Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ

... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΟΡΗΓΙΑ 50.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟ 2001! ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ! Την κατ...

...
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΟΡΗΓΙΑ 50.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟ 2001!


ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ!

Την καταγγελία έκανε εχθές σε συνέντευξη του ο ο επικεφαλής του ομίλου Μαρφίν Ανδρέας Βγενόπουλος κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, αφού προφανώς ενημερώθηκε από τον Σηφουνάκη, υποστήριξε ότι ο κ. Βγενόπουλος είπε στον κ. Σηφουνάκη ότι προτίθεται να δώσει 50 εκατομμύρια γι αυτό το σκοπό αλλά δεν του έδωσε κανένα ποσό.

Σήμερα ο Βγενόπουλος έδωσε στην φόρα την τραπεζική επιταγή, επισημα δελτία τύπου και κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις για το θέμα εκείνης της εποχής, κι έκανε ρόμπα ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΟΜΩΣ, τον υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον... αντιρατσιστή και αντιφασίστα, υβριστή και ορκισμένο εχθρό του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, Νίκο Σηφουνάκη.

(Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ κι ΕΔΩ)

Όπου κι αν έχουν καταλήξει αυτά τα πολλά χρήματα, όπως κι αν σπαταλήθηκαν, εντός ή εκτός ελληνικού εδάφους, αυτή η ιστορία δεν είναι μοναδική, αλλά σχεδόν κανόνας στην μεταπολιτευτική δημοκρατία, της αρπαχτής, του βολέματος, της ασύδωτης κονόμας. Έτσι οικοδομήθηκεν το "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" που παρέλαβε από το προηγούμενο ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ καθεστώς, όλους τους οικονομικούς δείκτες ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ και τους κατάντησε χάντρες στο κομπολόϊ των αρχισιωνιστών του ΔΝΤ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

12 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ!! Ε, ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΔΛΔ!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ? ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΝΤΕ #$#@!%!@ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ?

    Γ.Π.

    ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε "ΣΤΟΧΕ" αυτο που με τρελαινει και ειναι απορια μου, ειναι αυτα τα γουρουνια τελικα ποσο αχορταγα ειναι,ποσο απληστα.Δηλαδη με ποσο χρημα ρε παιδι μου θα χορταιναν τη πεινα τουs και θα ελεγαν: φτανει πια αρκετα εφαγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο θρασεις είναι με τα λεφτά που πέρνουν τόσο θραθύτατα προβάλουν τις ‘ιδεές‘ τους ξέροντας στην μία περίπτωση ότι κλέβουν και στην άλλη ότι λένε ψέματα. Ο σηφουνάκης κατάφερε να υπερσκελίσει τον ‘εθνικιστή‘ Βουνάτσο , φωτεινή εξαίρεση του Πασόκ στην Λέσβο για όποιον θυμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΒΟΥΝΑΤΣΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ "ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ - ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ"... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ! ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Κ Α Π Ο Τ Ε ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xa xa xa πολύ γέλιο, για να δούμε τώρα το σούπερ τίμιο γιωργάκι πως θα αντιδράσει .... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xaxaxx etsi eine oloi oi antiratsistes,dhmokrates ,sosia-lhstes,px SYFOUNAKHS MOLIS DOUN TA XRHMATA TREXOUN KAI TA ARPAZOUN ME TA TESSERA!!
    TO EXW KSANAGRAPSEI O LATSHS KAPOTE XRHMATODOTOUSEMETAKSY ALWN KAI TIN EFHMERIDA AVGH!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαγκεs επειδη το κοιταξα λιγο περισσοτερο το θεμα βλεπω οτι κατι δεν παει καλα.Καταρχην γιατι τωρα αναφερει ο Βγενοπουλοs τη δωρεα αυτη ενω εγινε πριν 9 ολοκληρα χρονια! Ο Σηφουνακηs αναφερει οτι τον παρεπεμψε για την καταθεση στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων οπου και αναφερεται πεντακαθαρα η επιταγη. Αλλη υποπτη συγκυρια: ο Βγενοπουλοs αγοραζει την Ολυμπιακη και καθυστερουν να του δωσουν με το διαγωνισμο μεροs των αγονων γραμμων και τα βαζει με τον Σηφουνακη,υφυπουργο μεταφορων οτι σαν αντιπολιτευση δεν εμαθε τιποτα για το υπουργειο του.Κατοπιν ο Βγενοπουλοs παει να ενωθει με την AEGEAN του Βασιλακη(καθολου υποπτο?).Κατηγορει τον Κοκκαλη για δουλειεs φτιαχτεs με το κρατοs ενω ο ιδιοs ειναι μετοχοs του παναθηναικου. Μαλλον εδω προκειται για πολεμο αλλα για Διαπλεκομενα συμφεροντα. Μαλλον ο Σηφουνακηs εκανε καπου χαλαστρα στον επιχειρηματια και αυτοs προσπαθει να τον πληξει πολιτικα. Τωρα αν καποιοs εδινε τοσα χρηματα για μια δωρεα θα θυμοταν μετα απο 9 χρονια να δει αν εγινε πραγματι. Θα πρεπει να εισαι τουλαχιστον βλακαs και ο Βγενοπουλοs δεν μοιαζει για βλακα. Για σκεφτειτε το λιγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι μπορει, αλλά το θέμα είναι ενα, τα πήρε τα λεφτα ? έγινε η αναδάσωση ?
    δεν τα λέει πολύ καθαρά το παλληκάρι, πώς τον έλεγε αυτόν ο Βουνάτσος , θυμάται κανείς να βοηθήσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re Spartan Ti grafeis File mou?
    NOMIZEIS OTI XWRIS STOIXEIA 8A KATHGOROUSE O BGENOPOULOS (ESTW KAI EAN EINE PLOUSIOTATOS)PANISXYRO YPOURGO TOU PANISXYROU PASOK?
    8A TON "KSEPASTREBANE",8A TON STELNANE GIA PTWXEUSH!!!
    ENA NA KSEREIS OLOI AUTOI POU DINOUN XRHMMATA STA KOMMATA KRATOUN PANTA "SHMEIWSEIS" ,PANTA_PANTA_PANTA,
    TOUS XREIAZWNTE GIA META..........
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα ρε Βυζαντινε τον πανισχυρο υπουργο.Για τον Σηφουνακη μιλαμε οχι για τον Παγκαλο.Διαβασεs το σχολιο μου προσεκτικα? Ειχεs ακουσει το χωσιμο του Βγενοπουλου στο Σηφουνακη το φθινοπωρο για την Ολυμπιακη και τα θεματα αερομεταφορων? Ο Σηφουνακηs ειπε οτι τον εστειλε στο παρακαταθηκων και δανειων για την καταθεση παρουσια καμερων και κουστωδιαs.Αυτο το χαρτι τηs τραπεζαs Πειραιωs που βγηκε γραφει επανω ταμειο παρακαταθηκων και δανειων,το ειδεs? H μονη ερευνα αφορα αν μπορει να βαλει ο Σηφουνακηs χερι στο παρακαταθηκων.
    Ξαφνικα απο το 2001 ο Βγενοπουλοs τωρα ανακαλυψε το θεμα? Μαλλον δεν του κανουν καποια λαμογια και προσπαθει τωρα να βλαψει το Σηφουνακη. Βυζαντινε φιλε μου, μην καταπινειs αμασητο οτι σε ταιζουν. Μαθε να κρινειs και να σκεφτεσαι γιατι η παραπληροφορηση ειναι το χειροτερο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.