Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

... ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "Η νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου αναχαίτισε την ακροδεξιά επέλαση στην ΟΝΝΕΔ" ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝ...

...
ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "Η νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου αναχαίτισε την ακροδεξιά επέλαση στην ΟΝΝΕΔ"

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ "ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ"...

Το ακούγαμε και δεν πιστεύαμε στ' αυτιά μας! Ακροδεξιά στοιχεία του περιθωρίου -όπως οι φασίστες του "Στόχου"- έπαιρναν τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς σε όλη την Ελλάδα και ζητούσαν τη στήριξη του σαμαρικού Κώστα Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ! Δικός μας φίλος υπέστη τέτοια κρούση από τους "στοχικούς" και μας το αποκάλυψε μετά τις εκογές της περασμένης Κυριακής. Είναι λοιπόν παρήγορο, το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νεολαίων της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης απέκρουσε τα δυσώδη σενάρια του Αρχηγαντώνη και των Νεοδεξιών Φαντασμάτων του για άλωση της ΟΝΝΕΔ από εφιαλτικά στοιχεία που θυμίζουν τους "Ρέηντζερς" και λοιπούς Τραμπούκους της εποχής Μιχαλολιάκου... Από τη δυναμική και πρωτοπόρα Νεολαία της ΝΔ άρχισε η συντριβή του Συστήματος Σαμαρά! Το μέλλον δεν ανήκει στο Σφουγγάρη...

ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ... ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ... ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!

2 σχόλια

  1. Η ΝΔ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ (ΜΑΥΡΟΣ, ΖΙΓΔΗΣ, ΘΕΟΤΟΚΗΣ)ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΗΤΑΝ ΦΕΛΛΟΙ - ΕΠΙΕΙΚΩΣ-ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ (ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ), ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΚΕ, ΚΚΕεσ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΩΝ) ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΠΗΡΕ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΛΗΝ ΛΙΓΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ 1990-1993 Η ΑΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΩΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004-2009 ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΔΕΙΧΤΗΚΑΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΝΔ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    ΥΓ:"ΕΝ ΜΕΡΕΙ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ - ΔΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.