Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

"ΣΤΟΧΟΣ": Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ! Σε αντίθεση κοινότυπων εκφράσεων αυτοχαρακτηρ...

"ΣΤΟΧΟΣ": Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ... ΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!

Σε αντίθεση κοινότυπων εκφράσεων αυτοχαρακτηρισμού, που πολύ πλάκα έχουν αν κάτσεις πραγματικά να τις μελετήσεις... Κι επειδή μάθαμε να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα και τα κατεστημένα, πάντα με την μειοψηφία της αντίστασης και της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ (ποιοί μπαγλαμάδες είπαν πως είναι κακή η λέξη;) που προτιμά να φτύνει αντί να την φτύνουν, μάθαμε να ξεχωρίζουμε, ακόμη κι αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να σε θέσουν κάποιες πλειοψηφίες στο περιθώριο, φραστικά ή και πρακτικά όπου αυτό είναι δυνατόν και το μπορούν...

Ο αποκλεισμός του "Στόχου" από κάθε αλλο επικοινωνιακό μέσο της κατεστημένης νοοτροπίας, (ακόμη κι επι πληρωμή επικοινωνιακή προβολή έχουν αρνηθεί στο παρελθόν) είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που εμείς εκλαμβάνουμε ως ΠΑΡΑΣΗΜΟ και αποδοχή της διαφορετικότητας μας... Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι τίτλος τιμής να διαφέρεις από την ΣΗΨΗ και την ΠΑΡΑΚΜΗ του πολιτικού σκοταδισμού (που δυστυχώς ενίοτε και πατριώτες επιχειρούν να διαβούν)... Είναι τίτλος τιμής να διαφέρουμε από όλους αυτούς τους... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ που κατακλύζουν τα πάντα. Και διαφέρουμε πάνω απ' όλα γιατί εμείς δεν είμαστε ανεξάρτητοι... αλλά ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ από την αγάπη και τον αγώνα για την Πατρίδα μας. ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ από την κορυφή ως τα νύχια με την Ελλάδα. Γι αυτό και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ... στην δράση των συνωμοτών, των ξενοκίνητων και των προσκυνημένων. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να κρύψουμε.

Αυτή η εξάρτησή μας που δεν κρύβεται, μας κρατάει μπροστά και με το κεφάλι ψηλά γιατί αναγνωρίζεται από το σύνολο των μαχόμενων Πατριωτών. Κι αυτοί είναι οι καλύτεροι, οι πιό γνήσιοι, οι πιό ελπιδοφόροι για όλα αυτά που έρχονται και έχουμε καθήκον να πράξουμε για τον αγώνα μας... Κι ευτυχώς είναι και οι περισσότεροι... Γιατί μην μας πεί κανείς ότι κακοί, "ιμιτασιον" και απογοητευτικοί τύποι δεν κυκλοφορούν παντού... ακόμη και παραδίπλα μας... που παλαβώνουν με την ιδέα οτι δεν εκτελούμε τις εντολές ΚΑΝΕΝΟΣ και δεν τα πέρνουμε από ΚΑΝΕΝΑΝ κι ας μην είμαστε... ανεξάρτητοι! Κι αφού δεν είναι άξιοι να πιάσουν την εφημερίδα μας στα χέρια τους την πιάνουν στο στόμα τους...

"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Φίλοι συμμαχητές, εγώ έτσι σάς αισθάνομαι, επειδή είμαι θεότρελλος (από λατρεία για την Πατρίδα κατ' εμέ - σχιζοφρενής τελειωμένος κατά τους άλλους) αν δεν θέλετε να περιέλθετε άλλο σε δύσκολη θέση εξ' αιτίας μου, μην αναρτήσετε το σχόλιο αυτό.

    Κανένα πρόβλημα. Ειλικρινά. Εγώ σάς αγαπώ και σάς εκτιμώ όπως και νά 'χει. Το ξέρετε καλά αυτό.

    Να μην «απορείτε» διότι κάποια πορδοβουλώματα πιάνουν στο στόμα τους την έπαλξη σας, την έπαλξή μας! Είναι ασήκωτο το φορτίο τού να μάχεται ο οποιοσδήποτε για την Ελλάδα αυτοπροαιρέτως - πάση δυνάμει - ασταμάτητα, με συνέπεια ! Πολλοί, τι... «πολλοί», η συντριπτική πλειοψηφία, δεν το αντέχουν. Έτσι, πρώτα αρχίζουν να σιχαίνονται τον πρόστυχο εαυτό τους και κατόπιν αρχίζουν να φθονούν αυτούς που αντέχουν το εκτυφλωτικό Ελληνικό ΦΩΣ πολεμώντας για το αιώνιο κλέος τής Πατρίδος ! Στο διηνεκές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν ψήφισαν και το παίζουν ρυθμιστές! Ο λόγος για τις κατά τόπους οργανώσεις μεταναστών, που αποθρασύνθηκαν και άρχισαν ήδη τους εκβιασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Λάρισας, όπου ο Αλβανός επικεφαλής του Συλλόγου Αλλοδαπών Μεταναστών Άγγελος Μήτση, αφού χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, αλλά και τη μείωση του κόστους του παραβόλου που απαιτείται για την κατάθεση των «πιστοποιητικών», μας «ενημέρωσε» ότι με τη νέα ρύθμιση θα προσέλθουν στις κάλπες 11000-12000 μετανάστες μόνο για το Δήμο Λαρισαίων!

    Ο παραπάνω Σύλλογος, με στοιχεία του 2008 (βλ. εφημερίδα «Τα Νέα», 9 Οκτωβρίου 2008) εκπροσωπεί 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας. Ο Μήτση, αφού αποθρασύνθηκε από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, προκάλεσε βάναυσα την κοινωνία της Λάρισας, λέγοντας ότι «αποφασίσαμε να πάμε συντεταγμένα και οργανωμένα όλοι οι μετανάστες σε εκείνον τον συνδυασμό που θα μας πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου... τους υποψηφίους στο Δήμο μας θα τους στηρίξουμε με βάση τις δεσμεύσεις τους έναντί μας».
    Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηλία Γεωργούλα, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλοδαπούς εκβιασμούς», τονίζοντας μάλιστα ότι ο Μήτση έχει αναγορεύσει εαυτόν σε «κομισάριο του τοπικού πολιτικού σκηνικού». Και υπογράμμισε ότι ο Μήτση είπε πως «όλοι οι μετανάστες θα πάρουν "γραμμή" να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνδυασμό ώστε οι επόμενοι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες να χειραγωγούνται από τον κ. Μήτση». Επίσης, ο κ. Γεωργούλας κάλεσε τους συμπολίτες του «να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που θα συνδιαλεχθούν και θα συνεργαστούν με τον Σύλλογο Μεταναστών, ώστε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παίζουν ανίερα παιχνίδια για μικροπολιτικούς λόγους σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας».
    Αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος Δήμος στις εκλογές του 2006 κρίθηκε για μόλις 1500 ψήφους (26827 ψήφους είχε λάβει ο νυν δήμαρχος Τζανακούλης, έναντι 25340 του αντιπάλου του), φαντάζεστε τι μας περιμένει όλους, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας.


    Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2010/06/blog-post_269.html#ixzz0q4kHnBWG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που πηγε ρε παιδια η αναρτηση για το αλβανικο κομμα? μας φαγαν λαχανο τα αλβανα? εγω θα ηθελα κι αλλες πληροφοριες για το εν λογω κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διηνεκη,κρατα οσο μπορεις!! γραψτους κ αλλο στα π@π@ρι@ σου τους εντεταλμενους των εβραιοσιωνιστων!!!ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!!θα εστελνα και στο ιστολογιο σου,αλλα εχεις διαφορετικο τροπο σχολιασμου απο οτι εδω.δε σκαμπαζω και πολλα απο υπολογιστες..στοχε,θα ηθελα να σ ευχαριστησω για ολα οσα προσφερεις τις δυσκολες αυτες στιγμες στην πατριδα μας με το να αναδυκνιεις τις αληθειες.σε διαβαζω ανελειπως και ετσι θα συνεχισω να πραττω.ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.