Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NA 'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΑΧΙΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ...

4 σχόλια

  1. Sta podia tou kolokotrwnh otan pe8ane ,evalan kai tin tourkikh shmaia lafyro pou eixe apo mia maxh ,NA TIN PATAEI ME TA PODIA TOU O PROPROPAPPOULIS MOU O 8ODWRIS KAI STON ALO KOSMO!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Παραθέτω πρόταση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ, παρακαλώ πολύ αν έχετε ιδέες να της καταθέσετε για αξιολόγηση:

    Στο διεθνές δίκαιο υπάρχει ένας νομικός όρος, που λέγεται "Επαχθές Χρέος" ή στα αγγλικά "Odius Debt". Τι σημαίνει αυτός ο όρος; Ότι ένα κράτος —και άρα ο λαός του— μπορεί νόμιμα να αρνηθεί να πληρώσει ένα χρέος του, το οποίο έχει συναφθεί από δάνεια κυβερνητών, οι οποίοι ήταν είτε τύραννοι είτε προδότες είτε κοινοί απατεώνες.

    Αν μια νέα ηγεσία του ελληνικού κράτους αποδείξει ότι οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις ήταν κάτι από όλα αυτά —ή όλα μαζί—, υπάρχει πρόβλημα για όλους τους εμπλεκομένους στα δάνειά μας. Αν οι κυβερνήσεις του Μητσοτάκη ή του Σημίτη ή του Καραμανλή, οι οποίες δημιούργησαν το χρέος, ήταν διεφθαρμένες, υπάρχει πρόβλημα γι' αυτούς. Αν αυτές οι κυβερνήσεις κατηγορηθούν για εγκληματική οικονομική πολιτική σε συνδυασμό με διαφθορά και "διαπλοκή", είναι ό,τι πιο εύκολο να επικαλεστούμε τη νομική έννοια του "Επαχθούς Χρέους".

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/05/mega.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί συντελεστές της εφημερίδας "Στόχος". Επειδή κάποιοι γράφουν ότι την Παρασκευή θα κάνετε προβοκάτσια, ότι τρομάζετε τον κόσμο να κατέβει από τον φόβο μην γίνουν επεισόδια, κλπ, θα ήθελα να σας ρωτήσω:
    1)Ποιός ανακοίνωσε πρώτος ότι θα κάνει εκδήλωση; Εσείς ή οι άλλοι;
    2)Εάν προηγούνται οι άλλοι, γιατί ο "Στόχος" διοργανώνει συγκέντρωση την ίδια ακριβώς ώρα με τη συγκέντρωση των άλλων και μάλιστα σε πολύ κοντινό σημείο;
    3)Εφ'όσον ο σκοπός και των δύο εκδηλώσεων είναι κοινός (εάν δεν κάνω λάθος), γιατί να υπάρχει αντιπαλότητα (τουλάχιστον ως προς τον κοινό σκοπό);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.