Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ...

... ΓΙΑΤΙ -ΛΕΝΕ- ΠΩΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ (!!!!) ;; Ουρά χιλιομέτρων φαίνεται και μπορε...

...
ΓΙΑΤΙ -ΛΕΝΕ- ΠΩΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΤΗ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ (!!!!) ;;

Ουρά χιλιομέτρων φαίνεται και μπορεί να έχει η χθεσινή απόπειρα αυτοκτονίας του γιού του Εισαγγελέα Διώτη που φούνταρε εχθές απότον 7ο όροφο της Κατεχάκη και γλίτωσε με τραύματα λές και έπεσε από τα σκαλιά της πολυκατοικίας του.

Το περιστατικό κάνουν "αβαβά" τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. Οι χθεσινές διαρροές λένε πως ο γιός του Διώτη είχε προσληφθεί και εργαζότανε στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ επί ημερών Μιχάλη Χρυσοχοίδη και πως έφτασε στο απονενοημένο διάβημα επειδή είχε δηλώσει ψευδώς στο οικογενειακό του περιβάλλον -προφανώς και στο εργασιακό- ότι είχε ήδη πάρει το πτυχίο του, ενώ χρωστούσε αρκετά ακόμη μαθήματα. Κι έτσι για λόγους ευθιξίας αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Τα ίδια όμως λαμόγια που ξετίναξαν τον Τσιτουρίδη πριν χρόνια για την μεταγραφή του γιού του, ζητάνε να θαφτεί το θέμα λόγο των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ο γιός του Εισαγγελέα Διώτη (που ξεσκέπασε τμήμα της 17 Νοέμβρη). Βλέπετε η οικογένεια είναι συγκεκριμένων πολιτικών καταβολών, με τον πατέρα πιστό σύντροφο του Κουκουε και το γιό να κινείτε στις παρυφές τις άκρας αριστεράς... Όλα αυτά είναι ικανά απο μόνα τους να ενεργοποιήσουν τους καχύποπτους και τους υποψιασμένους για το πόσο μπορεί να ευσταθεί η χθεσινή ιστορία και κατά πόσο είναι αληθινά όλα όσα "διαρρέουν" και ξεκίνησαν μιά μέρα που τα καθεστωτικά Μουμουε είχαν σιγήσει...

Πάντως ο 28χρονος νεαρός έχει ευτυχώς διαφύγει τον κίνδυνο...

5 σχόλια

  1. ΣΕ ΛΑΚΟ ΜΕ ΑΦΡΟΛΕΞ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ; ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι στο σάπιο κατεστημένο. Όχι στην οικογενειοκρατία , στην αναξιοκρατία , στην ανέχεια μόνο για τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post_7241.html

    18/12/2009

    Κυρίες , κύριοι και αγαπητά μας παιδιά, η παράσταση « ο Καραγκιόζης και η διαφάνεια» αρχίζει!

    Ο τέως υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντίνος Ρόβλιας ,«θυσιάστηκε», για κάτι μεταθέσεις, που «κάρφωσαν» , οι Παμπούκης, Χρισοχοίδης, Βούγιας, Μπεγλίτης, στον Ταρζάν, για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας » .

    Ο Προ-Πο, που διόρισε ειδικό σύμβουλο στο Υπουργείο, «για την αναμόρφωση του πειθαρχικού δικαίου των αστυνομικών», «τον δικηγόρο Παναγιώτη Διώτη», (που δεν ήταν δικηγόρος, και δεν είχε καν πτυχίο Νομικής), επειδή ήταν γιος του φίλου του εισαγγελέα, έβαλε τα κλάματα, και καθάρισε. Παραμένει στη θέση του. Για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας».

    Ο άλλος, μετά τη σύσκεψη για τη διαφάνεια, τοποθέτησε «τομεάρχη» , τον πελάτη και φίλο του Χριστοφοράκου, Κυριάκο Μητσοτάκη, που είχε ανοιχτή πιστωτική διευκόλυνση από τη Siemens, αγόραζε και πλήρωνε οπότε είχε! Για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας» και αυτός.

    «Όχι στις εξεταστικές του αποπροσανατολισμού», δήλωσε ο αγωνιστης της διαφάνειας Κόκκινος Πάνος (Π. Παναγιωτόπουλος).

    «Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε οι κυβερνητικές ενέργειες να λειτουργήσουν στο πεδίο των εντυπώσεων, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προκαλέσουν αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα της κρίσιμης συγκυρίας, που διανύουμε».
    Καλά! Γιατί δεν ζητούν μια εξεταστική επιτροπή για το χρέος. Για να μάθουμε με διαφάνεια πώς φτάσαμε να χρωστάμε 303 δίς ;

    Σπ.Χατζάρας

    ΥΓ.Και δεν πέρασαν 48 ώρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O MONOS TROPOS NA FTIAXH H ELLADA EINE NA STILOUME STO GOUDI OSOUS YPOURGOUS KAI BOULEFTES EXOUN EKLEGH META TO 1980 TOUS SYGENHS TOUS PROTOU BATMOU ARKETOUS DHMOSIOGRAFOUS,TRAPEZITES KATHOS KAI OSOUS EXOUN EMBLAKH SE KAPIO SKANDALO ALLA DEN EXOUN PAH OUTE MIA MERA FYLAKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.