Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

Η ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ! Άκουγα την Παρασκευή 30 Απριλίου στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας» την εκπομπή της Εξωτερικής...

Η ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Άκουγα την Παρασκευή 30 Απριλίου στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας» την εκπομπή της Εξωτερικής Ιεραποστολής. Φιλοξενούμενος ήταν ο Αφρικανός (!) Μητροπολίτης Ουγκάντας κ. Ιωνάς και ομολογώ ότι με γοήτευσε με όσα έλεγε σε απολαυστικά ελληνικά. Κλάσεις ανώτερος από τους δικούς μας φαφλατάδες Δεσποτάδες, που μόνη τους έγνοια είναι να διαλύσουν την Ελλάδα και να πείσουν τους Έλληνες να μοιράσουν τις περιουσίες τους στους λαθρομετανάστες. Θα σταθώ μόνο σε δύο πράγματα που είπε ο Ουγκαντέζος Άγιος Ουγκάντας, ο οποίος είναι χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου Γιαννουλάτου…
1) Όλοι οι Αφρικανοί είναι κάργα Ρατσιστές, δεν μπορούν να ζήσουν αν τους αποκόψεις από την Φυλή τους και η μία Αφρικανική Φυλή μισεί θανάσιμα όλες τις άλλες. Είναι αδύνατον να πείσεις τους Αφρικανούς να αγαπήσουν τον πλησίον τους, αν ανήκει σε διαφορετική Φυλή!.. Το θεωρούν εντελώς παράλογο, γι’ αυτό δεν έχει καμμιά τύχη η Ορθοδοξία στην Μαύρη Ήπειρο. Όσοι Αφρικανοί βαφτίζονται Ορθόδοξοι, το κάνουν μόνο και μόνο για να πάρουν καμμιά υποτροφία για την Ελλάδα!..
2) Ιδού πώς εξηγείται το γεγονός ότι όλοι οι Αφρικανοί Χριστιανοί έχουν Εβραϊκά ονόματα. Απομαγνητοφωνώ επί λέξει τα λόγια του Ουγκαντέζου Μητροπολίτου Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας, κυρίου Ιωνά: «Ο Ουγκαντός είναι εκ χαρακτήρος Εβραίος. Και αγαπούνε πολύ την Παλαιά Διαθήκη. Και οι περισσότεροι θέλουν πολύ τα ονόματα των Εβραίων»!!!..Ο μυαλωμένος Άγιος Ουγκάντας ξεκαθάρισε ότι οι Ουγκαντοί έρχονται στην Ορθοδοξία για να φάνε ένα πιάτο φαΐ και μόλις γίνουν 18 ετών πάνε στον Ρωμαιοκαθολικισμό και στους Προτεστάντες, γιατί είναι πολύ πιο πλούσιες Εκκλησίες!.. Κι άφησε να εννοηθεί πως όνειρό των Ουγκαντών είναι να γίνουν κάποτε Ιουδαίοι, διότι (όσο αγράμματοι κι αν είναι) γνωρίζουν πως οι πανίσχυροι Εβραίοι διοικούν με τα πλούτη τους τον Κόσμο!.. Εξ ού και τα Εβραϊκά ονόματα με τα οποία θέλουν να βαφτίζονται όλοι οι Αφρικανοί. Αλλά, για κακή τους τύχη, οι σοφοί Εβραίοι έπαψαν να προσηλυτίζουν ανθρώπους που δεν βγήκαν από μήτρα Εβραίας… Κι αυτό συμβαίνει από το 70 μετά Χριστόν που ο Ρωμαίος Αυτοκράτωρ Τίτος ισοπέδωσε την Ιερουσαλήμ και γκρέμισε τον Ναό του Σολομώντος…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" ("Στόχος", 6 Μαίου 2010)

7 σχόλια

  1. Προσοχή, δεν πρόκειται για ανέκδοτο έγραφε ο Γ. Φράγκος: Πακιστανός υπάλληλος του ελληνικού Δημοσίου!

    Αν νομίζετε ότι σας περιπαίζω με ένα ακόμη κακόγουστο αστείο, σας ενημερώνω ότι βουλευτής της Β’ Αθηνών του ΠαΣοΚ, που έχει συγγενικούς δεσμούς με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έχει τάξει σε υπηκόους της συγκεκριμένης τριτοκοσμικής χώρας που οσονούπω θα ελληνοποιηθούν, θέσεις εργατών καθαριότητας σε «πράσινους» δήμους της Αττικής.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται κι άλλοι συνάδελφοί της αλλά και δήμαρχοι που ετοιμάζονται να αλιεύσουν ψήφους στα θολά νερά των οικονομικών μεταναστών.

    Το βέβαιο είναι ότι το κυβερνών κόμμα δίνει τα ρέστα του προκειμένου να λάβει τη «μερίδα του λέοντος» από τους περίπου 600.000 αλλοδαπούς που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς του επί μακρού διαμένοντος ή έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή χρόνια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, οι Έλληνες δεν τα λατρεύουν τα εβραϊκά ονόματα; Τα Γιάννης, Μιχάλης, Μανώλης, Ηλίας, Μαρία, Εύα κ.ά. έχετε την εντύπωση ότι είναι ελληνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SE AFTO FTAIEI H ORTHODOKSI EKKLISIA
    POY DEN LEEI NA KSEKOLISEI APO TON EBRAISMO.

    TI DOYLEIA EXEI H PALHA ME TIN NEA DIATHIKI?

    GIATI EINAI KOLLIMENES MAZI STIN AGIA GRAFI?

    H PALAIA EINAI OLO TO EBRAIKO PARAMYTHI GEMATO EKDIKITIKOTITA POLEMO EKDIKISI KAI AIMA.

    AN THELISEIS NA ALLAKSEIS TO ONOMA SOU KAI NA PAREIS ENA ARXAIOELLINIKO DEN TO EPITREPEI H EKKLISIA.

    MPOREIS NA ALLAKSEIS TO EPITHETO SOU ALLA OXI TO ONOMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αδερφια στο παραδεισο ευτυχως δεν υπαρχουν εθνη και φυλες. οποιος λοιπον ειναι ορθοδοξος με ολη τη σημασια της λεξης ας ρωτησει τον πνευματικο του. το αιωνιο κοπλεξ μας οτι μονο ΕΜΕΙΣ θα σωθουμε δεν ισχυει ισα ισα που σαν ορθοδοξοι θα κριθουμε αυστηροτερα απο ολους τους αλλους ειτε ειμαστε λαικοι,ειτε μοναχοι,ειτε ιερεις. Οσο για τους εβραιους αυτοι ηταν που κρατησαν το Μονοθεισμο και την ιδεα του ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ σε εναν πληρως ειδωλολατρικο κοσμο(μεχρι την ελευση του Χριστου μας βεβαια)και γι'αυτο και θα σωθουνε τα 2/3 αυτων(αφου πιστεψουν και ομολογησουν Χριστο) οπως αναφερουν οι εσχατολογικες προφητειες αρκετων Αγιων και Οσιων.
    Συμφωνα με την παραδοση ο Κυριος μας εμεινε 3 μερες στον αδη οπου και εδιδαξε τον λογο του. ποιος σας ειπε οτι οι προ Χριστου προγονοι μας δεν επιστευσαν?
    Ο Χριστος ειπε οποιος θελει ας με ακολουθησει δεν εβαλε με το ζορι κανενα, οποιος Τον ακολουθει ομως εχει υποχρεωσεις σηκωνει σταυρο οποως Εκεινος για να σταυρωθει και να δοξασθει μετα. Και για να κλεισω να ξερετε πως ενας αφρικανος ή ασιατης ορθοδοξος ειναι πιο πολυ αδερφος μου απο εναν ελληνα αθεο, αθρησκο ή αλλοθρησκο γιατι ειμαστε αδελφοι εν Χριστο.
    Ευχαριστω για τη φιλοξενια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλα οι Εβραίοι φταίνε, αλλά όταν ο Γερμανογαλλοεβραίος ευρωβουλευτής, Daniel Cohn-Bendit μας υποστηρίζει στην Ευρωβουλή, δεν μας κακοφαίνεται, έτσι;
    Αφού δεν το κάνουν τα δικά μας ρεμάλια, το κάνει αυτός, ο Εβραίος.

    Αν έχετε το παραμικρό ίχνος φιλότιμου, ανεβάσετε το βίντεο πρωτοσέλιδο. Έχετε τα άντερα να το κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 13/5/10 6:32 μμ

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΟΡΓΙΑΣΕΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 12/5/10 8:21 μμ

    Γενικώς, η μεγάλη ποικιλία ονομάτων που υπήρχε κάποτε έχει χαθεί.

    Βεβαίως έχουμε περιορισθεί στα εβραϊκά ονόματα που αναφέρεις, όμως, αν σκεφτείς λίγο θα δεις ότι τα περισσότερα που χρησιμοποιούνται σήμερα είναι ελληνικά και κάποια λίγα ρωμαϊκά.

    Πάρε την οικογένεια του πρωθυπουργού:

    Γεώργιος, Ανδρέας, Νικόλαος, Σοφία. ΟΛΑ ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.