Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΙΛΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ! ... Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των σ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!
...
Είμαι ο ίδιος. Όταν πετάω στους αιθέρες του Αιγαίου, όταν βυθίζομαι στα καταγάλανα νερά του, όταν τρέμει το χώμα των συνόρων από το άρμα μου, όταν πάνω σε μια μηχανή ή σε ένα περιπολικό τριγυρίζω άγρυπνος τη νύχτα, όταν μπαίνω στη φωτιά, όταν παλεύω με το λιοπύρι και το αγιάζι στα λιμάνια. Πιλότος, Ναύτης, Στρατιώτης, Αστυνόμος, Πυροσβέστης, Λιμενικός.
Μπήκα στις Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν 17 χρονών. Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα γιατί διάβαζα σαν σκυλί για να περάσω τις Πανελλήνιες, ήμουν αθλητικός και πέρασα τα αθλητικά τεστ εύκολα, κι ήμουν συνειδητοποιημένος κι έξυπνος αρκετά για να περάσω τα ψυχολογικά τεστ στα οποία υποβλήθηκα. Μα ένα πράγμα με δυσκόλεψε τότε. Πώς να καταφέρω να πείσω τον πατέρα μου να υπογράψει για να μπω στη Σχολή; Πώς να καταφέρω να του κρύψω ότι από τους 80 που τελικά θα μπαίναμε στη Σχολή, στατιστικά οι 11 δεν θα ζούσαν μετά από μια 15ετία! Σήμερα είμαι σχεδόν 40. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στην οικογένειά μου το μεσημέρι. Ποτέ δε ρωτάω αν θα γυρίσω πίσω απ' όπου με στέλνεις. Με παλιά μηχανήματα, με κατεστραμμένα αυτοκίνητα, με ό,τι κι αν μου δώσεις. Με την μέση θρύψαλα από τα G, με τα χέρια γδαρμένα από τους ιμάντες του αλεξίπτωτου, με τη ματιά στη θάλασσα και το δάκρυ στη φωτογραφία της οικογένειας δίπλα απ' την εικόνα του Αη Νικόλα κάπου στ' ανοιχτά της Σομαλίας, με τις πληγές μου ανοιχτές έξω από το Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, με τις παλάμες σάπιες απ' την αρμύρα να βγάζω απ' τα νερά τα παιδιά εκείνων που ξεβράζουν οι διακινητές στ' ακρονήσια.

Αχ αυτά τα μάτια όταν σώζονται πως σε κοιτάζουν. Σ' απογοητεύω πολλές φορές. Το ξέρω. Αλλά κι εσύ δεν ήρθες στην κηδεία μου. Δεν μου άναψες ένα κερί. Δεν έκανες μια γιορτή για μένα στα σχολειά. Δεν κράτησες ένα δάκρυ για μένα όταν έπεφτα απ' τα ουράνια, ούτε όταν μ' ένα ελικόπτερο πάλευα εκείνη τη Νύχτα μες' στο σκοτάδι και στην αντάρα των Ιμίων, ούτε με έκρυψες για να μη με δει ο Τούρκος από τις τηλεοράσεις σου. Δεν ήρθες στο νοσοκομείο μου δίπλα στο κρεβάτι να μου κρατήσεις λίγη συντροφιά όταν με καίγανε οι σφαίρες και οι μολότωφ που σφηνώθηκαν πάνω μου. Τώρα ούτε σε παρέλαση δε θες να με βλέπεις. Και η σημαία μου έχει σταυρό πάνω και μπορεί να σε ενοχλεί. Και για τα παιδιά μου; Την οικογένειά μου; Δε νοιάστηκες όταν γκρεμιζόμουν, όταν πνιγόμουν, όταν με έλιωναν οι ερπύστριες, όταν καιγόμουν στη φωτιά. Ποτέ δε με ρώτησες τον καιρό της αφθονίας αν χρειάζομαι κάτι. Έδινες στους άλλους κι εγώ σε περίμενα. Μη μιλάς μου λες. Μη ζητάς. Είσαι Στρατιώτης. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ μακρυά για να μ' αφουγκραστείς. Στα σύνορα, στον ουρανό, στη θάλασσα. Μέσα στη φωτιά να παλεύω με τις μάνικες και τα Καναντέρ. Καμιά φορά από κει μακρυά άκουγα να με φωνάζεις "καραβανά" και "μπάτσο" και "ταβλαδόρο". Γελούσα και χαιρόμουν, γιατί κι εγώ αυτήν την ελευθερία υπερασπίζομαι. Να μου λες ό,τι θες κι εγώ να είμαι εκεί. Ακοίμητος και Άγνωστος. Τώρα με βγάζεις στα κανάλια και στα ραδιόφωνα. Μου λες βάλε πλάτη, βόηθα κι εσύ να περάσουμε τη φουρτούνα. Δώσε κι εσύ να καβατζάρουμε τη χρονιά. Μου λες ότι μ' έχεις γεμίσει επιδόματα και σπίτια και νοσοκομεία και λέσχες, όλα δικά μου. Δε λες την αλήθεια, αλλά δεν με πειράζει. Όταν σου έχω δώσει τη ζωή μου λες να με πειράξουν τα λίγα χρήματα; Όταν έχω σκοπό να μείνω με την Ελλάδα στην αιωνιότητα λες να με απασχολεί η 25ετία;

Αλλά ξέρεις κάτι; Μου 'χεις δώσει το μεγαλύτερο προνόμιο απ' όλα, όταν μου είπες ότι με χρειάζεσαι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα της ζωής μου: Όταν σκοτώνομαι είναι για την Πατρίδα. Όταν τραυματίζομαι είναι για την Πατρίδα. Δεν βγαίνω στη σύνταξη. Μπαίνω στην Εφεδρεία.

Δεν πεθαίνω. Πάω να γίνω ένα με τον Ηλιάκη και το Σιαλμά. Τον Γιαλοψό, τον Καραθανάση και τον Βλαχάκο. Γιατί εγώ το ξέρω καλά. Ούτε γεννιέσαι ούτε γίνεσαι Έλληνας. Μόνο πεθαίνεις ως Έλληνας. Φίλοι ένστολοι, κρατηθείτε σε φόρμα. Έρχεται... πόλεμος
Γράφει ένας Έλληνας Αξιωματικός

26 σχόλια

  1. Αγαπητό μου παιδί. Αν και πατέρας σου στα χρόνια (ίσως και παππούς σου) θα σε ακολουθήσω όπου κι'αν πας και σε ότι αποφασίσεις. Και 'γω ένστολος είμαι μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Δεν την κρέμασα την στολή μου. Παραμένω έφεδρος. Και πολύ υπερήφανος για σένα, γιατί "γέγονες πολλώ κάρρων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ" ΟΣΟ ΤΟ "ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πατριώτη,
    Μπορεί να μην το νιώθεις αλλά έχεις μαζί σου μία μεγάλη στρατιά Ελλήνων πολιτών που ακούν την φωνή σου και το κάλεσμα σου. Μπορεί να μην το νοιώθεις γιατί κάποιοι δεν σε θέλουν να το νιώθεις. Κάποιοι σε θέλουν να αισθάνεσαι μόνος και εγκαταλειμμένος. Κάποιοι θέλουν να σου αφαιρέσουν το πάθος που έχεις για την πατρίδα, να σε καταντήσουν άβουλο και απρόθυμο να υπερασπιστής την Πατρίδα σου, την οικογένεια σου τους προγόνους σου. Εμείς οι δάσκαλοι, βιολόγοι, αγρότες, σουβλατζίδες, καθηγητές, σερβιτόροι, γιατροί(ναι, υπάρχουν μερικοί που δεν παίρνουν φακελακη)) θελουμε να μας ακούσης την φωνή μας και να αισθανθής την στήριξη μας στο έργο σου αλλά η φωνή μας πνίγετε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ! Και η στήριξη μας κλέβεται από κάποιους βολεμένους γραφειοκράτες και απατεώνες. Αλλά όπως λέει και μια παροιμία «Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο ζει».
    Λίγο κουράγιο και υπομονή, και που θα πάει, o χρόνος πλησιάζει, θα αποκαλυφθούν οι προδότες, θα νοιώσουν και αυτοί την οργή μας.

    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΧΙΑΣ ...ΟΟΟΕΕΕΟΟΟΟ???

    Η ελπίδα μας είναι να βρεθεί ο λοχίας-Πλαστήρας στην κρίσιμη στιγμή που μας πλησιάζει, να κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να επιβάλλει τα οδυνηρά πλέον μέτρα. Δεν απομένει πλέον άλλο από την οδύνη που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε και αν περιοριζόταν μόνο στην οικονομία θα ήταν μια ελαφρά οδύνη. Πρόκειται να επεκταθεί στην εθνική μας υποσταση, στην διάλυσή μας και στην καταστροφή μας. Που είναι ο Πλαστήρας, ρε παιδιά καϋμένα!!!!!!! Χάθηκαν πια οι Πλαστήρες και κυριάρχησαν τα λαμόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν μου έλεγες μια μέρα: <>...
    Εύχομαι όταν έρθει η ώρα, να μην δειλιάσω...
    Ιδομενεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @trantellinas

    Πες μας που να ψαξουμε για τον Λοχια που λες και θα το κανουμε.

    Ετσι κιαλλιως και ο μεγας Κονδυλης,
    και ενας πρωην καγκελαριος της Γερμανιας ξεκινησαν απο Δεκανεις, οπως ο Λοχιας που ψαχνουμε, γιατι οχι και ενας Λοχιας στην Ελλαδα, αγνος, τιμιος καθαροαιμος, μαχιμος, αγωνιστης απο τα γεννοφασκια του.

    Οταν ο λοχιας θα φανει,
    οι Ελληνες θα ενωθουν οσο ποτε αλλοτε και η Πατριδα δεν θα εχει αλλη επιλογη πλην της ΝΕΑΣ ΔΟΞΑΣ!!!

    @επωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν μου έλεγες μια μέρα: "Σε θέλω δίπλα μου στην μάχη"..
    Εύχομαι όταν έρθει η ώρα, να μην δειλιάσω...
    Ιδομενεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΞΙΑ ΜΗΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ
    ΑΞΙΑ ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΗΤΟΠΟΥΛΟ!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ
    ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

    +Παπαλοχιας ο Εσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο Λεβεντη! Εσυ εισαι ο συγχρονος Ηρακλης που αυριο θα κληθη να καθαριση την κοπρο του Αυγειου! Φερης στους ομους σου μια ιστορια δεκαδων χιλιετηριδων, και αυτο το Εθνος το Ελληνικον, δεν επεζησε τοσες χιλιαδες χρονια για να το ξεκανουν μερικοι ξενοφερτοι νωθοι πολιτικαντηδες μεσα σε μερικες δεκαετιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kai Loxias na eine,kai Syntagmatarxhs San Ton Papadopoulo i taksiarxos san ton Pattako,KAI LWLOS SAN TON PANGALO(OXI AUTON TON SHMERINO APOKROUSTIKO TYPO)TON PAPPOU TON PANGALO,STRATIWTIKOS NA EINE KAI OTI 8ELEI AS EINE!!!
    FILE KAI PATRIWTH NA KSEREIS OTI PANTA EMEIS OI "SWSTOI" ELLHNES SAS SKEPTOMASTE,KAI OTAN PETATE STOUS OURANOUS,KAI OTAN SKIZETE TO AIGAIO ME TIS FOURTOUNES,KAI OTAN EISTE STA 100 METRA KATW APO TIN 8ALASSA STA YPOVRIXIA,KAI STA PERIPOLYKA,KAI STIS FWTIES KAI STIS SKOPIES KAI...KAI...KAI...,SWSTH ALA KAPWS "ROMANTIKH"H EPISTOLH SOU, TWRA EIR8E H WRA NA KANOUME TIN EPANASTASH,H EPOXH TIS MELANHS TELEIWSE,TWRA EINE H EPOXH TWN OPLWN.......
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι αγώνες θέλουν αρχηγούς και οι νίκες θυσίες, εμπρός για να σώσουμε την Ελλάδα. Ας μπούν μπροστάρηδες οι αξιωματικοί μας.

    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΕΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο στρατηγός Πάτον έλεγε στους στρατιώτες του ότι ο σκοπός τους δεν είναι να πεθάνουν για την πατρίδα τους ΑΛΛΑ να κάνουν τους εχθρούς τους να πεθάνουν αυτοί για την πατρίδα τους. Κάπως ετσι θα πρέπει να σκεπτόμαστε και εμείς.

    Και κάτι άλλο για τους προοδευτικούς απέναντι.
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ:
    « ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ»

    http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkish--armenian-newspaper-agos-gets-hacked-2010-02-12
    «The Web site of Turkey's leading Armenian newspaper was hacked in the early hours on Friday. Hackers identifying themselves as "AK Hacker" overtook the Agos Web site and put up an image of Ogün Samast, the alleged murderer of the former editor in chief of the daily, Hrant Dink. The image was accompanied by a text that criticized opposition to the ruling party and stated the act of hacking was "an action that will go on to spread like poison to others who oppose the current powers." The note also made a chilling threat given the murder of Hrant Dink: "If you do not fix your reporting in the way we see fit, there will be new Ogün Samasts and new Hrant Dinks."»
    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ συνάδερφε, όλοι μαζί θα δώσουμε την τελική μάχη κατά των διεφθαρμένων και εβραιόδουλων πολιτικών και κατά των επίδοξων κατακτητών της χώρας μας.

    Νέμεσις Ιερού Σύμπαντος Πλέγματος Ανδρομέδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι στρατικοί αι οι Ελληνες θα πολεμίσουν για την πατρίδα.
    Πρέπει όμως να απαλλαγούμε από τους προδότες πολιτικούς που μας ξεπουλούν και μας προδίδουν συνεχώς από το 1974 . Πρέπει να απαλλαγούμε απ' όλους τους ξένους που περιμένουν να μας καρφώσουν το μαχαίρι πισώπλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @5.18μμ

    Νέμεσις Ιερού Σύμπαντος Πλέγματος Ανδρομέδας

    Αυτό τι είναι πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΙΝΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΚΑΝΕ SEARCH KAI ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Ως ΝΙΣΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ζωή είναι πόλεμος.
    Η γη σου είναι φρούριο και χρέος σου η νίκη.
    Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, να αγαπάς, να μην πονάς.
    Ένας είναι ο σκοπός σου: ο πόλεμος.
    Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού.
    Πολέμα για τη Μεγάλη Ιδέα.
    Άνδρες που περπατούν στη ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν.

    Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες, θεμέλια γενεών.
    Αυτοί είναι οι Ευέλπιδες, οι αυριανοί ηγήτορες του Έθνους.

    Νεαρέ Εύελπι μάθε και εξασκήσου να είσαι απλός, ολιγόλογος, συγκρατημένος, σεμνός. Λίγα λόγια, πολλά έργα. Ανθρωπιά μεγάλη, πειθαρχία, πείσμα, αντοχή. Θέλω να σε κοιτώ και να γεμίζουν τα μάτια μου παλλικάρι. Περισσότερο να προσβάλλεσαι όταν σε κυριεύει ο πόνος. Μη θυμώνεις, χειρότερα είναι. Έστω και αν μόλις κρατιέσαι με έναν κόμπο στον λαιμό.

    Να φύγεις είναι δειλία.
    Μόνος σου αποφάσισες να γίνεις αξιωματικός.
    Απελπισία, ύστερα γελάς και από τη μια μέρα στην άλλη γίνεσαι άνδρας, δηλαδή μαθαίνεις να κρατάς μέσα σου τον πόνο.
    Έτσι, χωρίς να φαίνεται, αλλά να επιμένεις πάντα στον σκοπό σου, στα όνειρά σου."
    Επιστολή του Παύλου Μελά προς τους νεαρούς Ευέλπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΦΟΝΟΙ,ΚΛΟΠΕΣ,ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΚΙ Ο ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΞΩ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ,ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ 44 ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ 21 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΙ20 ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ 21 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ `ΦΥΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ` ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ `ΡΘΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν φοβόμαστε θάνατο.Να τα τινάξουμε όλα στον αέρα όπως ο Χρήστος Καψάλης παρά ζωή σε δουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ησυχάστε, βρε παιδιά, πού βλέπετε εσείς τον πόλεμο; Από/προς ποιον;

    Ζάγκλο,

    >ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΕΙΝΗ<

    Σωστό, αλλά όχι μόνο την χείρα. :)) Κάτσε στον ζεστό καναπέ σου στην Σουηδία, στην ωραία αυτή και τόσο ασφαλή χώρα, μακριά από την "επικίνδυνη" Ελλάδα και κάνε την πάπια.

    @ Λοχιόπληκτους:

    Μην φάτε, σφάζουμε δεκανέα. Όταν το 2010 ζητάτε λύση με λοχίες, μόνο θυμηδία προκαλείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΗ

    ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΛΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ,ΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΥΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΘΛΑΨΗ
    -ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ-

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΧΑΛΟΚΕΦΤΕΔΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΙΚΗ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. imaste para poli,.. kai otan er8i i ora 8a fani.
    Afto kano,gimnazome edo kai xronia,apo pistsirikas logo hobby, argotera apo agapi sto sport kai tin igia,..
    kai simera pou ime 40iris o logos pou sinexizo tis prosopikes mou skisis stin gimnastiki ine gia akribos afton ton logo pou mas didaski to palikari. O POLEMOS !!!

    PS:exo apoktisi kai 2 ma8ites,.. i 2 gioi mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δηλαδη θελετε πολεμο για να θυμομαστε τα ιμια. με τι στρατηγους θα κανετε πολεμο? μην μου πειτε οτι για ολη την φολα δεν ηταν υπευθυνοσ ο Λυμπερης. αμα δεν εχετε καποιον Θεμιστοκλη Κολοκοτρωνη, Κουντουριωτη Μ Αλεξανδρο πιο καλα καθειστε στ αυγα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Vlakeies les koumpare,OUTE O MEGA ALEKSANDROS,OUTE O KOLOKOTRWNHS,(POU EINE PRO_PROPAPPOUS MOU)OUTE O KOUNTOURIWTHS KTL ,8A EITAN AKSIOI EAN DEN EIXAN KAI TOUS ANALOGOUS STRATIWTES ETSI? TOUS ELLHNES DHLADI,ARRA O KALOS O STRATHGOS XREIAZETE KAI KALOUS STRATIWTES!!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.