Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"! ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... (Π...

...
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... (ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;)
...
Εκτός από την Ελληνική Οικονομία έχουν καταρρεύσει και οι Υπηρεσίες μας και οι συνειδήσεις όσων έπρεπε να κρατάνε Θερμοπύλες στην Μακεδονία και για την Μακεδονία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΠ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ... ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και μόνοι μας θα βγάλουμε ξανά το φίδι από την τρύπα...

Από σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα κυκλοφορεί εφημερίδα με την επωνυμία "hoba3ora" (νεα αυγή) με αρχισυντάκτη τον Δημήτρη Ιωάννου (γνώριμο μας βεβαίως και θα ασχοληθούμε με τον τύπο προσωπικά) γραμμένη και στα σλάβικα που οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ επιμένουν να χαρακτηρίζουν "Μακεδονικά". Στην πρώτη σελίδα μάλιστα της πρώτης έκδοσης υπάρχει αφιέρωμα με σχετική φωτογραφία για τον ΑΡΧΙΚΟΜΙΤΑΤΖΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ και γνωστό βούλγαρο Γκότσε Ντέλτσεφ, που έχουν αναγάγει σε ήρωα τα γυφτοσκοπιανά.

Ολόκληρη η εφημερίδα είναι μιά βρώμικη και ελεεινή προπαγάνδα κατά της Πατρίδας, στάζει χολή για την Ελλάδα και το μίσος της κατακλύζει κάθε της γραμμή. Εκδίδεται σε 20.000 αντίτυπα, θα μοιράζεται δωρεάν και μοιάζει να είναι συνέχεια του περιοδικού "30ρα" (ζορα - αυγή) που εκδίδονταν από τους ίδιους συνομωτικούς κύκλους στα τέλη της δεκαετίας του 80... (Και τότε μόνο εμείς ασχολούμασταν βεβαίως). Τέλος είναι ξεκάθαρη η σχέση της έκδοσης με τον εμετό του Ουράνιου Τόξου... Αλλά τι νοιάζουν όλα αυτά τους Έλλαδίτες που ξεπούλησαν την συνείδηση τους για ένα τζιπάκι και μιά πλάσμα 45αρα στο σαλόνι τους. Επειδή όμως δεν είναι όλοι οι Ελληνες ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ένα λέμε... Κύριοι ανευθυνουπέυθυνοι θα έχουμε ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ στην Μακεδονία μας και δεν θα το έχουμε ξεκινήσει εμείς...

"ΣΤΟΧΟΣ"

11 σχόλια

  1. Παιδια σε αλλεs χωρεs με αντιστοιχα κινηματα αυτοs ο Ιωαννου και ο καθε Ιωαννου απλα δεν θα ξαναβλεπε την αυγη και η εφημεριδα θα γινοταν πυροτεχνημα.Που ειναι οι Μακεδονεs για να αντιδρασουν ? Οταν ειναι να πανε στα Σκοπια στο καζινο κανουν σαν τρελλοι.Οσο για την Βουλγαρια για ψωνια σε "μαιμουδεs" ρουχα η' στο Σαντανσκι για να πηδηξουν φθηνα βουλγαρεs πορνεs εκει πια γινοταν λαικο προσκυνημα! Αλλα αφου επιτρεπουν στο γιδι τον Τρεμοπουλο να κυκλοφορει ελευθερα τι να πω? Απορω ρε παιδια με τον ωχαδερφισμο μαs.Λεs και ειμαστε σε μονιμη αφασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πατηστε τους ολους αναρχικους ανθελληνες και βουλευτες..αντεπιθεση τωρα!!! Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ῾῾ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ . ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα
    http://www.youtube.com/watch?v=CM2Z5U5jM4g&feature=player_embedded#!

    ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, Ο MAZ KEIZER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ALEX JONES (infowars.com δες το βίντεο 1,2 Ελληνες πείτε όχι) ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΚΟ ΛΑΟ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΤΕΣ (chikens) ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΙΛΟΥΣ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACKS ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ GOLDMAN SACKS ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Η ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
    Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ 14 ΜΑΙΟΥ ΜΕ 10 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ. Η ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΕΠΕΜΒΕΙ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.

    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ CIA KAI MOSSAD, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ME UCK ΚΑΙ 400.00 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΟΠΛΗ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ.

    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ) ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΑΡΝΗΘΗΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ - ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΧΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ῾῾

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ?? ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΑΡΑΚΤΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΕΣ.

    ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ Η' ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ''ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ''. ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΥΘΗΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ (BLUE BEAM PROJECT). Ο ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΗ ΣΧΕΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι καποιοι μιλουν το ιδιωμα δεν τους κανει αυτοματος γυφτοσκοπιανους και προδοτες. Ο καπεταν Κοττας δε μιλουσε γρι ελληνικα κι ομως εσκισε βουλγαρικα και τουρκικα κωλαρακια. Οι δικοι μας στη Νεα Καρβαλη οταν ηρθαν το '22 λεξη δε ξερανε κι ομως ο Αντων Τσαους εσκισε ναζι, βουλγαρια και κομουνια το '40. Αντιθετα καποιοι που γεννηθηκαν Ελληνες και μιλουν πολυ καλα ντρεπονται που ειναι Ελληνες(τους βλεπουμε καθημερινα στη τιβι). Η συνειδηση ειναι αυτη που μετραει, ας μη κανουμε τα ιδια λαθη οταν οι ''παλιοι ελληνες'' ελεγαν τον Κοττα βουλγαρο και τους μικρασιατες τουρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ,ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΤΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ,ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤ Η ΤΖΑΚΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ;
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ !!!Η ΝΤΟΡΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έξω οι μογγόλοι Αφγανοί από την Ελλάδα και οι απόγονοι του Ξέρξη και οι Αραπάδες του Ιμπραήμ. Έλληνες αγρυπνείτε, φυλάγετε την σπίθα του έθνους αναμένη σ'αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα και τα ιδανικά μας.Ζήτω το Έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nomizo pos den ine tis modas i molotof . nomizo pos kamia 10 molotof se magazia pou emporebonte aftes tis filades den tha ixe apotelesma . opos episis merikes dekades molotof eki pou tiponete pali den tha ixe apotelesma. oute merikes xiliades molotof sta spitia kai grafia afton pou grafoun sti filada afti tha ixe apotelesma . isos an plakoname ti boulia me molotof otan mesa tha briskonte 300 prodotes tha ixe ena ixiro minima oti EDO SE AFTO TO TOPO LIGO KERO ZOUNE PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O PAPOUS MOU TO 1938 EPIDI STON PONTO POU ZOUSE IXE ENA PATERA ME KAKO SINITHIO NA SFAZI TOURKOUS KAI NA KOBI TA AFTIA TOUS NA TA KANI KOMPOLOI ANAGKASTIKE NA TON FIGADEFSI O PROPAPOUS MOU STIN ELLADA MAS MILOUSE PONTIAKA TOURKIKA ARMENIKA KAI DISKOLEBONTAN NA SINENOITHI ME TOUS EDO NTOPIOUS KAI TON FONAZANE TOURKOSPORO KTL. SIMFONO OTI I GLOSA INE TO NOUMERO 1 ALA DEN INE MONO AFTO TO KRITIRIO GIA NA NIOTHIS ELLINAS ELPIZO NA SIMFONITE STI SKEPSI AFTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλιμονο στους οχτρους του Εθνους μας,αν εκραγει η οργη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.