Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ!

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς όλους τους μετανάστες έστειλε ο Δήμος Πολίχνης της Θεσσ...

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης προς όλους τους μετανάστες έστειλε ο Δήμος Πολίχνης της Θεσσαλονίκης, ο οποίος διοργάνωσε εκδήλωση με τίτλο "Ημέρα αγάπης- Η Ελλάδα αγκαλιάζει όλο τον κόσμο". Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κώστα Θεοδωρίδη -με την μεγάλη αυτή αγκαλιά!- ο δήμος έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αφού μόνο στην περιοχή των Μετεώρων είναι εγεγραμμένοι και κατοικούν 1755! "Το δε πολυϊατρείο του δήμου μας έχουν επισκεφτεί 1550 μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής, εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς, 45 απ' αυτούς και 25 στη βιβλιοθήκη" τόνισε γεμάτος περηφάνεια ο Δήμαρχος! 70 δηλαδή αποκαλούμενοι μετανάστες και πρόσφυγες (ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει;) βρήκαν αμέσως θέση εργασίας, ελέω του... ανθρωπισμού του Θεοδωρίδη! Οι Έλληνες που παρακαλάνε να βρουν μια δουλίτσα, ας κόψουν τον λαιμό τους!

4 σχόλια

  1. Ο τυπος ειναι μεγαλος παπατζης!Βγηκε με 3 μονο ψηφους διαφορα, αφου εταζε και εγλυφε τους παντες.Ειναι λιγο απο ολα, πασοκ, μεχρι κκε και συριζα.Τωρα φαινεται αποφασισε να αυξησει τους ψηφοφορους, του κανοντας αβαντες και σοτυς λαθρομεταναστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δημος Πολιχνης απ'οσο γνωριζω ανηκει σε μια φτωχη και υποβαθμισμενη περιοχη της δυτικης Θεσσαλονικης,μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω πως δεν υπαρχουν ανεργοι,φτωχοι,ανημποροι Ελληνες συμπατριωτες μας που θα μπορουσαν να ζησουν τις οικογενειες τους στελεχωνοντας αυτες τις θεσεις που ο ανεκδιηγητος δημαρχακος τις χαρισε,λες και του ανηκουν,σε λαθρομεταναστες ξενους.
    Μ'αυτην την περιπτωση καταριπτεται κι ο μυθος οτι οι ξενοι σημερα στην Ελλαδα δουλευουν σε δουλειες που σνομπαρουν οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολίχνη για οσους δεν ξερουν ειναι "κοκκινος" δημος. Ειναι προπυργιο του κκε. Εχει πολλους γεωργιανους,αλβανους και αλλους αλλοδαπους.Πολυ απλα, οι ανθρωποι κοιτανε μπροστα στους μελλοντικους ψηφοφορους. Παντως ηταν προκλητικη η διαφημιση για την εκδηλωση απο τον δημο. Ειχε γεμισει καθε κολωνα της πολιχνης. Δεν ειδα να διαφημιζει με την ιδια ζεση ομως την εκδηλωση που ελαβε χωρα σε δημοτικο γυμναστηριο για τον ειδικο φρουρο που τραυμαστιστηκε στα Ζωνιανα... (Επίσης δεν γνωρίζω αν εκεινη η εκδηλωση για τον αστυνομικο ητανυπο την αιγιδα του δημου. παντως ο δημαρχος ηταν παρων.)
    Ενας πολιχνιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.