Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΦΕΣ ΔΡΟΥΤΣΑ ΜΕ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΚΑΙ ΝΙΜΙΤΣ

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ απέστειλε αίτημα στις ελληνικές Αρχές για διεξαγωγή διμερούς συνάντη...

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ απέστειλε αίτημα στις ελληνικές Αρχές για διεξαγωγή διμερούς συνάντησης μεταξύ του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι και του ΑΝΥΠΕΞ της Ελλάδας, Δημήτρη Δρούτσα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, "ΜΙΑ".

Πρόσκληση να επισκεφθεί τη χώρα μας στο προσεχές διάστημα απηύθυνε στον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δ. Δρούτσας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:
«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Δ. Δρούτσας, είχε χθες το βράδυ, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, τηλεφωνική συνομιλία με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κ. Μάθιου Νίμιτς. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών προσκάλεσε τον κ. Μ. Νίμιτς να επισκεφθεί τη χώρα μας το προσεχές διάστημα».

πηγή:ΑΠΕ
αετός για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ SOFOKLEOUS.GR

    Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 10 , 15:36


    Τα πεδία με αστεράκι(*) είναι υποχρεωτικά
    Όνομα: *
    Email: *
    Θέμα:
    Μήνυμα: *



    Έκρηξη εθνικιστικής βίας παρατηρείται από ακροδεξιές-φασιστικές ομάδες στην Ελλάδα, καθώς προ των συλλήψεων 44άρων ακροδεξιών στους Αμπελόκηπους είχε προηγηθεί η προσαγωγή 4 ακόμα στα Χανιά με την κατηγορία των εμπρησμών στην Εβραϊκή Συναγωγή. Στην Κρήτη δυο εκ των συλληφθέντων είναι ξένοι, ο ένας Βρετανός και ο άλλος Αμερικάνος.
    Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και οι τέσσερεις συλληφθέντες μαζί με έναν ακόμη Αμερικανό που θεωρείται πως βρίσκεται εκτός Ελλάδος, κατηγορούνται - εκτός του εμπρησμού - και για σύσταση εγκληματικής ομάδος με διαρκή δομή και δράση, κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος. Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και σύμφωνα με την ομολογία του 24χρονου Έλληνα, και οι πέντε συμμετείχαν στην πρώτο εμπρησμό της συναγωγής στις 5 Ιανουαρίου, ενώ στον δεύτερο εμπρησμό - από τον οποίο προκλήθηκαν και οι μεγαλύτερες καταστροφές - συμμετείχαν μόνο οι δύο Βρετανοί και ο Έλληνας, ενώ ως "εγκέφαλος" φέρεται ο 33χρονος Βρετανός.


    ΕΡΩΤΗΣΗ 1η ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ?
    ΕΡΩΤΗΣΗ 2η ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ?? ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!! ??? !!!

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ??? ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ??? ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ??? ΧΕΧΕΧΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΙ ΛΕΝΕ

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΔΑΞΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ

    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ

    ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΗ ΚΑΙ Η ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Ι Λ Ε Ν Ι Α

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥ ΜΕ 10.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΓΙΤΩΝ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ -ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ- ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑΝΕΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ

    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ -ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΛΕΥΡΗ-
    ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ 'ΓΩ.ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.