Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΑΜΑΣ"

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ Αναφορικά με τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις που δέχτηκε σε διάστημα λίγ...

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Αναφορικά με τις δυο εμπρηστικές επιθέσεις που δέχτηκε σε διάστημα λίγων μόνο ημερών η εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά, απο την έκδοση και την σύνταξη της εφημερίδας μας επισημαίνονται τα εξής:

Για πολλές δεκαετίες εβραϊκές συναγωγές σε ολόκληρη τη χώρα λειτουργούν χωρίς σοβαρές οχλήσεις απο τον χώρο στον οποίο η εφημερίδα μας κινείται και απευθύνεται.
Οι εν Ελλάδι Εβραίοι και οι τόποι λατρείας τους δεν έγιναν φυσικός στόχος επιθέσεων απο Έλληνες, ούτε σε εποχές ιδιαίτερης έντασης για την μητρόπολη των Εβραίων, Ισραήλ.
Και ξαφνικά, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, η Εβραϊκή Συναγωγή στα Χανιά δέχεται απανωτές εμπρηστικές επιθέσεις. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς ότι, τις ώρες που ο ευρύτερος πατριωτικός χώρος συσπειρώνεται και μαζικοποιείται για να αντισταθεί στην Εθνοκτόνα πρόθεση της κυβερνήσεως, τέτοιες ενέργειες (όπως και αυτή της Πάτρας με το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα) έναν και μόνο σκοπό έχουν... ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

Κι αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν σε μια μικρή πόλη, όπως τα Χανιά, οι Αρχές Ασφαλείας να μην μπορούν να προστατέψουν έναν τόσο ευαίσθητο χώρο όπως η Εβραϊκή Συναγωγή; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους δράστες;
Ασφαλώς και είναι δυνατόν, όταν οι κεντρικοί προσανατολισμοί απέχουν της πραγματικότητας. Ας ψάξουν λοιπόν για τους δράστες ανάμεσα στους παρακρατικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ ή στους φανατικούς ισλαμιστές -εάν τους γνωρίζουν βέβαια- που κατοικοεδρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στην Κρήτη, ή ακόμα κι ανάμεσα σε υποστηρικτές της ισλαμικής ΧΑΜΑΣ, της οργάνωσης δηλαδή που μόλις πριν ένα χρόνο χαιρετούσε τον... Ερντογάν ως "νέο Μωάμεθ τον Πορθητή" και αναστηλωτή της οθωμανικής αυτοκρατορίας!
Όλοι οι παραπάνω έχουν και λόγους, αλλά και την ευχέρεια να προβούν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

1 σχόλιο

  1. Για τον "δημοσιογράφο" Θεοδωράκη και όχι μόνο!

    http://gamostavros.blogspot.com/2010/01/blog-post_1941.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.