Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (;) Ενδεικτικό το αποτέλεσμα και τα μεθεόρτια του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την απαγόρευση τ...

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ (;)

Ενδεικτικό το αποτέλεσμα και τα μεθεόρτια του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για την απαγόρευση των Μιναρέδων - με τις ισλαμικές χώρες, τους μουσουλμάνους της Ευρώπης και τους απανταχού διεθνιστές να διαμαρτύρονται και να καλούν σε αντιδράσεις. Και όμως, οι διωγμοί των Χριστιανών που έχουν απομείνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες δεν έχουν τελειωμό, ακόμα και στις υποτιθέμενες μετριοπαθείς.
Πογκρόμ κατά των Χριστιανών της πόλης Φαρσούτ στην Αίγυπτο ξέσπασε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς αφορμή. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΑΙΝΑ, όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους και λεηλάτησε καταστήματα που άνηκαν σε Χριστιανούς με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τουλάχιστον 60 καταστήματα και αναφέρθηκαν κακοποιήσεις και τραυματισμοί. Οι εξηγήσεις των αρχών ήταν ότι οι δράστες είναι "αγνώστου ταυτότητας" - κάτι σαν τους τούρκους το ‘55 στην Πόλη δηλαδή. Ενώ τα θύματα που θα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αποθαρύνονται με κάθε τρόπο. Αλήθεια, ακούσατε πουθενά την είδηση;
Φανταστείτε τώρα την ίδια σκηνή οπουδήποτε στην Ευρώπη (για να μην πούμε Θράκη και φανούμε μεροληπτικοί): "Χιλιάδες Γάλλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να καταστρέφουν περιουσίες και καταστήματα μουσουλμάνων, να βιάζουν τις γυναίκες και να σκοτώνουν Μουφτήδες. Ενώ η Γαλλική αστυνομία παραμένει αδρανής". Εντελώς απίθανο;

πηγή:resistance-hellas.blog
αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Victim of Immigration Policy
    The German Forced to Become a Turk
    By Jochen-Martin Gutsch
    12/04/2009,
    http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,665060,00.html
    Mohammad Eke was born and grew up in the German city of Essen. Until authorities found out that his parents had entered the country illegally, Germany was his home. Then Eke was deported to Turkey, even though he'd never visited the country and didn't speak the language. It's just another run-of-the-mill case of German immigration policy in action.

    Μετά την Ελβετία έχουμε με τις μιναρέδες έχουμε άλλη μια ιστορία που θα πρέπει να διαβάσουν οι Τρεμοπουλοι, Καφετσόπουλοι και υπόλοιποι οικολογοσυριζες!
    Στην Γερμανία οι αρχές ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ της χώρας ανάγκασαν γόνο ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ Τούρκων μεταναστών γεννημένο στην Γερμανία να επιστρέψει στην Τουρκία και να γίνει Τούρκος πολίτης γιατί δεν είναι νόμιμος Γερμανός πολίτις. Είναι περίεργο παιδιά πώς όλοι αυτοί οι Τρεμοπουλοι, Καφετζόπουλοι και υπόλοιποι οικολογοσυριζες έχουν μόνο θαυμασμό και δέος όταν αναφέρονται ως παράδειγμα προς μύηση στις χώρες αυτές όσο αφορά τους τέλους αυτοκινητόδρομους, την αποτελεσματική τους διοίκηση, την παραγωγικότητα τους, ιατρική περίθαλψη, υψηλή σύνταξη και σχεδόν μηδενική διαφθορά. Αλλά τους αποκολλούν φασίστες όταν εφαρμόζουν τον νόμο στην μεταναστευτική τους πολιτική. Όχι σαν εμάς που κάνουμε τους λαθρομετανάστες πολίτες με δικαίωμα ψήφου και επιδόματα μόλις η παράνομη βάρκα τούρκων πρακτόρων τους παρατήσει στα νερά μας. Μήπως θα έπρεπε να μυηθούμε τους Ελβετούς και τους Γερμανούς και στην μεταναστευτική τους πολιτική?

    ΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω όλοι οι ξένοι απ' την Ελλάδα , κι άν χρειάζεται η Ελλάδα έξω απ' την εβραιεόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!
    Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χθές διαβάσαμε ότι στη Ρωσία στις 25-11-2009 δολοφονήθηκε μέσα στην εκκλησία ο 34χρονος Ρώσος Ιερέας, Δανιήλ Συσόεφ. Άλλος ένας νεομάρτυρας της Ορθοδοξίας. Όλοι εκφράζουμε τα συλληπητήριά μας στους δικούς του, αλλά και στην ορθόδοξη εκκλησία της Ρωσίας. Η ζωή στην ορθόδοξη εκκλησία μας είναι χαρά λύπη μαζί. Σταυρός και Ανάσταση μαζί και η άξια συμμετοχή μας στη μυστηριακή ζωή της εκκλησίας είναι συμμετοχή στη σταυρική θυσία και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού. "Εν τω κόσμω θλίψιν έξεσθε, αλλά θαρσείτε εγώ νενίκηκα τον κόσμον", διότι ο Ιησούς Χριστός με το σταυρό και την ανάστασή του νίκησε το θάνατο και το κράτος του διαβόλου. Έτσι και οι μάρτυρες της ορθοδοξίας έχουν νικήσει το θάνατο και βρίσκονται μαζί με τον Ιησού Χριστό στην Άνω Ιερουσαλήμ. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν στο ορθόδοξο τόξο και στην ένωση όλων των ορθοδόξων λαών. Ένωση όμως μέσα από την ομολογιακή ζωή των ορθοδόξων χριστιανών και τον μαρτυρικό τους θάνατο, εάν χρειαστεί και όχι μέσα από το χρήμα, τις εξουσίες και τα λογής-λόγης συμφέροντα, όπως αυτά εξυπηρετούνται καλύτερα κάθε φορά. Αυτό το τελευταίο όμως δεν είναι πραγματική ένωση ορθοδόξων χριστιανών, αλλά είναι ψευτοένωση, που κυριαρχείται από το διάβολο και είναι μοιραίο να τελειώσει άδοξα. Εύχομαι οι νέοι μάρτυρες της ορθοδοξίας, ο πατήρ Δανιήλ Συσόεφ και ο Ευγένειος που μαρτύρησε πριν από χρόνια στη Τσετσενία από Τσετσένους μουσουλμάνους, που του ζήτησαν να βγάλει το σταυρό και δεν τον έβγαλε να προσεύχονται στο Θεό για μας, ώστε να δώσουμε τη δική μας ζωντανή μαρτυρία. Ίσως αυτό να σημαίνουν όλα αυτά τα σημεία που πρόσφατα βγήκαν στον ουρανό της Ρωσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.