Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ! Καμία πρωτοτυπία πλέον στα αστυνομικά Δελτία, αφού στις 99 απο τις 100 των περιπτώσεων δράστες εγκλημάτων είν...

ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!

Καμία πρωτοτυπία πλέον στα αστυνομικά Δελτία, αφού στις 99 απο τις 100 των περιπτώσεων δράστες εγκλημάτων είναι αλλοδαποί. Ύστερα από διενεργηθείσα προανάκριση από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών που αφορούσε βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού ηλικίας 48 ετών κατοίκου εν ζωή Πρασίνου Κλείτορος Αρκαδίας, που έλαβε χώρα στην Κλειτορία Αχαΐας την 10-12-2009 και είχε ως επακόλουθο τον θάνατο αυτού, προέκυψε ότι δράστης προαναφερόμενης πράξης είναι ένα 21χρονος αλλοδαπός. Η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαβρύτων, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σε βάρος του εκδόθηκε στις 12-01-2010 ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καλαβρύτων. Ο δράστης συνελήφθη βάσει του παραπάνω εντάλματος και απολογούμενος αυθημερόν προφυλακίστηκε.

3 σχόλια

  1. Ε και λοιπον τι εγινε ?
    Εκατονταδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ δολοφονοι και βιαστες
    με την ευλογια της δημοκρατιας ΕΙΝΑΙ ΚΑΔ'ΟΔΟΝ.
    Το ερωτημα ειναι το ποσοι θα πρεπει να σφαγιαστουν ακομη ωστε να καταλαβουν το κακο που εκαναν οι Ελληνες και τα μαντρια τους.
    Ουκ ολιγοι... ειναι προφανες.
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραυμάτισαν αστυνομικό με κατσαβίδι
    Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 11:17


    Ένας διαπληκτισμός στον δρόμο για την προτεραιότητα είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ανθρώπων.

    Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, δύο αλλοδαποί, όντας πάνω σε μοτοσικλέτα και ενώ κινούνταν επί της Αχαρνών 303, έκλεισαν τον δρόμο σε ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν ένας πατέρας με τους δύο ενήλικες γιους του.

    Όταν ο οδηγός του ΙΧ τούς ζήτησε τον λόγο για την παράβαση στην οποία είχαν υποπέσει, τότε ο ένας αλλοδαπός έβγαλε ένα κατσαβίδι και επιτέθηκε στους επιβάτες του ΙΧ.

    Αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι τον ένα γιο, ο οποίος είναι δόκιμος αστυφύλακας.

    Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο πατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον δράστη που κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Δάφνη, στις 23 Μαΐου, εντόπισε η αστυνομία.

    Πρόκειται για έναν 28χρονο Κούρδο, ο οποίος, αφού σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τον 81χρονο Σπύρο Κονδύλη και την 63χρονη σύζυγό του Αθηνά Τσαμπούλου, αφαίρεσε το ποσό των 50 ευρώ, μια τηλεόραση και λίγα κοσμήματα.Zougla.gr 14/1/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.