Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ! Με την συγκινητική συμμετοχή λαού από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η δημιουργία Ιερού Ναού στην μνήμη των Πεσόντων αξ...

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ!

Με την συγκινητική συμμετοχή λαού από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε η δημιουργία Ιερού Ναού στην μνήμη των Πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών του Εθνικού Στρατού κατά την απόκρουση της κομμουνιστικής ανταρσίας 1946-1949, στον χώρο του μνημείου στο Βίτσι.
Η υπερκομματική πρωτοβουλία αποστράτων και πολιτών (με έδρα την Αθήνα) που στηρίζει την ΕΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΟΞΥΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συνεχίζει ασταμάτητα το έργο της για την πραγμάτωση των ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΩΝ του Ναού που καθόρισε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, για το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.
Οι εθελοντές αυτοί, που είναι εξουσιοδοτημένοι από την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, είναι, οι συμμετέχοντες στις πολεμικές επιχειρήσεις στη περιοχή Γράμμου-Βίτσι, Αντγοι ε.α. Αντωνακέας Ιωάννης και Μπίκος Δημήτριος, τα μέλη του ΔΣ της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), Επιτήδειος Γεώργιος (Αντγος), Παπακωνσταντίνου Κων/νος (Αντγος χωροφυλακής), Τοτονίδης Νικόλαος (Ανθλγός), καθώς και οι απόστρατοι αξιωματικοί Βράϊλας Γεώργιος (Αντγος), Κατσέλη – Μπίκου Ζωή (Ανχης), Καραχάλιος Γεώργιος (Υπτγος), Κοτίνης Κωνσταντίνος (Ταξχος), Μαυροδόπουλος Παντελής (Αντγος - Πρόεδρος Τάξεως 69 Πυροβολικού), Σταματόπουλος Σπυρίδωνας (Σχης), Φραντζεσκάκης Ελευθέριος (Αντγος), Χρήστου Πέτρος (Σχης) και οι πολίτες Νικολάου Χαράλαμπος (Καταδρομέας Εφεδρ. Αθλγός - Δικηγόρος Παρ' Αρείῳ Πάγῳ) και Γιαννάκενας Ιωάννης (Εκδότης - Δημοσιογράφος).
Παρακαλούνται όσοι πατριώτες θέλουν να παραβρεθούν στα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ και να συμμετάσχουν στην Ιερή και Εθνική αυτή πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6440021 (καθημερινά 9 π.μ. – 5 μ.μ.) και 6944574645 (Ι. Γιαννάκενας), 6976202637 (Ν. Τοτονίδης) ή να περάσουν από το βιβλιοπωλείο μου «Η Αλληλεγγύη των Φίλων» Χαρ. Τρικούπη 14 & Ακαδημίας Αθήνα.
Πληροφορίες μετάβασης:
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Παρασκευή 25/6 ώρα 8 π.μ. και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Σάββατο 26/6 10 μ.μ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: 10 Ευρώ την ημέρα κατ’ άτομο.
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ: Μονόκλινο 45 Ε, Δίκλινο 52 Ε και το Τρίκλινο 65 Ε.
Εάν συμπληρωθούν οι απαραίτητες κρατήσεις για δυο διανυκτερεύσεις θα υπάρξει και αυτή η επιλογή. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Αγαπητοί φίλοι, τιμήσετε μαζί μας την Ιερή Μνήμη όλων Εκείνων που έδωσαν την ζωή τους το 1946-49, για να μείνουμε εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και η Πατρίδα μας ΑΚΕΡΑΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Με τιμή
Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας, Νικόλαος Τοτονίδης

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΕΣΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ -ΠΟΛΙ Η ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ Η ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΔΩΡΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΠΕΣΟΝΤΑ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.