Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ - ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

... (EMΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ AΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ KAI ME ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝ...

...
(EMΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ AΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ KAI ME ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ;)

Αγρία δολοφονημένη βρέθηκε στη 1 το μεσημέρι (ξημερώματα Πρωτοχρονιάς δολοφονήθηκε) νεαρή γυναίκα ηλικίας περίπου 20-25 ετών, μέσα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια. Η γυναίκα ήταν γυμνή, ενώ κοντά της υπήρχαν σκορπισμένα τα ρούχα της, η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο.Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από πέτρα ή τούβλο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος προσδιορίζεται χρονικά γύρω στις 3 τα ξημερώματα.Έρευνες για το έγκλημα διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. (πηγή) Το σώμα της ήταν καλυμμένο με ένα κασκώλ και τα ρούχα της βρέθηκαν πεταμένα τριγύρω.(πηγή) Καμία επιπλέον ενημέρωση από ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ για την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ!

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ Η ΕΙΔΗΣΗ. Ο κόσμος στο Γαλάτσι βοά και των παπαγάλων το αυτί δεν ιδρώνει. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για Ελληνίδα που την σκότωσαν σαν το σκυλί Αλβανοί. Ούτε το astynomia.gr ΔΕΝ δίνει καμία πληροφορία για το αποτρόπαιο έγκλημα. Πρώτη είδηση στο Σάιτ της αστυνομίας ο βασανισμός αλλοδαπών κρατουμένων χωρίς καν να αναφέρουν τι έχουν πράξει. Αυτό ΔΕΝ έχει σημασία για τους παπαγάλους. Ακόμα και αν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΕΝ τους απασχολεί. Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΧΟΝ ΖΗΤΗΜΑ. Πολύ καλά μας είχε προειδοποιήσει ο φίλος σε σχόλιο του εδώ

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΤΕ, ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ, ΣΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Η ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...

47 σχόλια

  1. Εξω ολοι Οι ξενοι Δολοφονοι,βιαστες,Ληστες, απο τιν Ελλαδα,
    να γεινουν αμεσως ομαδες οπλισμενες αφτοπροστασιας των Ελληνων,εαν δεν εχετε οπλα δεν πειραζι,παρτε αβγα και ντοματες,και πηγαινετε στο συνταγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καραγκιοζης χρυσοχοιδης,γλυφτης λαθρομεταναστων,το μονο που ξερει ειναι να κανει εδε για αστυνομικους που ριχνουν κανα χαστουκι στους σαπιλες λαθρομεταναστες.ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ:
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967,ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΛΠΟΥΛΟΣ..ΠΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ????ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ..ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Anonymos 2/1/10 9.09 mm

    Pesta xrysostome!!!!!!!!!!!!!

    O Papadopoulos eitan spa8i, megas patriotis, gia afto otan eir8e stin e3ousia ta skoupidia( aristeroi, koumounes, kai alla an8ellinika ka8armata) efigan sto
    e3oteriko.

    Makari na mporouse na anastei8i simera o agios Papadopoulos, na
    ka8arisei tin Ellada mia kai kali,me fotia kai tsekouri.
    Aionia tou h mnymi!!!

    Oloi oi an8ellenes pou yperaspizoun ta onta tritis katigorias, proerxomena apo zougles, oute to e3oteriko den 8a sas sosei sto mellon.
    ELLAS H TEFRA!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι προστατεύει τους πολίτες ο Υ.Προ.πο. Ο Στρατός όμως τι κάνει;;; τι περιμένει;;;πόσο αλλοτριωμένη και διαβρωμένη είναι η στρατιωτική ηγεσία;;; όταν η πατρίδα κινδυνεύει να χέσω και την ευρώπη τους και τον Αλμαμούνια τους και τον κάθε κερατά τσαρλατάνο που θέλει να σβύσει την Ελλάδα από τον χάρτη. Πάνω απ' όλους και όλα στέκει η Ελλάς. Αφού το πρόβλημα δεν λύνεται από τους πουλημένους χαρτογιακάδες, τον λόγο έχουν τα όπλα. Στα όπλα αδέρφια. Γενικός ξεσηκωμός σε όλα τα επίπεδα. Οι πρασινοκοκκινομπλέ καραγκιόζηδες δεν θα αφήσουν κάτι όρθιο. Στα όπλα τώρα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στους Αλβανούς τα σκήπτρα του λαθρεμπορίου ναρκωτικών:

    http://www.apogevmatini.gr/?p=58391

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω πιστευω,οχι πως εχει καμια,μα καμια σημασια τι εθνικοτητας ηταν η νεκρη,πως η κοπελα ηταν Ελληνιδα,εξου και η αποσιωποιηση της ταυτοτητας της απο τ'ανθελληνικα ΜΜΕ και την προσκυνημενη ηγεσια της αστυνομιας.
    Διοτι εχω την εντυπωση για να μην πω την βεβαιοτητα,οτι αν ηταν αλλοδαπη ο "σεριφης του υπερπεραν" προ.ποτζης και η ελαφροντυμενη,ελαφροισκιωτη συνεργατιδα του Αλ Σαλεχ θα ειχαν υποδειξει αμεσως τους ενοχους και φυσικα θα ηταν απο τον "ακροδεξιο" χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SOS

    Δώστε προσοχή στο παρακάτω


    Πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(MKO) τελικά υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ για τον νέο εθνοκτόνο «κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας»;

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/mko.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέλληνες ας αφήσουμε τα λόγια και να πιάσουμε το σπαθί. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι κατά του κράτους των εθνοπροδοτών.
    Έξω όλοι οι ξένοι και οι πολιτικοί που τους στηρίζουν.
    Χρειαζόμαστε κυβέρνηση Ελληνική για έλληνες . Εάν αυτο γίνει με την βία δεν μας ενδιαφέρει αρκεί να γίνει. Ας ετοιμαστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΚΟΥ

    ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΗ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΩΡΑ-ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΤΥΠΑΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ

    Κ Α Μ Ε Ρ Ε Σ Π Α Ν Τ Ο Υ

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΤΟ 2010

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΙ Κ Α Μ Ε Ρ Ε Σ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΒΛ.ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΗΠΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΛΠ....ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΟΧΙ

    ΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΟΡΙΔΟΝ

    ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΙΝΗ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ -ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ Η Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ Η ΝΕΚΡΗ,

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΟΝΓΟ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΓΓΑΜΙΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΨΕΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι στο προ.πο Χρυσοχοΐδη και στον Παπανδρέου και σε όλους τους προδότες

    να δούν σύντομα τα παιδιά τους σ'αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O PAPADOPOYLOS TO PROTO PRAGMA PY EKANE HTAN H APOSYRSH THS MERARXIAS APO THN KYPRO . GIAYTO AFHSTE THS PAPARIES PAPADOPOYLOY .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μας πουν ποια γραμματια ξεπληρωνουν στους εντολοδοτες τους οι δεδηλωμενοι ανθελληνες κυβερνωντες και οι εθνικα ευαισθητοι του κωλου φυγομαχοι νεοδημοκρατες.
    Οι ψηφοφοροι τους αυτα τα αμφιθυμικα γελοια ανθρωπακια που αντι να απαιτησουν και να επιβαλουν στη χωρα τους τα αυτονοητα ερπουν αλλοτε εκλιπαρωντας αυτα τα σκυβαλα για μια θεση στον ηλιο και αλλοτε καταριωντας την τυχη τους που αυτοι οι ιδιοι επελεξαν.
    Ζητω λοιπον οι βαλκανοπιθηκοι ραγιαδες που με εμβλημα τους τη μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι ατενιζουν περηφανα στο μελλον!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να χέσω την δημοκρατία, εμπρός για την Νομοκρατία/Δικτατορία.

    Έξω οι ξένοι, θάνατος στους προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μα πως το κανουν μουγκα τα μμε αφου οι πηγες που δινεται ειναι απο τα καθεστωτικα μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λεβέντες παίζουν, προπο-τζήδες αποπατούνται!
    2.1.10

    Ρε προπο-τζή, στην κηδεία του συγχωρεμένου (από ποιες αμαρτίες άραγε?) "παίζανε" glock και smith!
    Μόνο μπάτσες σε μπατσάκια ξέρεις να ρίχνεις ρε μάγκα του απευθυσμένου!Δεν πας κατά την "λεβεντογέννα" να δείξεις πυγμή? Αν έχεις τους αδένες βέβαια!
    Να μάθεις επ' ευκαιρία πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το περιστατικο αυτο εγινε λιγα μετρα στην κυριολεξια απο το περιστατικο της επιθεσης 2 αστυνομων τον Απριλιο που οδηγησε στο θανατο του ενος Σπυρου Θεοδωρου.Μενω κοντα.Η περιοχη εχει και αλλα κρουσματα πχ ανοιγουν αυτοκινητα κτλ. Αλλα ειπαμε πολυπολιτισμικοτητα.Οι "αμοιροι" μεταναστες δε φταινε σε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Zanglos

    Κι εσύ ξένος είσαι εκεί που είσαι. Σου είπε κανείς να φύγεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ? ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΓΙΟΡΤΕΣ"? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΔΕΣ ΑΦΓΑΝΩΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ! ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ "ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"? ΟΧΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ! ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΗΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ! ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ Η ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν μερικές ημέρες δύο Αστυνομικοί στην Σαλαμίνα δέχτηκαν συνεχόμενους πυροβολισμούς από ληστές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τους τραυματισμό. Οι πολιτικοί ηγεσία του Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ κουβέντα δεν είπε. Εννοείται ούτε και η μαριονέτα που λέγεται Αρχηγός ΕΛ. ΑΣ. Για τον λαθρομετανάστη από την Χιλή ξεσηκώθηκαν όλοι λες και τους χτύπησαν το παιδί τους. Λοιπόν όπως έλεγε και ο ΜΠΟΥΣ ο νεώτερος όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας. Εθνικισμός ή Προδοσία. Όποιος δεν είναι Έλληνας Εθνικιστής είναι προδότης. Ζήτω η ΕΛΛΑΣ. Ζήτω ο Εθνικισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μονο λογια λεμε!!!!!! μονο λογια!!!! αν δεν ενεργησουμε συντομα θα ειμαστε αξιοι της γα......ς μοιρας μας!! τελος τα λογια μονο να κλαιγομαστε ειμαστε ικανοι!! χεστηδες ειμαστε κοτες!!! ναι κοτες!!! περιμενουμε να γινει και σε μας αυτο! στον καθενα μας!!!!! μπραβο!! κανενας πολιτικος παραγοντας δεν θα βοηθησει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! οι ελληνες παντα μονοι τους βγαζαν το φιδι απο την τρυπα και δυστηχως η ευτυχως η ωρα μας ξαναρθε! η τωρα η ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σκέφτομαι την κοπέλα,πως να ένιωσε τις τελευταίες τις στιγμές;Ύστερα έρχονται στο μυαλό μου όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που το μόνο που τους νοιάζει είναι μη πάθουν τίποτα οι λαθρομετανάστες!Καλό ταξίδι στην κοπέλα!Δυστυχώς δε θα είσαι η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον για να μην ειμαστε μονο λογια και για ειναι αυτη η ατυχη κοπελα η τελευταια γυναικα που θα βιασουν ποτε ξανα αυτα τα κτηνη ελατε ολοι στις 30 Ιανουαριου στην Αθηνα στην μεγαλη εκδηλωση-πορεια για τους ηρωες των Ιμιων αλλα επι της ευκαιριας και για να διαδηλωσουμε εναντια στους λαθρομεταναστες,στους "κοκκινους" πεμπτοφαλαγγιτες",εναντια σε ολους αυτους που πολεμανε τον Ελληνισμο.
    Ολοι μαζι ενωμενοι,γιατι αυτα που μας ενωνουν ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που ενδεχωμενος μας χωριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ...
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ,
    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΕΔΩ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
    ΓΙΑΤΙ Ο'ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ... ΕΚΕΙ, ΠΑΝΤΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΙ....
    cdicommon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΙΑΣΜΟ&ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ-ΤΟ ΝΥΧΙ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!

    Κοντεύουν να συμπληρωθούν 4 μέρες από την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στην Γκράβα και καμιά νεότερη ενημέρωση σχετικά με την εθνικότητά της. Όχι ότι έχει σημασία - το κτηνώδες έγκλημα δεν αλλάζει - ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ;

    Σήμερα μας "αποκάλυψαν" ότι την άτυχη κοπέλα την ΒΙΑΣΑΝ πριν την δολοφονήσουν με τον πιο κτηνώδη τρόπο και την πετάξουν σαν σκυλί στο δρόμο.

    Χρειάστηκαν 4 εικοσιτετράωρα για να μας "αποκαλύψουν" τον βιασμό ενώ εμείς το φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή. Τα ρούχα της ήταν πεταμένα εδώ κι εκεί και την πετάξαν ΓΥΜΝΗ στο δρόμο σαν τσουβάλι.

    Ο πατέρας της έχει ήδη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ από τη την πρώτη μέρα. ΣΥΝΕΠΩΣ γνωρίζουν την εθνικότητά της ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. Και όμως ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ασχολούμενοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ με τον Χιλιανό που επιτίθετο σε ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑ στο χέρι με σκοπό να τους ληστέψει και αν αντιστέκοντο ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ προκειμένου να πάρει ότι είχαν επάνω τους. Νέος ιεροεξεταστής ο Χρυσοχοΐδης έβγαλε και ΠΟΡΙΣΜΑ για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ συνέβη με τους ειδικούς φρουρούς. Ξέχασε φαίνεται το ΦΙΑΣΚΟ που έπαθε η πρώην κυβέρνηση για το ΔΗΘΕΝ κοράνι όπου κάηκε πάλι η Αθήνα. Κι εκείνοι βιάστηκαν και ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΑΝ.Κι ο Σύριος που τότε δήλωνε Ιρακινός - για να πάρει άσυλο- ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ.

    ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΕΟ;

    ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ Η ΚΤΗΝΗ ΚΟΠΕΛΑ.

    Έχουμε ενημέρωση πως ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ. Αυτούς βέβαια δεν έχουμε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ οτι θα τους δώσουν στην ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ πριν περάσουν το ανθελληνικό νομοσχέδιο περί ιθαγένειας και ψήφου σε ΛΑΘΡΟμετανάστες.Γιατί αυτή την φορά έξω από τη ΓΑΔΑ δεν θα μαζεύονταν οι 50 συνήθεις επαγγελματίες "αντιρατσιστές" που τους επιχορηγεί το κάθε ανθελληνικό συνάφι ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και δεν θα τους ΕΣΩΖΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΜΑΝΑ, Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ στην θέση της άγρια δολοφονημένης και ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ κοπέλας.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΟΣΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΣΟ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;

    Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ

    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖαίου) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ;

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.

    ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΧΕ θα σε παρακαλουσα να κρατησεις το θεμα οσο μπορεις,τουλαχιστον μεχρι να αποκαλυφθει η αληθεια στον Ελληνικο λαο,οπως θα παρακαλουσα-προτεινα και τους συνσχολιαστες μου να συνεχισουν να γραφουν γιαυτη την υποθεση,εδω αλλα και σε οσα αλλα σαιτ μπορουν,για να μην ξεχαστει αυτο το απεχθες αλλα και ακρως συμβολικο εγκλημα,για να ξεμπροστιασουμε τις μεθοδευσεις της γνωστης συμμοριας του αρμοδιου υπουργειου που θελουν να θαψουν το γεγονος γιατι το θυμα ειναι Ελληνιδα και οι ενοχοι οι προστατευομενοι του Προ.ποτζη και της εξωτικης φιλεναδας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ας οργανωθούμε επιτέλους, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο!Εκτός από την πορεία, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1091038&lngDtrID=244
    Κατεπείγουσα ΕΔΕ για το θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη
    Τα σχολια περισσευουν.
    Μαλλον ο θανατος του Κακαουνακη ειναι σαφςω πιο σοβαρος απο αυτον της κοπελας που πηγε σαν το σκυλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην κοροϊδεύεστε. Μετά από 20 χρόνια και αφού αδιαφορήσαμε για το θέμα των λαθρομεταναστών, ασχέτως αν δεν είχαμε καταλάβει τα πρώτα χρόνια τον κίνδυνο, τώρα δεν μπορεί να γίνει τίποτε πια.

    Αν κάτι μπορούσε να γίνει, αυτό ήταν τα πρώτα 5-6 χρόνια το πολύ. Όμως, ούτε πολιτική βούληση υπήρχε, ούτε και λαϊκή θέληση. Αντιθέτως, μάλιστα. Την είχαμε καταβρεί με τα φτηνά εργατικά και την αθρόα προσφορά εργατικών χεριών.

    Τώρα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, οι λαθρομετανάστες στέριωσαν στην Ελλάδα, πολλοί νομιμοποιήθηκαν, γέννησαν τα παιδιά τους εδώ, παντρεύτηκαν Έλληνες/ίδες, πολλοί έγιναν νοικοκυραίοι, απέκτησαν περιουσίες, έκαναν επιχειρήσεις και σε λίγο θα ψηφίζουν και θα πάρουν και την ιθαγένεια. Κι ο Πάκης μέχρι χθες τους ... ευχαριστούσε που επέλεξαν την χώρα μας!!

    Ακόμη απελάσεις ονειρεύεστε και καθεστώς προ του 1990; Με 3.000.000 τουλάχιστον μεταναστών στην χώρα; Όνειρα γλυκά! Το πουλάκι πέταξε!!

    Και η εισροή συνεχίζεται κανονικά. Τώρα θα αντιδρούν οι παλιοί λαθρομετανάστες και νυν ελληνοποιηθέντες αλλοδαποί. Τότε ίσως ανακοπεί η εισροή, διότι αυτοί είναι πιο δυναμικά στοιχεία από τους Έλληνες που αποδείχτηκαν λαπάδες και όλο λόγια. Σκληρά λόγια, αλλά αληθινά, φίλες και φίλοι, για να μην βαυκαλιζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σύμφωνα με την κ. Αλ Σαχλέχ για τον βιασμό της κοπέλας φταίνε ακροδεξιοί ελληναράδες που με περίσσιο ρατσισμό και φασισμό και ρατσιστοφασισμό δεν έγλειψαν τους γενετικούς αδένες (ώστε να τους εκτονώσουν) των καλών και αγίων λαθρομεταναστών που έκαναν αυτή τη πράξη...
    ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛ ΣΑΧΛΕΧ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εξιχνιάστηκε έγκλημα στην Εύβοια

    Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010, 14:58

    Το πρόσωπο το οποίο κρυβόταν πίσω από το ειδεχθές έγκλημα, που έγινε στις 24 Δεκεμβρίου στην περιοχή «Πλακάκια» Ερέτριας, εντόπισε η αστυνομία.

    Συγκεκριμένα, στις 29 Δεκεμβρίου είχε βρεθεί το πτώμα 55χρονης στο σπίτι της και η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στο λαιμό της.

    Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι ένας 43χρονος υπήκοος Πακιστάν.

    Ο δολοφόνος κρατείται, διότι παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, ενώ αναμένεται η έκδοση σε βάρος του σχετικού εντάλματος σύλληψης.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=92244&cid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι περιμένετε;
    Στην Ιταλία, την χώρα με πολύ λιγότερα τέτοιου είδους περιστατικά, οργανώθηκαν ομάδες περιφρούρησης. Εδώ; Μόνο λόγια … «Ή ταν ή επί τας». Αυτό είμαστε;
    Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε, αδέλφια, ότι χωρίς να θυσιαστούμε κάποιοι, δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί η δίκαιη οργή του λαού.
    Όλα τα άλλα είναι πονηριές…. Και λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. as prosexoun oloi oi ELLHNES goneis,giati opos fainetai pia eimaste Xenoi sthn Idia mas thn xwra!
    Mono me parea na bgainete stous Dromous,kai pali den 8a eiste sigouroi!
    Pou mas exoune katanthsei,apo palia pou mexri kai ta kleidia eixame sths Eksoportes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 04/01/2010
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΠΑΣΟΚ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙΝ
    Ένα ελληνόπουλο 16 ετών χαροπαλεύει σε νοσοκομείο στον Βόλο, χτυπημένο από «Αλβανόπαιδες», που πηγαίνουν σε «ελληνικό σχολείο» , μιλάνε την ελληνική γλώσσα , και θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, φορά με το νομοσχέδιο των ΜΚΟ του Αλβανοπασοκ.

    Τα μέσα ενημέρωσης του εργολαβιστάν αποκρύπτουν την είδηση.

    Παραμονή πρωτοχρονιάς, ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο του Βόλου , έγινε μια μικροφασαρία στο μαγαζ,ί μεταξύ δύο 16χρονών Ελλήνων με δύο συνομηλίκους τους Αλβανούς.

    Μετά όταν βγήκαν τα ελληνόπουλα , τα περίμεναν 10 Αλβανοί ηλικίας από 18 και πάνω, και άρχισαν να τους χτυπάνε και οι 10!

    Τα 2 ελληνοπουλα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν που δέχθηκε χτύπημα με αλυσίδα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 8 ωρες χειρουργείο, να βρίσκεται σε κώμα και να χαροπαλεύει στην εντατική.

    Η αστυνομία του κ.Προ-πο δεν έχει περιλάβει το γεγονός ούτε στο δελτίο συμβάντων.

    Σπ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. prin ths ekloges OLES oi etaireies gkalop eixan KSESKISTEI na bgazoun ta teleytaia pososta tou Giorgakh,posoi ton blepoun gia ikano Pro8ypourgo,klp klp.
    TWRA ti sto DIAOLO kanoun ?
    8a bgaloun POTE kanena gkalop POSOI einai eyxarhsthmenoi me to "ergo"(leme twra) ths Kybernhshs?Koutoxwrto pou trwne kapioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ksulo kai li8ovolismo sta la8raia skoulikia kai stus gamio...tous prodwtes ths ellas. ----eksw oloi oi ksenoi apo tn ellada----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Χυσοχοΐδης ΔΕΝ είναι Πόντιος, είναι Λαζός! Έχει καταγωγή από το Λαζιστάν, δηλαδή από μια περιοχή κοντά στην Γεωργία. Οι Λαζοί είναι συγγενείς με τους Γεωργιανούς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ονομάζονταν Σαυρομάτες από τους Αρχαίους Έλληνες γιατί είχαν σχιστά μάτια σαν της σαύρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ειχα ρωτησει ενα παιδι απο κνε για τους μεταναστες και μου απαντησε οτι αφου ειμαστε στο ΝΑΤΟ και ευθυνομαστε για πολεμους αυγανισταν κτλ πρεπει λεει να τους παιρνουμε για υιοθετηση λεει.
    και λεω και γω τωρα δεν τους παιρνεις εσυ που εισαι καλο παιδι και αξιο παλικαρι?ο Αλαβανος εχει 55 σπιτια ζωη να εχει ο απορος,20 μεταναστες επι 55 σπιτια ισον 1100!Ιδου το αποτλεσμα!και γιατι δεν πηγαινουν στην αμερικα η στο ισραηλ αφου αυτοι και αν ειναι υπευθυνοι για τους πολεμους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΣΜΟΥΡΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΥΜΑ...ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ,ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!ΨΩΜΟΛΗΣΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λυπουμαι πολυ για την αδικοχαμενη γυναικα ελπιζουμε οι δραστες να βρεθουν και να τιμωρηθουν. Ενα ακομα θελω να πω και ζητω συγνωμη εκ των προτερων, στην Αραβια, και στο Πακισταν, αν εισαι ξενος και μονο που κανεις οτι πλησιαζης μια ντοπια σε κοβουν τη τ...ου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. η χώρα μας έχει πλέον γίνει μπορντέλο με την σημασία της λέξης.
    Ο νεοέλληνας δυστυχώς κοιμάται όρθιος και ασχολείται με ποδόσφαιρο,αυτοκίνητα και life style...είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντεια του τόπου μας.
    Η ΝΔ και τα Πασόκια μας έχουν καταστρέψει,τα άλλα ζωα οι κομμουνιστές είναι σε άλλο πλανήτη.
    Τους άχρηστους που μαζέψαμε και τους αποκαλούνε οικονομικούς μετανάστες πρέπει να τους στείλουμε στο διάολο.Να μείνουν μόνο οι τίμιοι και εργατικοί,όσοι χρειαζόμαστε.Οι υπόλοιποι στα τσακίδια,ο στρατός και το ναυτικό να φυλάνε τα σύνορα και να μην ξαναπατήσει κανένας σκατάς δολοφόνος-κλεφτρόνι εισαγόμενος.Φτάνουν τα δικά μας λαμόγια,δεν χρειαζόμαστε απο άλλες χώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εχουμε τα κoτσιά και έχουμε και τα όπλα ξεσηκωθείτε να τους φάμε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποιος Παπαδοπουλος ρε κριαρι, ο προδοτης ο Ιωαννιδης τα εκανε αυτα. Μαθατε και ριχνετε ολα στο Παπαδοπουλο, την μαλακια του καθενος. Η Αμερικη τον εριξε γιατι ηταν πατριωτης, οχι το πολυτεχνειο και μαλακιες που σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου απο το σχολειο, παιδακια. Ενας πατριωτης βρεθηκε. Οσοι δεν ηταν αριστεροι-προδοτες δεν τους πειραζαν καθολου. Αυτος ειχε στειλει στο διαλο τον Αντρεα και τον γιο του και μεις τους φεραμε πισω για πρωθυπουργους!!! Περναγαμε καλα με δανεικα απο τον μαλακο-Αντρεα που χρεωσε την χωρα. Καλα να παθουμε. Και ο Παπουλιας ανοιξε τα συνορα με την Αλβανια! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Ο Τσιπρας που δινει 14.000 Ε για το μαιετηριο σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομειο (γιατι το λαικο ειναι για εμας) πιστευετε οτι θα κινδυνεψουν ποτε τα παιδια του απο τους ξενους? Οποτε στα αρχιδια του για τα δικα μας. Και επειδη δεν προκειται ποτε κανενας να κανει τιποτα εκτος απο λογια, τα πραγματακια μου και σε αλλη χωρα, οχι που θα κατσω να σκασω. Ας καθησουν εδω τα αριστερακια να κανουν παρεα στα αλλοδαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3363#p31547

    σε αυτο το λινκ κατο κατω...αναφερονται κ αλλες πληροφοριες για το συμβαν.....

    και υπαρχει και ενα λινκ απο το σαιτ τησ εσπρεσο γαμωτο,το εχουν κατεβασει ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.