-Χρυσούλα! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συγχρονοι πλουσιοι ελληνεs είναι απόγονοι δοσιλογων και μαυραγοριτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΡΟΙΣΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΠΟΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΟΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ.

    ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ ΝΑΥΑΡΧΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ! ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ "ΑΒΕΡΩΦ" ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟ '44 ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ? ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ "ΣΤΟΧΟΣ"!

    Δεν πρόκειται μόνο για ένα απλό γαμήλιο γλέντι, όπως θέλουν να νομίζετε.

    2 σημαντικές πληροφορίες από έναν καλό φίλο...


    1.)Η σύναξη αυτή είχε ως σκοπό τη διεκπεραίωση σύναψης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων για μεταφορά σημαίας πλοίων από την ελληνική σημαία στο νηολόγιο της Τζαμάικα.

    Ο Πατίστα JUNIOR για το σκοπό αυτό είχε καλέσει τον Mr. Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικα.Πρόκειται για τον αράπη που ποζάρει στις φωτό με χάρη δίπλα στις ξανθές αλλοδαπές.

    Με απλά λόγια φίλε "Στόχε", ο εφοπλιστής Πατίστα σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης της Ελλάδας και καθώς ακούγεται σε εφοπλιστικούς κύκλους ότι θα φορολογηθούν εκτάκτως οι Έλληνες εφοπλιστές, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΤΖΑΜΑΙΚΑΣ.

    Δεν επιτρέπεται από την υπηρεσία να σου δώσω ειδικές πηγές, παρά μόνο κοινές προς όλους πηγές και σήμερα το πρωί χτυπήσαμε ΛΑΒΡΑΚΙ.

    http://www.shipmanagementinternational.com/?p=1702

    Αν αγαπάς την Ελλάδα κάνε τη δουλειά σου σαν σωστός blogger και στο μέλλον θα σου στέλνουμε και άλλες αποκαλύψεις.

    2.) Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται από το European Escort Sex Service και είναι κυρίως από Τσεχία και Λιθουανία.

    Η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ και ήταν σύνολο 15 μοντέλες.

    Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε μόλις παραλάβει από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Οπότε πέρα από την Οικονομική προδοσία , ο Πατίστα Junior ΔΙΈΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.

    Βλέπεις οι εφοπλιστές συνηθίζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες και τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

    Κλείνω...Γιατί διαλέξαμε εσένα...

    Γιατί με τις δημοσιεύσεις σου εδώ και στην εφημερίδα πείθεις ότι αγαπάς αυτή την πατρίδα.

    Ελεύθερος να κάνεις τις σχετικές αποκαλύψεις.Ξέρουμε πως λειτουργεί το σύστημα.

    Απλά δημοσίευσέ το και μέχρι αύριο θα είναι παντού στο ίντερνετ.

    ΥΓ: Αν δεν το δημοσιεύσεις μέχρι το βράδι φίλε μου θα αναγκαστούμε να το στείλουμε σε άλλο μπλογκ, ίσως στο τροκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. loipon egw gynaika den xtypaw alla otan dw pou8ena thn fatsa ayths ths psylomitas kai zaplouths kokonas,me eyxaristhsh mou na kanw kai mia Eksairesh...Poso 8a h8ela na by8iso thn gro8ia mou mesa sta Botox ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5000 ΕΥΡΩ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ.. ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΝΑΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟ.... ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΚΑΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτυστή ο Τουταγχαμων είναι η άτιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πει κανεις ?Μήπως ξέρουν για τι μιλάνε ?Ξερουν οτι η προγονός τους η Κατίγκω Λαιμού που ήταν εφοπλιστίνα με τα όλα της,παρατησε και εφοπλισμο και περιουσία και ολα γιατι εχασε δυο παιδια και αντρα απο καρκινο και μόνασε ?Δεν το ξερουν...Εκείνοι ηταν εφοπλιστες,τουτοι πουλανε καρακιτσαριο...Ο Θεός να βάλει το χέρι του,τι αλλο να πώ ?Χαθηκε το μετρο εδω και παρα πολυ καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.