Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ...

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο αλλά τελικά πλήρωσε το «όνειρό» του με την ίδια του ζωή. Ο λόγος γ...

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο αλλά τελικά πλήρωσε το «όνειρό» του με την ίδια του ζωή. Ο λόγος για τον 40χρονο Αμπού Τάλεμπ από το Μπαγκλαντές που «έσβησε» το βράδυ της Δευτέρας πάνω στην κρύα άσφαλτο... στο κέντρο σχεδόν της Νέας Μανολάδας, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από έξι ομοεθνείς του. Οι λόγοι που «όπλισαν» το χέρια των 6 ανδρών από το Μπαγκλαντές φέρεται να είναι οικονομικοί. Η αξία μιας ανθρώπινης ζωής στάθηκε δυστυχώς για μια ακόμα φορά λιγότερη από μια χούφτα ευρώ! Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στις Αστυνομικές Δυνάμεις του νομού ενώ μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν συλληφθεί οι δύο από τους έξι φερόμενους δράστες, ενώ η ταυτότητα και των υπολοίπων είχε γίνει γνωστή…Ήταν περίπου στις 10:30 το βράδυ όταν ο 40χρονος Αμπού Τάλεμπ βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Νέας Μανολάδας όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε βράδυ οι αλλοδαποί που διαμένουν στην περιοχή. Οι συνθήκες όπου το θύμα συνάντησε τους έξι ομοεθνείς του παραμένουν άγνωστες. Όπως και το πως ξεκίνησε η μεταξύ τους συμπλοκή.
http://www.patrisnews.gr

6 σχόλια

  1. Ετσι,ετσι ν'αλληλοσκοτωνοντε μεταξυ τους,να κανουν την βρωμικη δουλεια του ξεπαστρεματος απο την πατριδα μας οι ιδιοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΚΛΑΨ-ΚΛΑΨ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ...ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κθε μερα αλληλοσκοτωνται μεταξυ τους στην Αθηνα και αλλου...κριμα τα λεφτα που δωσανε για να ερθουν εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και άλλο όμοιο περιστατικό!

    Την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος πριν από ένα μήνα είχε βρεθεί δολοφονημένος στο άλσος «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

    Δράστες είναι τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 26, 45, 40 και 42 ετών, εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν στην Αθήνα και δύο εντοπίστηκαν στη Μανωλάδα Ηλείας, απ’ όπου προσήχθησαν στην Δ.Α.Α.

    Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η οικονομική διαφορά μεταξύ ενός εκ των δραστών και του θύματος το οποίο, οδήγησαν την 24-01-2010 στο άλσος, του επιτέθηκαν, του τύλιξαν το λαιμό με ένα κασκόλ και τον έπνιξαν. Στη συνέχεια, όλοι μαζί, τον μετέφεραν στο σημείο όπου βρέθηκε, και τον σκέπασαν με χόρτα για να τον κρύψουν, αφού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τα ατομικά του έγγραφα, για να αποκρύψουν την ταυτότητά του.

    Οι δράστες οδηγήθηκαν την 24-2-2010 στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1782047

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ...<> ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου ειναι τοσο ζορικα και αιμοβορικα παλλικαρια , οταν παει με το καλο ο ΓΑΠ στον Ομπαμα να του κανει προσφορα στρατου 1.500.000 λαθραιων και λοιπων αποβρασματων. Αποστολη ολοι τους στα μετωπα πολεμου που εχουν οι Αμερικανοι ανα τον κοσμο. Φυσικα με one way ticket

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.