Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..."!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Την ώρα που η πορεία περνούσε από τους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας δίπλα σε καφενείο που συχνάζουν Ου...

ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την ώρα που η πορεία περνούσε από τους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας δίπλα σε καφενείο που συχνάζουν Ουρανιοτοξίτες διαδραματιζόταν το παρακάτω περιστατικό Κάτοικος της περιοχής γνωστός για την δράση του με το Ουράνιο Τόξο διαπληκτιζόταν με τον 25χρονο γιό του...ο λόγος...ο νεαρός ήθελε να συμμετέχει στην πορεία των Εθνικιστών! Ο πατέρας έξαλλος προσπαθούσε να τον εμποδίσει αλλά ο 25χρονος ήταν αμετάπειστος... κάποια στιγμή ο καυγάς άναψε φτάνοντας στο σημείο ο πατέρας να λέει στον γιο πως αν πάει στην πορεία να τον ξεχάσει και αυτόν και το σπίτι! αποτέλεσμα... ο γιός βγήκε από το καφενείο, πήρε μια εφημερίδα της Χρυσής αυγής που μοίραζαν νεαροί Εθνικιστές την έβαλε επιδεικτικά στην πίσω τσέπη του παντελονιού και μετά ξαναγύρισε μπροστά από το καφενείο φωνάζοντας "Κόψε τον λαιμό σου, εγώ θα πάω γιατί είμαι Έλληνας"....και ακολούθησε και αυτός το γαλάζιο ποτάμι των Εθνικιστών που φώναζε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την προκλητικότητα των φιλοσκοπιανών του Ουράνιου Τόξου.

http://www.greekalert.com/

3 σχόλια

  1. Χθες στην Εδεσσα εγινε σεισμος συνειδησεων.
    Ακομα κι απ'ολους αυτους που παρακολουθουσαν το Εθνικιστικο ποταμι να περναει περηφανο κι ασταματητο απο μπροστα τους, καταφεραμε κι αφυπνισαμε κι ελευθερωσαμε απο τα δεσμα της προδοσιας(οχι φυσικα τα δικα του αλλα δυστηχως του πατρος του) μονο αυτον τον νεο,τοτε καναμε το καθηκον μας,στελεχωσαμε τον στρατο της πατριδας μας μ'εναν ακομα αγνο Ελληνα.
    Δεν σταματαμε ομως εδω,συνεχιζουμε ακαθεκτοι,ο δρομος για την ελευθερια και την αναγεννηση του Ελληνισμου ειναι ακομα μακρυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστική μαρτυρία!!!
    Όσο υπάρχουν παλικάρια δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα γυφτοσκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο παλικάρι, ράγισε την καρδιά μου.
    Αλλα είναι και λογικό, όπου ζεις πατρίς!
    Τον γιο μου του λέω, ρε συ είσαι Έλληνας!
    Όχι μου λέει είμαι Σουηδός, εδώ γεννήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.