Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ''ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ''

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Στην διάλυση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματ...

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Στην διάλυση της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) οδηγούν οι αποφάσεις που αλήφθησαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Με απόφαση του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου τέθηκε σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, επειδή οι άνδρες του αγήματος υποτίθεται ότι φώναζαν «εθνικιστικά συνθήματα».
Άρα «αποκεφαλίζεται» η ελίτ του Λιμενικού Σώματος επειδή κάποιοι κοντά τους φώναξαν συνθήματα που δεν άρεσαν στην πολιτική ηγεσία, όπως «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι»…

Η προειδοποίηση του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ εδώ

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

43 σχόλια

  1. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PALIKARIA EAN AFTA POU LEGATE STIN PARELASI TA PISTEVATE POU GIA MENA TA PISTEVATE DOSTE ENA DINATO MATHIMA STOUS MASONOUS TINAZONTAS SAN ARHI TIN STOA STIN AHARNON. KE KOVONTAS TIN GLOSA TOU KOENTZOGLOU, ETSI GIA NA ANTILIFTHOUN POS TELIOSE TO GIANIS KERNA-I- GIANIS PINI GIANIS METHA-I- TO KSERO POLI KALA POS EHETE TIN DINAMI. ZITO I ELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε αλήτες . Έλληνας γεννιέσοαι δεν γίνεσαι.Αλλά η εκδίκηση είναι δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re tous karagkiozhdes, KAI EAN O STRATOS FWNAKSEI TA IDIA SYN8HMMATA 8A KATARGHSOUN KAI TON STRATO? KAI TIN AEROPORIA? KAI TO NAUTIKO?
    KAI TON ELLLHNIKO LAO META?
    RE TOUS KARAGKIOZHDES!!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xese mas re 8ANASH(Mpousie)
    POU EISE KAI "ARXHGOS".
    EVGE STA OYK MAS.
    MPRAVO SAS SAS EUXARISTOUME, MPRABO KAI STON EPIKEFALHS SAS AKSIWMATIKO STIN PARELASH.H ELLAS 8A TON ANTAMOIPSEI STO MELLON.
    NA DOUME PIOS 8A VGEI NIKITHS STO TELOS,O TZEFRY,O XRYSOSKATOULIDHS,H XAANNA,H KELER,O ROZESTAIN,H AL SALAX,H DRAGWNA,O TSAMHS TSIMPLAS,I O ELLHNIKOS LAOS?
    PISW EXEI H AXLADA TIN OURA!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Did any body expect anything different from Chrisohoundidi?
    Punish the patriots and reward the scum ... Greece's new motto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι βλέπετε οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ πονάνε. Ας πάνε μόνοι τους οι χαραμοφάηδες να κυνηγάνε λαθρομετανάστες όλη νύχτα στη θάλασσα να δω τι θα λένε ... ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και είμαι κατά των αλβανών και γενικά των μεταναστών δεν καταλαβαίνω τι έκαναν αυτοί οι "ήρωες" όταν οι τούρκοι έφτασαν έξω από το σούνιο.

    Ρε μπας και κάνουμε το μάγκα εκεί που μας παίρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OI ANΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΥΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από πότε η αλήθεια ποινικοποιείται;
    Το ότι "Έλληνας γιεννιέσαι και δεν γίνεσαι" είναι όχι απλώς αλήθεια, αλλά συμπαντική νομοτέλεια. Το αυτό ισχύει για όλους τους λαούς και για όλα τα ζώα, ψάρια, και φυτά του πλανήτη. π.χ. Τούρκος,ή κονγκολέζος, ή εσκιμώος, κλπ., γεννιέσαι!! Δεν γίνεσαι ξαφνικά στην διαδρομή της ζωής σου κάτι άλλο απ' αυτό που ήδη γεννήθηκες. Όπως ο λέων δεν μπορεί να γίνει λαγός η το αντίθετο, έτσι και ο Έλληνας δεν είναι δυνατόν να γίνει κινέζος. Η μαρίδα δεν γίνεται χταπόδι, ούτε ο πλάτανος, ορχιδέα. Μόνο στον ολετήτρα της επιβεβλημένης "παγκοσμιοποίησης" φαίνεται πως δεν ισχύουν οι νόμοι του σύμπαντος. Αλλά όπου δεν ισχύουν οι νόμοι του σύμπαντος, ότι είναι "παραφύσιν" δηλαδή, είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Η συμπαντική νομοτέλεια είναι αμείλικτη. Ας τόχουν υπ΄όψιν τους όλοι αυτοί που έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την ψύκτρα, νομίζοντας -οι τυχάρπαστοι - ότι θα μείνουν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισως και να τη διαλυουν γιατι το πληρες συνθημα ηταν "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ", μαζι με τα εξισου ευρηματικα και ποιοτικα, «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ' αυτούς», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό». Ειναι και αυτα αγνη εκφραση γνησιου πατριωτισμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, μήπως είχε δίκιο ο ΠΡοΠοτζης που δεν του άρεσαν αυτά τα συνθήματα και άδικα τον κατηγορούμε; Αφού αυτός και κάποιο άλλοι στην παρέα του ΔΕΝ είναι ΕΛΛΗΝΕΣ (τουλάχιστον στη ψυχή). Τι να κάνουμε;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΟΥΚ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Η ΤΑ ΑΡΧ....Α ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. του χρονου ας φερουν αλβανους να παρελασουν. Σκουλικια προδοτες πολιτικοι και δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα δουμε τωρα καμια υστερικη δηλωση αναρχοκαυλων και καμια αλλοδαπη να αυτοσφαλιαριζεται για αποπροσανατολισμο και ολα τα ψωροκαναλα μ'αυτα και μ'αυτα θ'ασχολουνται. 3 εκατομμυρια αλλοδαπους, με εναν απο αυτους να φτιαχνουν καθε φορα και μια ιστορια για αποπροσανατολισμο, 3 εκατομμυρια μερες θα'χουν θεματα για να δουλευουνε.
    Το ματι τους ομως καρφωμενο στα κρυφα νουμερα τηλεθεασης που δειχνουν και ποσο πραγματικα πουλαει η πλυση εγκεφαλου που μας κανουν. Αυτοι πουλανε, κανεις ομως δεν αγοραζει! Να ανυσηχουν και να περιμενουν την ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι σαφές ότι αυτοί που ενοχλήθηκαν από τα συνθήματα της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού μας Σώματος είναι ο αντεθνικός συφερτός των πολιτικάντηδων της Καθεστηκυίας Τάξεως, τα ΜΜΕ του Συστήματος και της διαπλοκής και όσοι τους υποστηρίζουν εντός και εκτός Ελλάδος για το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής και την Πτώση της Ελλάδος. Όλοι αυτοί μαζί με την δική τους αφέντρα, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, φοβούνται για την απώλεια της μιαρής και βλαπτικής για το Ελληνικό Έθνος εξουσίας τους και ενδιαφέρονται για την περιστολή της αποτρεπτικής δυνατότητας και της υπεροχής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Όμως τα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδος εκφράζουν την γνήσια φωνή του λαού μας που λέει ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ – ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ και ότι η Ελλάδα θα εκδικηθεί όσους την επιβουλεύονται, όσοι την κρατούν μικρή και οι οποίοι σαφώς και θα προσκυνήσουν Σημαία και Σταυρό. Και φυσικά μια ισχυρή Εθνικιστική Λαϊκή Κυβέρνηση της Ελλάδος θα χρειαστεί αρωγό της τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της Πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, είναι τιμή να λέγεσαι ακρο αριστερος κουμουνιστής και ντροπή να λέγεσαι Εθνικιστής και Πατριώτης.
    Πηγαίνετε αριστερά λαμόγια στο εξωτερικό να δείτε τι σημαίνει πατριώτης και πως τιμούν οι ξένοι την ιστορία τους και τους ηρωές τους που τους απελευθέρωσαν.
    Μονό στο Ελλαδιστάν του τσιπράκου απαγορεύονται οι αποδώσεις τιμών στους ήρωές μας. Για να μη παρεξηγηθούν οι λαθραίοι μουσουλμάνοι και θυμώσουν.
    Βαρεθήκαμε να ακούμε τουρκικα,αλβανικά, γεωργιανικά. Μόνο Ελληνικά δεν ακούμε πλέον..
    Οι τουρκόγυφτοι γεννοβολάνε απο 5-10 παιδιά κάθε οικογένεια και κανείς δε κάνει τίποτα για το θέμα αυτό. Τουρκόσποροι με Ενθελληνικά αισθήματα και με τουρικές σημαίες στα κινητά τους, αυξάνονται και πληθύνονται με γεωμετρική πρόοδο. Και τα δικά μας τα λαμόγια σκέφτονται πως θα αφαιμάξουν και τη τελευταία σταγόνα αίματος του Ελληνικού λαού.
    Μεχρί εδω ρε καθίκια, μέχρι εδώ..
    Δόξα και Τιμή στα ΟΥΚ και στα παιδια της Χρυσής Αυγής..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ
    ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ
    ΕΞΩ ΤΟΥΡΚΟΡΩΣΣΟΙ
    ΕΞΩ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΑΦΓΑΝΟΙ-ΛΙΒΥΟΙ, ΝΙΓΙΡΙΑΝΟΙ ΚΛΠ..
    ουστ απ'εδω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://en.wikipedia.org/wiki/Race_%28classification_of_human_beings%29#Current_views_across_disciplines

    καλη διασκεδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά, τα φώναζαν ή δεν τα φώναζαν τα συνθήματα; Υπήρξαν αυτόπτες/αυτήκοοι μάρτυρες, ή βασίστηκαν σε ένα βίντεο της κακιάς ώρας;

    Το βράδυ της 25ης Μαρτίου, κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν ανέφερε τίποτε. Τόσα κανάλια και δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ στον "τόπο του εγκλήματος";

    Από την αρχή που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας ο ΓΑΠ, βαδίζει ολοταχώς στην διάλυση των πάντων. Οι Έλληνες παρακολουθούν μοιρολατρικά το τέλος, χωρίς ίσως να το αισθάνονται, ή να αντιδρούν, εν πάση περιπτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν και δεν ήμουν εκεί εν τούτης η πρώτη εκτίμιση που έχω είναι ότι ή δουλειά "βρωμάει".
    Το πιθανότερο έιναι ότι κάποιοι τους εξώθησαν να το κάνουν ώστε να δυσφημιστούν γενικά οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά η ελίτ αυτών. Για αυτό επιμένουν κάποιοι να τους "μπερδεύουν" με τα ΟΥΚ κτλ.
    Δεν νομίζω να μην γνώριζαν τις συνέπειες.

    Μην νομίζεται ότι έιναι τυχαίο. Χτυπούν αυτούς που φοβούντε πραγματικά. Ύπουλα και πούστικά γιατί αλλιώς δεν μπορούν. Φοβούντε γιατί ξέρουν ότι όταν πέσουν οι μάσκες Αυτούς θα δρούν μπροστά τους και θα είναι και η τελευταία εικόνα της μίζερης και βουτηγμένης στην προδοσία ύπαρξής τους.

    Από εδώ και εμπρός μην περιμένετε τίποτα μα τίποτα καλό. Είμαστε πλέον υπό διωγμό όλοι οι Έλληνες. Η κατάργηση των παρελάσεων δεν έγινε για λόγους οικονομίας αλλά γιατί ξυπνούν μνήμες και συναισθήματα επικίνδυνα και απαγορευμένα για τα τσιράκια των νεοταξιτών. Απαγόρευαν στους Έλληενς να τιμήσουν την σημαντικότερη επέτειο της ιστορίας τους και από την άλλη είχαν αμολήσει τα ψωριάρικα σκυλιά τους ανενόχλητα να προπιλακίζουν και παρενοχλούν τα παιδιά που έκαναν παρέλεση.

    Η αλήθεια είναι ότι όλος αυτός ο μηχανισμός δεν στήθηκε τυχαία και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί οι προδότες που είχαν στηθεί στις εξέδρες, πολλά σώβρακα είχαν γεμίσει και πολύ ιδρώτα είχαν χύσει για να μην χάσουν τον έλεγχο του κόσμου...

    Αγώνας και ενότητα... Μια γροθιά και όλα θα αλάξουν. τα έχουμε ξαναπεράσει.

    Να είστε καλά και καλή δύναμη!

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα. Πρίν από λίγο διάβασα ότι κάποιοι και καλά "αγανακτησμένοι" αλαβανοί είχαν μαζευτεί στην πρεσβεία τους στην Κηφισίας.

    Τελικά κάτι βρωμάει πολύ. Όλα έγιναν με ταχύτητα φωτός. Σεισμός να ήταν δεν θα είχαν κινηθεί τόσο γρήγορα. Ανκοινώσεις, αντιδράσεις, διαδηλώσεις... Πάω στοίχημα ότι ανάμεσα στους "αγανακτησμένους" υπάρχουν και αρκετοί γνωστοί διακτινηζόμενοι και υπάλληλοι ΜΚΟ και λοιπών ανθελληνικών συμοριών

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να παραιτηθεί αμέσως και ο υπουργός προστασίας (όλων εκτός του Έλληνα) πολίτη... στο μαγαζί του νομίζει ότι είναι και μπορεί να κάνει ότι θέλει???... στην πατρίδα μας μόνο ο λαός αποφασίζει... σπέρνετε ανέμους θα θερίσετε θύελλες... οι κρεμάλες έχουν αρχίσει να στήνονται κ. υπουργέ... παραιτηθείτε……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπραβο στα γεματα μεγαλειο ψυχής παιδιά του λιμενικού. Μας έκαναν να ανατριχιασουμε απο συγκινηση και μας εδωσαν δυναμη για το μέλλον. Ειμαστε ολοι διπλα τους..συγχαρητηρια λιονταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στέλνουμε όλοι μήνυμα στον αρχηγό του Λιμενικού,αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο στο email του egov@yen.gr για να τον υπευθυμίσουμε πόσο ανθελληνικό σκουλίκι είναι ο κάθε ένας με τον τρόπο του,για την διαθεσιμότητα που έδωσε στον επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στέλνουμε όλοι μήνυμα στον αρχηγό του Λιμενικού,αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο στο email του egov@yen.gr για να τον υπευθυμίσουμε πόσο ανθελληνικό σκουλίκι είναι ο κάθε ένας με τον τρόπο του,για την διαθεσιμότητα που έδωσε στον επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΚΟΥΕΙ?


    http://spyros1000.blogspot.com/2010/03/blog-post_8240.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. get the noose ready for the traitors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. >>
    Ζητώ κατανόηση προκαταβολικά για το χαμηλό επίπεδο του κειμένου. Aλλά με πνίγει η οργή.

    Με αφορμή την διαθεσιμότητα του ΠΑΤΡΙΩΤΗ Λιμενικού, που του επέβαλλε αυτός ο καργιόλης ο υπουργίσκος θέλω να εκτονώσω ό,τι χειρότερο έχω.

    Γιατί τόση βιασύνη, ρε σκατόψυχε, να τον τιμωρήσεις; Αυτά λέει η Δημοκρατία μας; Δεν υπάρχουν Δημοκρατικές διαδικασίες τιμωρίας του αν και εφόσον αποδειχθεί η όποια ευθύνη του; Τι είπε ρε μισάνθρωπε; Είπε αυτά που τον έβαλες να λέει στην εκπαίδευση, αυτά για τα οποία ζει και αναπνέει. Όταν φωνάζει χρόνια τώρα, ότι θα κάνει παρέλαση μπροστά στην Αγία Σοφιά στον Πόλη, μοναχός του τα σκέφτηκε; Και τότε δεν ενοχλεί τους Τούρκους; Ποιος του ΄δωσε την άδεια να τα λέει; Αυτός φταίει;

    Εσύ, ρε μισάνθρωπε, το πρώτο πράγμα που έκανες όταν μπήκες στην Κυβέρνηση ήταν να ελευθερώσεις 2.500-3.000 εγκληματίες από τον Κορυδαλλό επειδή δεν χώραγαν, και αντί να τους πετάξεις στη θάλασσα ή εν τέλει να τους στείλεις από κει που ήρθαν, τους άφησες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να σκορπούν τον θάνατο στους Έλληνες. Τι άλλα συμβόλαια με την Μαφία έχεις υπογράψει; Με πόσο αίμα θα πληρώσουμε την εξαγορά σου μισάνθρωπε; Γιατί μισάνθρωπος είσαι. Μόνο κάποιος που μισεί τους ανθρώπους θα φερόταν έτσι. Τι θα έκανες αν σου σκότωναν την μάνα και τον πατέρα; Γι αυτό πέρασαν ρε κτήνος τα γερόντια μας από Κατοχή, εμφύλιο, πείνα, φτώχια, ξενιτιά, Χούντα; Γι΄ αυτό έχτισαν με στερήσεις την Ελλάδα; Για να ΄ρθουν τα υποκείμενα που προστατεύεις να τους βιάζουν και να τους σκοτώνουν;

    Κι αν βίαζαν την κόρη σου ή τον γιο σου τι θα τους έλεγες μετά; Κάντε υπομονή παιδιά μου, θα τους συνηθίσετε κι αυτούς και τις μυρωδιές τους, έχουν βιασθεί κι άλλα παιδιά, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσετε;

    Κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια; Εμείς όχι, ούτε αυτό δεν έχουμε πια. Εκεί κατάντησες εσύ και η Πράσινη Συμμορία σου τον Περήφανο Ελληνικό Λαό. Περήφανος όχι από ρατσιστική διάθεση αλλά για το ότι κατάφερε να στήσει ένα Κράτος, να βάλει ένα κεραμίδι Δημοκρατίας πάνω από το κεφάλι του για να έχει προοπτική, να μεγαλώσει Οικογένειες. Φαντάζει πολυτέλεια το να κοιμόμαστε ήσυχοι, να περπατάμε ήσυχοι στους δρόμους, να ζούμε ήσυχοι στην χώρα μας.

    Στην Γιορτή του Έθνους στο Σύνταγμα κατέβασες τα ΜΑΤ και κράτησες αποστάσεις ασφαλείας από τον Λαό. Επειδή ήξερες για την Οργή του, επειδή κατάλαβες ότι δεν θα χαριζόταν σε εσένα και τη Συμμορία σου. Όμως σε λίγο καιρό θα ΄ρθετε από μόνοι σας κοντά στον Λαό, θα ΄ρθετε να ζητήσετε την ψήφο του. Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Θα ΄ρθετε ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ και τότε θα πρέπει κι εσείς να συνηθίσετε τις ΜΥΡΩΔΙΕΣ μας.

    Όλοι εσείς οι 160 που ψηφίσατε το λαθρονομοσχέδιο υποταγμένοι στο Κόμμα και όχι στην ΠΑΤΡΙΔΑ, όπως αυτός ο Λιμενικός, που τον μάθατε να αναπνέει με την Γαλανόλευκη, αυτός που βιάστηκες να τον τιμωρήσεις.

    Ξεφτιλίσατε το ΠΑΣΟΚ, τους αγώνες των ανθρώπων που οραματίστηκαν μια κοινωνία Δικαίου, που οραματίστηκαν Λαϊκή Κυριαρχία και Εθνική Ανεξαρτησία. Φτύνετε στους τάφους των Ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Έχετε πιάσει πάτο όλοι σας και δεν είναι άξιον απορίας αυτό. Εκεί είναι η φυσική σας θέση, μισάνθρωπα κτήνη.

    Μόνο οι Εβραίοι έχουν γραμμένο τέτοιο μίσος στα κιτάπια τους για τους Έλληνες-Γκόιμ. Εντάξει Κοεν-τζόγλου;

    Μίλα τώρα με άνεση στα μικρόφωνα των λακέδων σου. Σε λίγο θα έρθεις ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    <<

    Αναδημοσίευση από:
    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εδω σου λεει διαλυσαμε την αστυνομια, κατσε να διαλυσουμε και το στρατευμα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Εμας τους εφεδρους ομως πως θα μας διαλυσουν?Θα μας βγαλουν και μας σε διαθεσιμοτητα?Δεν υπολογιζουμε ουτε δουλειες,ουτε οικογενεια,ουτε ηλικια,ουτε οικονομικο,ουτε πεινα ουτε κρυο,ουτε φοβο.Ειμαστε πιο τρελοι κι απ`τους τρελους,μπροστα μας και οι θεοι φοβηθηκαν.Ολα για την πατριδα,ολα για τ`αδερφια.ΑΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ.
    ...ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ.... ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ ..... ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ.
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ Λ.Σ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μαθαίνω οτι ξεθάρρεψαν και οι γυφτοσκοπιανοί και, εκμεταλλευόμενοι τα δικαιώματα που προσέφεραν ο προσκυνημένος Χρυσοχοίδης και ορισμένοι χαρτογιακάδες ένστολοι κλαράτοι, το ΥΠΕΞ τους κάλεσε την επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδος στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου για να επιδώσει διάβημα διαμαρτυρίας εξαιτίας των συνθημάτων που ακούστηκαν κατά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η Δραγώνα παραμένει στην θέση της και τώρα κάνει πόλεμο στην Χαρά Νικοπούλου.(*) Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της τουρκόφιλης γραμματέως του πρώην ΥΠΕΠΘ, δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.

    (*)"ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", σελ. 22

    _________________________________

    Η υπάλληλος της Άγκυρας πρέπει πάση θυσία να φύγει από το πρώην ΥΠΕΠΘ. Η αναισχυντία της έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

    Θα στείλω e-mail στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυστυχωs ολα αυτα τα ζωα που κατακρινουν τα τραγουδακια των λιμενικων δεν εχουν καταλαβει οτι η Ελλαδα δεν συνορευει ουτε με Δανουs,ουτε με Ελβετουs, ουτε με Λουξεμβουργιουs αλλα με τουs Τουρκομογγολουs,τουs κατσαπλιαδεs Αλβανουs και τα πατημενα σκατα τουs σκοπιανουs.Δυστυχωs λογω αυτηs τηs καταστασηs θα επρεπε να παραδειγματιζομαστε απο το Ισραηλ.Μια κουτσουλια περιτριγυρισμενο απο τουs μουσουλμανουs αραβεs αλλα με ισχυρη οικονομια,ισχυρη πολεμικη βιομηχανια και ενα στρατο πειθαρχημενο και ετοιμο να συντριψει οποιονδηποτε απειλησει την εθνικη κυριαρχια.Μια κυβερνηση που δεν λογαριαζει κανενα δημοσιο οργανισμο οπωs η καρικατουρα ΟΗΕ, και ετοιμη να στειλει τιs μυστικεs υπηρεσιεs τηs να εξαλειψουν οποιονδηποτε αποτελει κινδυνο για τη χωρα.Αντιθετα,τα εδω ρεντικολα τρωνε καρπαζιεs απο παντου χωριs ιχνοs φιλοτιμου,και αξιοπρεπειαs και επιπλεον χρησιμοποιουν ανθρωπουs με εμφανη ανθελληνικη σταση σε καιρια ποστα, ατομα που σε αλλεs χωρεs(π.χ Ισραηλ) απλα θα αποτελουσαν παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ

    Ο ιδρυτής της τουρκικής εφημερίδας «Τζουμ Χουριέτ» («Ζήτω η Δημοκρατία») ήταν ο Σαντάτ Σεμαβέ, εβραίος απ? την Αλβανία. Ο γιος του Σεμαβέ εκδίδει σήμερα μια άλλη εφημερίδα , ανθελληνική βέβαια, ονόματι Γκιουναϊντίν. Στις μέρες μας, η Χουριέτ είναι η επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας , τον ανθελληνικό αγώνα της χρηματοδοτεί και στηρίζει ένας άλλος εβραίος καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης, ο Μπουρλά.

    Είναι άξιο προς ανάγνωση το ποίημα του πασίγνωστου Τούρκου δημοσιογράφου Ιπεκτσί , με τίτλο «Το Μίσος», που γράφτηκε στις 14-7-1974 στην εν λόγο εφημερίδα, ακολουθώντας τα γεγονότα της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Μάλιστα, μετά το θάνατο του Ιπεκτσί, δημιουργήθηκε από Τούρκους ελληνιστές το «βραβείο Ιπεκτσί» για την προσέγγιση της Ελληνοτουρκικής φιλίας! Με αυτό το βραβείο έχουν «τιμηθεί» πολλοί εξέχοντες Έλληνες, όπως ο Κ.Μητσοτάκης, ο Μ.Θεοδωράκης κ.α. Τώρα το πως εννοούν την φιλία, μας το εξηγεί ο ίδιος ο Ιπεκτσί, στο ποίημα του?



    «Το Μίσος»


    «Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ? αυτό το κόσμο
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
    Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος
    σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα
    Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα
    εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
    και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα
    πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.

    Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,
    ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση
    εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί
    δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
    χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν βρίζανε την Ελλάδα και καίγανε σημαίες, θα τους δίνανε παράσημο και τα ΜΜΕ θα τους ανεδείκνυαν ως "ήρωες".Το ότι "Ελληνας γεννιέσεαι δεν γίνεσαι",(τουλάχιστον όχι με μια υπογραφή!) είναι αδιαμφισβήτητο.Το ερώτημα μου είναι, Ανθέλληνας γεννιέσαι ή γίνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
    ....ΛΙΓΟ ΞΥΔΑΚΙ.
    .....ΜΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΞΑΝΑ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ».
    · «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».
    · «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».
    · «Προδότη Χρυσοχοϊδη», η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»…

    Πρόκειται για άκρως προβοκατόρικη ενέργεια είτε των μυστικών υπηρεσιών είτε των μυστικών υπηρεσιών σε συνεργασία με οργάνωση που φυσικά ενεργεί εδώ και πολλά χρόνια κάτω απο τις οδηγίες των μυστικών υπηρεσιών. Μίλησα με πάρα πολλούς φίλους της ΜΥΚ και όλλοι με διαβεβαίωσαν ότι δεν φώναξαν τέτοια συνθήματα οι παρελαύνοντες. Τα φωνάζαν κάποιοι με πολιτικά στο πλήθος.
    Αν είναι δυνατόν τόσα χρόνια δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, έίναι τυχαίο που έγινε τώρα; και με υπουργό τον προδότη Χρυσοχοϊδη που ξέρουν όλοι ότι ψάχνει αφορμές για να "κόψει κώλους"; και αυτό ακριβώς θα κάνει. Και την αφορμή του την έδωσαν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να μονοπωλήσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, κάποια γουρούνια που νομίζουν ότι είναι Έλληνες ενω στην ουσία είναι πράκτορες, μαφιόζοι και ελεϊνοί προδότες, που σκοπό έχουν να διαλύσουν ότι αγνό και πατριωτικό υπάρχει ακόμα σε τούτο τον τόπο, φακελώνοντας, γελοιοποιώντας το και την κρίσιμη στιγμή φυσικά θα δώσουν την λίστα εκεί που πρέπει για να εξοντωθούν, όπως έχει γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.
    Λυπάμαι πραγματικά για τις μέρες που θα έρθουν και θα χαθούν τζάμπα, ένα σωρό παληκάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ποσο βλακες ειναι ολοι αυτοι που κυβερνανε?αντι να σεβαστουν αυτα τα παληκαρια θα τους ξυλωσουν κ απο πανω??αλλα βεβαια οι πιο πολλοι πολιτικοι δεν εχουν παει στρατο οποτε που να ξερουν τι ειναι οι ο.υ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.